• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Takvimi vs. vs. Nasıl yapılır ? - Anlatımı Burada

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
herşeyi tam yapıyorum çizelge bölümüne linki kopyalayıp yapıştırdığımda bu uyarıyı gösteriyo sorun ne anlamadım:44:

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
herşeyi tam yapıyorum çizelge bölümüne linki kopyalayıp yapıştırdığımda bu uyarıyı gösteriyo sorun ne anlamadım:44:

bende de aynı hatayı veriyor :50:

ee yapmışsınız nasıl ve nerden yaptınız kızlar yaa,,daisypaty den yapmşsınız bende yaptım ordan linki yapıştırınca hata veriyoo:47:

ee yapmışsınız nasıl ve nerden yaptınız kızlar yaa,,daisypaty den yapmşsınız bende yaptım ordan linki yapıştırınca hata veriyoo:47:

Çizelgeyi oluşturduktan sonra hemen altında For Websites: Image URL seç canm.

Alltta şu çıkıyor;

Code snippet: Image URL
The ticker URL . http://dwdm.daisypath.com/....... (burası farklı olur )

Sonra kk profiline gel çizelge kısmına yapıştır :34:

Son düzenleme:
Peki şafak şu kadar var takvim şeklinde nasıl yapacağız..yeniyim kusuruma bakmayın:26:

Başardım sonunda ama nasıl ortalayabilirim bunu:44:

Son düzenleme:
ben de hata veriyor. kadınlar kulübü aşamasına kadar geldim. orada linki elediğimde doğru formatta değil diyor

benim profilimde de kilo doğum takip diye bişey yok, sanırım olmadı
açıklamalar yetersiz

Back