- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
Çooooook ama çok mutluyum kızlar 2016'yılına harika başladım ve inşallah böyle devam eder kapadokyada çok romantik bir evlilik teklifi aldımm ve bunu sizinle paylaşmak istedim rabbim herkese daha güzellerini daha özellerini nasip etsin inşallah... Dünyanın en özeli hissediyorsunuz kendinizi evet zaten evleneceğinizi biliyorsunuz o kişiyle ama evlilik teklifi ap ayrı bir şeymiş 5 senedir tanıdığım adamın karşısında utandım ve aşırı heyecanlandım düğünde bayılırım sanırm ben isteme gününde falan kendide utandı kızardı sözleri seçemedi ama çok güzeldi çoooookkk
Öyle işte herşey çok güzeldiiiii
Ya sadece şunu söylemek istiyorum aşık olmak sevmek sevilmek çoook güzel bir şey ya gerçekten ama kıskananlar çekemeyenler o kadar çok oluyor ki birileriyle paylaştığım da kıskananları anlatamam size ama burada o yok hiç çoktan birilerine bir şey anlatabiliyorsunuz o yönden çok iyi
Rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşallah
tek taşımda bu kızlar yani buna benziyor orjinal resmini bulamadım netten gerçeğini atarım bir ara :))))
Öyle işte herşey çok güzeldiiiii
Ya sadece şunu söylemek istiyorum aşık olmak sevmek sevilmek çoook güzel bir şey ya gerçekten ama kıskananlar çekemeyenler o kadar çok oluyor ki birileriyle paylaştığım da kıskananları anlatamam size ama burada o yok hiç çoktan birilerine bir şey anlatabiliyorsunuz o yönden çok iyi
Rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşallah
tek taşımda bu kızlar yani buna benziyor orjinal resmini bulamadım netten gerçeğini atarım bir ara :))))
Son düzenleme: