evlilik tarihi ne olmalı?

baltazar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
25
0
86
Çanakkale
kızlar yağmurda camurda evlenmek ıstemıyorum ama mayıs hazırana kadar beklemek de ıstemıyorum,şubat ayı dusundum ama acaba cok mu kotu bır ay karar veremıyorum,tarıhı ben belırlıycem,ne dersınız?

kızlar yağmurda camurda evlenmek ıstemıyorum ama mayıs hazırana kadar beklemek de ıstemıyorum,şubat ayı dusundum ama acaba cok mu kotu bır ay karar veremıyorum,tarıhı ben belırlıycem,ne dersınız?

subat iyi aslinda..., ne önemi varki? .. salonda olacaksa ister yagmur ister kar yagsin fark etmez bence.., ama disarda yapcaksaniz ozaman havalarin biraz isinmasini bekle derim.. ,

canım biz eşimle 2 yıl nişanlı kaldık sonra birgün cafede oturuken kararlaştıralım artık dedik eşimde senin doğum günün olsun dedi o tarihte bize uyuyordu salonlarda da ogün yer vardı bizde ogün yaptık ama planlı bişey değildi tabi...

nedense ben hep mayıs sonu gibi evlenmeyi istiyorum. Yazın sıcaktan yapış yapış olurum bezginlik olur, kışın da gün boyu gelinlike hasta olurum ben kesin o yüzden mayıs diyorum.

nisan başı gibi ola bilir havalarda toplar biraz kışın zor ola bilir

Kışın çok kolay ve rahat olmayabilir,
eğer kır düğünü istiyorsan yazın olmalı, mayıs belki olabilir.
Ama kapalı alanda olabilir diyorsan subat 14 iyi bir tarih, haftasonuna gelsin diyorsan da
öyle şık bir tarih yok sanırım o aylarda.
11.02.2011 belki olabilir ama o da bence normal bir tarih.

kızlar nişanlım gecen gun tek taş aldı ve artık evlenelım nıkahı yapalım dugun sonra yaparız,bır an once evlenelım dedı acıkcası bende tabı dedım ne acelemız var ıkısı de bır arada olmalı bence,fakat bır yandan da dıl kursuna basladı her haftasonu 5 saat gıdıyor ve ben kıskanc bır kadınım maalesef dıyorum acaba teklıfını cabukca degerlendırsem mı,gozum senden baskasını gormuyor dese de kurslara karsı bır allerjım var,sızce?

Eger karar vermeniz sadece hava durumuna bagliysa baska sebepler yoksa o zaman isterseniz hemen simdi bile evlenebilirsiniz :) Benim dügünüm yaz aylarinda olacak mesela. Allah beklenmedik bir sorun göstermezse insaAllah. Ama bizde fazla bir senecek yok. Mecburi olarak yaz aylarinda olacak.

Son düzenleme:
Bu yıl şubat'ta evlendim.Ne yağmur ne çamur..
Hiçbirşey yoktu,çok da güzeldi hava.. Bu işler kısmet biraz galiba..
Ağustos'ta havuz başındadolu yağan düğüne de şahit oldum

bence her tarihte olabilir illaki yaz dügünü olması sart degil.
dügün tarihi icin içinize sinmesi yeterli bence kışı yazı farketmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim dugunumuz 5 Martta olucak canim.. ben de cok korkuyorum aslinda yagmur camur olur diye ama ne yapalim.. bu isler nasip kismet. bu sene agustosta dugun yapipta havuz basi tutup yagmur a tutulanlari biliyorum.. Allahim o gunu icimize sindirsin yeter. Zaten kapali bir salon tuttu klimali misafirlerde donmicak :D

ben yurtdisindayim okulum 20 ocak 2012 de tamamen bitiyor.. sinavlarimda tamamen gecersem süper olucak...hemen gidicem türkiyeye... ve tek tek tarihlere baktim nisan mayis haziran falan cok fazla beklemekte istemiyoruz oyüzden 05.05.2012 tarihini buldum ben nasil bi tarih sizce..tarihten önce birde ocak sonunda o tarihe kadar hem gelinlik hem dügün mekani hem ev tutma hem esya sec al yerlestir bilmem ne yetisirmi dersiniz sizce ?

Back