Evlilik Takvimi vs. vs. Nasıl yapılır ? - Anlatımı Burada

ama benimki hala kaydetmiyor

Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir

diye bir yazi cikiyor. tickerfactory sitesinden yaptim, cizelgeye kopyalayip yapistirdim fakat yine de kaydetmedi. bu konuda yardimci olabilecek olan var mi?

mesajin altina kendim copy paste yapinca oluyor ama oyle de ugrasilmaz ki her defasinda

Son düzenleme:
Tşk ederim bilgiler için sonunda yapmayı başardım :)

bayanlar ben profilimde hakkımda kısmında “kilo-doğum takip” kısmını göremedim, o yüzden eklemeyedim yardım yaaa

kuzum o zaman da hatta veriyo, kör müsün yukarısını oku diyo, okudum okudum anlamadım yok ben bu işi beceremicem

Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com'dan alınan tickerlar geçerlidir.

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

diyo, daisypath den nasıl yapabilirim, tüm linkleri yapıştırmayı denedim yine olmuyor, nasıl başardınız kızlar yaaa

çizelge yazılımınız öngörülen formatda değil diye yazı çıkıyor olmuyor benim ki aceba ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…