• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi etti ^^^^^^

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Çooooook ama çok mutluyum kızlar 2016'yılına harika başladım ve inşallah böyle devam eder kapadokyada çok romantik bir evlilik teklifi aldımm ve bunu sizinle paylaşmak istedim rabbim herkese daha güzellerini daha özellerini nasip etsin inşallah... :KK23::KK23: Dünyanın en özeli hissediyorsunuz kendinizi evet zaten evleneceğinizi biliyorsunuz o kişiyle ama evlilik teklifi ap ayrı bir şeymiş 5 senedir tanıdığım adamın karşısında utandım ve aşırı heyecanlandım düğünde bayılırım sanırm ben isteme gününde falan :KK70: kendide utandı kızardı sözleri seçemedi ama çok güzeldi çoooookkk :KK23:

Öyle işte herşey çok güzeldiiiii :KK36::KK36:

Ya sadece şunu söylemek istiyorum aşık olmak sevmek sevilmek çoook güzel bir şey ya gerçekten ama kıskananlar çekemeyenler o kadar çok oluyor ki birileriyle paylaştığım da kıskananları anlatamam size ama burada o yok hiç çoktan birilerine bir şey anlatabiliyorsunuz o yönden çok iyi :oops:

Rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşallah:oops:

tek taşımda bu kızlar yani buna benziyor orjinal resmini bulamadım netten gerçeğini atarım bir ara :))))
2013_zen_tek_tas_alyans_modelleri_2_883.jpg

Son düzenleme:
Çooooook ama çok mutluyum kızlar 2016'yılına harika başladım ve inşallah böyle devam eder kapadokyada çok romantik bir evlilik teklifi aldımm ve bunu sizinle paylaşmak istedim rabbim herkese daha güzellerini daha özellerini nasip etsin inşallah... :KK23::KK23: Dünyanın en özeli hissediyorsunuz kendinizi evet zaten evleneceğinizi biliyorsunuz o kişiyle ama evlilik teklifi ap ayrı bir şeymiş 5 senedir tanıdığım adamın karşısında utandım ve aşırı heyecanlandım düğünde bayılırım sanırm ben isteme gününde falan :KK70: kendide utandı kızardı sözleri seçemedi ama çok güzeldi çoooookkk :KK23:

Öyle işte herşey çok güzeldiiiii :KK36::KK36:

Ya sadece şunu söylemek istiyorum aşık olmak sevmek sevilmek çoook güzel bir şey ya gerçekten ama kıskananlar çekemeyenler o kadar çok oluyor ki birileriyle paylaştığım da kıskananları anlatamam size ama burada o yok hiç çoktan birilerine bir şey anlatabiliyorsunuz o yönden çok iyi :oops:

Rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşallah:oops:

tek taşımda bu kızlar
Eki Görüntüle 1735346
Hayırlı olsun canım, benim sözlüm de evlilik teklifini gölbaşında sandaldayken yapmıştı, çok romantikti, ardından teyzesinin bahçesinde benim için masa hazırlamıştı, allah mutluluğunuzu daim etsin, tektaşın da güzelmiş, benim daha tektaşım yok söz yüzüğüm var, 1 ay sonra benim de tektaşım olacak inşallah :KK53:

Hayırlı olsun canım, benim sözlüm de evlilik teklifini gölbaşında sandaldayken yapmıştı, çok romantikti, ardından teyzesinin bahçesinde benim için masa hazırlamıştı, allah mutluluğunuzu daim etsin, tektaşın da güzelmiş, benim daha tektaşım yok söz yüzüğüm var, 1 ay sonra benim de tektaşım olacak inşallah :KK53:

Hayırlı olsun seninde canıım mutluluklar önemli olan tek taş değil zatennn düşünce önemli olan

Mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin.:KK200: Yüzüğünüz de çok güzelmiş güle güle kullanın mutlu günlerde :KK200:

Çok teşekkür ederimmm:KK23:

Evet canım amin inşallah :) ee istemeniz vs ne zaman olcak düğün fln ne düşünüyorsunuz

Kısmetse şubatta gelecekler nişan yapcaz kendi aramızda düğünüde ağustos sonu eylül başı gibi düşünüyoruz şubat için çok heycanlıyım varya ne giycem ne yapıcam hiç bilmiyorum :D kıpır kıpır içim size ne zaman geliyorlar

Kısmetse şubatta gelecekler nişan yapcaz kendi aramızda düğünüde ağustos sonu eylül başı gibi düşünüyoruz şubat için çok heycanlıyım varya ne giycem ne yapıcam hiç bilmiyorum :KK70: kıpır kıpır içim size ne zaman geliyorlar
Bizim durum baya karışık. Ailem ve erkek arkadaşım aynı şehirde ama ben atandığım için bambaşka bi şehirdeyim o yüzden süreç biraz uzun olacak. 2 hafta sonra benimki tanışmaya gelcek bakalım ama biz düğünü seneye düşünüyoruz benm memurluğum tasdiklenmeden yapamayız çünkü :(

Bizim durum baya karışık. Ailem ve erkek arkadaşım aynı şehirde ama ben atandığım için bambaşka bi şehirdeyim o yüzden süreç biraz uzun olacak. 2 hafta sonra benimki tanışmaya gelcek bakalım ama biz düğünü seneye düşünüyoruz benm memurluğum tasdiklenmeden yapamayız çünkü :KK43:

Hayırlısı olsun canım rabbim başka ayrılık vermesin en kötü ayrılığınız böyle olsun bizde uzak şehirlerdeyiz... Çok kötü bi durum özlemek can yakıyor gerçekten... Kısmet rabbim tez zamanda kavuşturur inşallah

Hayırlısı olsun canım rabbim başka ayrılık vermesin en kötü ayrılığınız böyle olsun bizde uzak şehirlerdeyiz... Çok kötü bi durum özlemek can yakıyor gerçekten... Kısmet rabbim tez zamanda kavuşturur inşallah
Aynen canım sonunda kavuşucaz en azından :) Ee erkek arkadaşın nasıl teklif etti anlatsana

Aynen canım sonunda kavuşucaz en azından :) Ee erkek arkadaşın nasıl teklif etti anlatsana

:KK22::KK22:

Harikaydı kapadokyada bir yere götürdü bende manzara falan izlicez sanıyorum akşam akşam sonra nasıl soğuk zaten dondum bir yere girdik gir gir dedi balayı oteli işte orayı süsletmiş bir anda neye uğradığımı şaşırdım heycanlandım falan ama nasıl kızardım baş başaydık:oops: yüzüğü çıkardı diz çöktü bişeyler söyledi ama hatırlamıyorum saçmalamış zaten oda heycandan :D sadece benmle evlenirmisin dediğini hatrlıyorum :-):-) çok güzeldi ya yaşamak lazım... senin nasıldı canımmHoppa

Çok teşekkür ederim rabbim sizlere daha güzellerini daha iyilerini nasip etsin

Back