- 3 Nisan 2014
- 35.981
- 146.441
Sosyal medyayi bana kendisi kapattirdi eski sevgilileri beni ekliyor diye
eski sevgililerinin ne adi biri oluğunu anlatmasından korkmuştur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyal medyayi bana kendisi kapattirdi eski sevgilileri beni ekliyor diye
Birbirinden başka bir dünyası olmayan, partnerini tapulu malı gibi gören, herşeye müdahale etme hakkını kendinde bulan tüm çiftlerden nefret ediyorum. Bu çiftleri ve igrenç ilişkilerini tuvalete atıp sifon çekmek istiyorum.Sorun sosyal medya değil bu öküzün seni dövmesi evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü. Ayrıca sosyal medya kapatmak ne oluyor sevgili olunca onuda anlamıyorum
Zaten onu nasil unutabilirim demedim yasadiklarimi dedimBu nasil sevgi.sevse nasil kiyip sana vurabilir.sende hala nasil unutabilirm diye mi dusunuyorsun kendine hic saygin yok mu.o kim oluyorda seni dovebiliyor o hakki nerden buldu..ozsayginiz olsun biraz..
dövdü mü ? lütfen sakın bir daha barışmayınMerhaba yasim 25. Evlilik karari aldik ve nikah tarihi icin basvurduk. Sosyal medya hesaplarimizi kapamistik cunki nisanlim fake hesaplarin yazmasindan rahatsz oldu lakin bir baktim nisanlim twitter kullaniyor. Kapatmasini rica ettim fakat o kapatmak yerine benimle tartismaya girdi sonra ben konusmadgm halde konusmjyrm diye beni dovdu. Cok icim aciyor suan sosyal medya bir insandan evlenecegin insandan nasil daha degerli olabilir ? Nasil unuturum cok agir geldi bana yardim edin. 》》》 hesaplari kapatmayi nisanlim istedim bazi sebeplerden ve nasil unuturum derken yasadiklarimi kastediyorum kisiyi degil. Sadece sevgime emegime yazik buna cok uzuluyorum《《《《
Dövdü mü tövbe yA şükür etki kurtulmuşsun Sevinçinden herşeyi unut canım geçmiş olsunMerhaba yasim 25. Evlilik karari aldik ve nikah tarihi icin basvurduk. Sosyal medya hesaplarimizi kapamistik cunki nisanlim fake hesaplarin yazmasindan rahatsz oldu lakin bir baktim nisanlim twitter kullaniyor. Kapatmasini rica ettim fakat o kapatmak yerine benimle tartismaya girdi sonra ben konusmadgm halde konusmjyrm diye beni dovdu. Cok icim aciyor suan sosyal medya bir insandan evlenecegin insandan nasil daha degerli olabilir ? Nasil unuturum cok agir geldi bana yardim edin. 》》》 hesaplari kapatmayi nisanlim istedim bazi sebeplerden ve nasil unuturum derken yasadiklarimi kastediyorum kisiyi degil. Sadece sevgime emegime yazik buna cok uzuluyorum《《《《
Öncelikle test yaptırın hamileyseniz bile bile mi dövdü acaba diyecektim.Bilmiyormuş.Hoş öyle bile olsa daha nişanlısınız.Şimdiden bunu yapan ileride neler yapmaz.Bunuda bilemiyorum 8 gun adetim gecikti ilj defa oldu bu
100e yakın mi harem mi kurmuş bu arkadaş??Engelledim ama yaklasin 100 u askin hesaplardan mesaj gelince bende bunaldim ve kabul ettim cunku seviyordum bu sekilde rahatsz edilmek benide sikti