• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Takvimi vs. vs. Nasıl yapılır ? - Anlatımı Burada

arkadaşlar herşeyi ayarlıorum foruma kayıt kısmında onaylatınca şu yazı geliyor yönetimdenmiş...

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

sizce ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım yardım edermisiniz.....

Çıkan çizelgedeki http ile başlayıp png ile biten linki yazmıyor musun?

Çizelge bölümüne ne yazdın cicim?

17.Adım : En altta “kilo-doğum takip” bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz.
yaww yok bu ben ilk girişte atlamıştım bunları ondanmıdırkii e napcuk düzeltemezmiyiz

YA HAKKIMDA KİLO DOĞUM TAKİP DİYE BİŞEY YOK YARDIM EDİN YAPAMADIM :s LİNKİ YAPTIM AMA PROFİLDE YAPIŞTIRACAĞIM YERİ BULAMADIM

YA HAKKIMDA KİLO DOĞUM TAKİP DİYE BİŞEY YOK YARDIM EDİN YAPAMADIM :s LİNKİ YAPTIM AMA PROFİLDE YAPIŞTIRACAĞIM YERİ BULAMADIM

Profilde “kilo-doğum takip” bölümü bende de yok. biri yardimci olabilir mi lutfen?

kilo-dogum yeri yok diyor kac tane kisi, biriside gelip yardim etmiyor, surda burda diye....

tekrar deniyelim o zaman, ee nerde o bölüm simdi?? :)

CNM YA SANA ZAHMET KADEME KADEME ANLATSAN ORAYA BASILCAK BURAYA BASILCAK GİBİSİNDEN BEN BİRAZ BECERİKSİZİMDE İMG URL Yİ BULAMADIM YA :s :d

Back