kizlar buldum
tickeri bu sayfadan yapin -> Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers
en son asamada olusturduktan sonra "image url" e tiklayin. bir link veriyor size.
onu kopyalayin profilde "Cizelge" bölümünde yapistirin. degisiklikleri kaydedin - et voila :)
ama benimki hala kaydetmiyor
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir
diye bir yazi cikiyor. tickerfactory sitesinden yaptim, cizelgeye kopyalayip yapistirdim fakat yine de kaydetmedi. bu konuda yardimci olabilecek olan var mi?
evet tickerfactory.com dan yapilan tickerlar oluyo sadece yazio canim, ama yanlis bilgi :)
Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers dan yap, ayni yere yapistir linki, oluyor o zaman
allah razi olsun arkadasim!
bayanlar ben profilimde hakkımda kısmında “kilo-doğum takip” kısmını göremedim, o yüzden eklemeyedim yardım yaaa
kan grubu kan bağışı falan yazan yerin altında çizelge var oraya yapıştıracaksın tatlım
başardım sanırım
yehhhuuuuuuuuuuuu
kuzum o zaman da hatta veriyo, kör müsün yukarısını oku diyo, okudum okudum anlamadımyok ben bu işi beceremicem
çizelge yazılımınız öngörülen formatda değil diye yazı çıkıyor olmuyor benim ki aceba ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?