Hayırlı olsun canım, benim sözlüm de evlilik teklifini gölbaşında sandaldayken yapmıştı, çok romantikti, ardından teyzesinin bahçesinde benim için masa hazırlamıştı, allah mutluluğunuzu daim etsin, tektaşın da güzelmiş, benim daha tektaşım yok söz yüzüğüm var, 1 ay sonra benim de tektaşım olacak inşallahÇooooook ama çok mutluyum kızlar 2016'yılına harika başladım ve inşallah böyle devam eder kapadokyada çok romantik bir evlilik teklifi aldımm ve bunu sizinle paylaşmak istedim rabbim herkese daha güzellerini daha özellerini nasip etsin inşallah...Dünyanın en özeli hissediyorsunuz kendinizi evet zaten evleneceğinizi biliyorsunuz o kişiyle ama evlilik teklifi ap ayrı bir şeymiş 5 senedir tanıdığım adamın karşısında utandım ve aşırı heyecanlandım düğünde bayılırım sanırm ben isteme gününde falan kendide utandı kızardı sözleri seçemedi ama çok güzeldi çoooookkk
Öyle işte herşey çok güzeldiiiii
Ya sadece şunu söylemek istiyorum aşık olmak sevmek sevilmek çoook güzel bir şey ya gerçekten ama kıskananlar çekemeyenler o kadar çok oluyor ki birileriyle paylaştığım da kıskananları anlatamam size ama burada o yok hiç çoktan birilerine bir şey anlatabiliyorsunuz o yönden çok iyi
Rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşallah
tek taşımda bu kızlar
Eki Görüntüle 1735346
Hayırlı olsun canım, benim sözlüm de evlilik teklifini gölbaşında sandaldayken yapmıştı, çok romantikti, ardından teyzesinin bahçesinde benim için masa hazırlamıştı, allah mutluluğunuzu daim etsin, tektaşın da güzelmiş, benim daha tektaşım yok söz yüzüğüm var, 1 ay sonra benim de tektaşım olacak inşallah
aynı zamanlarda teklif aldık galiba :) ben de pazar günü evlenme teklifi aldımkesinlikle harikaydı. hayırlı uğurlu olsun canım ikimize de. yüzüğünde çok gzelmiş. benimki de böyle bişey
http://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/urun/4335
Evet canım amin inşallah :) ee istemeniz vs ne zaman olcak düğün fln ne düşünüyorsunuzYüzüklerimiz çok benziyor ^^ senin adına çok sevindiiiimmmmmm hayırlısı olur inşallah ikimiz içinde
Evet canım amin inşallah :) ee istemeniz vs ne zaman olcak düğün fln ne düşünüyorsunuz
Bizim durum baya karışık. Ailem ve erkek arkadaşım aynı şehirde ama ben atandığım için bambaşka bi şehirdeyim o yüzden süreç biraz uzun olacak. 2 hafta sonra benimki tanışmaya gelcek bakalım ama biz düğünü seneye düşünüyoruz benm memurluğum tasdiklenmeden yapamayız çünküKısmetse şubatta gelecekler nişan yapcaz kendi aramızda düğünüde ağustos sonu eylül başı gibi düşünüyoruz şubat için çok heycanlıyım varya ne giycem ne yapıcam hiç bilmiyorumkıpır kıpır içim size ne zaman geliyorlar
Bizim durum baya karışık. Ailem ve erkek arkadaşım aynı şehirde ama ben atandığım için bambaşka bi şehirdeyim o yüzden süreç biraz uzun olacak. 2 hafta sonra benimki tanışmaya gelcek bakalım ama biz düğünü seneye düşünüyoruz benm memurluğum tasdiklenmeden yapamayız çünkü
Aynen canım sonunda kavuşucaz en azından :) Ee erkek arkadaşın nasıl teklif etti anlatsanaHayırlısı olsun canım rabbim başka ayrılık vermesin en kötü ayrılığınız böyle olsun bizde uzak şehirlerdeyiz... Çok kötü bi durum özlemek can yakıyor gerçekten... Kısmet rabbim tez zamanda kavuşturur inşallah
Aynen canım sonunda kavuşucaz en azından :) Ee erkek arkadaşın nasıl teklif etti anlatsana
ayy mutluluklarr.
bizim de 5 sene oldu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?