Cozumler susmakla degilde dogru iletisim kurmakla cozulur.Esinize derdinizi nasil anlatiyorsunuz,surekli ben neden kamyona biniyorum onlar arabaya diyorsaniz belki derdinizi bir kiskanclik olarak goruyor gecistiriyordur, bence kamyonds yolculuk etmekten gercekten rahatsiz oldugunuzu buna bir cozum bulmasini soyleyin yine oluruna bakmiyorsa kucuk bir ders verin.Bunu abisiyle kiyaslayarak soylemeniz ters tepiyo olabilir.Susmak cozum degil dogru zamanda dogru cumleler anahtardir.
Bunu konuyu esnizle ortak bir karara varip; esinizin kardesi ve karisi ile ayni ortamda bulusup yuzyuze konusun.. boylece problemleri masaya yatirmis olur ve bir cozume ulasmis bulunursunuz.. neticede hepiniz ayni keseden geciniyorsunuz.. esitlik istemeniz normal karsilanmali.. bir kiskanclik olarak degil..
ortak is zor oluyor her zaman
Onuda dusundum ama ozaman esimle kavga edicez biliyorum bana saracak busefer ne karisiyosun diyecek kabak bana patliycak
Hic sanmiyorum.. siz guzelce onun dilinden konustugunuz surece.. bunda kavga edilecek bir durum yok.. size hak vermeli.. ayni muameleyi sizin kardesiniz yapmis olsaydi? Kaldirabilecek miydi? Biraz empati..
KAldirmazdi kendisi ben guzelce soyledim hamileykende buna binip inerken cok zorlaniyorum dedim tamm alicam sabret dedi sabrettim baktim.gelisme yok oteki arabayla gelsen dedim bu araba degilmi bunu bulamaynlar var dedi hc birisi cozum olmadi .
Biz nisanliyken modelli araba almislardi bunlar ilk ben binmistik arabaya ozman abisi istemis bayramda buda vermemis ilk ben bindim diye abisinin karisi delirmis kayinvaldem gorumcem anlatti hatta .
Gecen gun onlara dedim 1 yildir ben biniyorum diye gorumcem o ozman sen biniyosun diye cildiriydu o arabaya amdi ondan gicikligina yapiyodur dedi kocasini iyi yonetiyor herseyde kendni ustun goruyor
Bundan sonra kamyona binme okadar basit hic dirdirda yapma eşine sen git nereye gideceksen ben evde kalcam de okadar. Madem laftan anlamiyor dirdirida kes binme o arabaya okadar.Haklisinizda hepsini teker teker denedim hic birisi fayda etmedi guzellikle soyledim olmadi oyle soyledim olmadi boyle soyledim gene olmadi ne olacak biniyorsa diyor abisinin evi ise uzak bizim evimiz yakin is yerine haftada 6 gun tamam diyorum adamin evi uzak arabayla gidip gelsin hafta ici pek biyere cikmiyoruz zaten haftasonu bir pazar gunumuz var ondada ya koye gidiyoruz ya geziyoruz ama hep kamyonla bikeresinde birisi ev tasiyacakmis hatta kamyonu istemis kendi arabasni vermis adam arabada bozuk tam biyere gidcektik hazirlandik bebegim kucuktu ozman havalarda soguktu arabaya bi indik calismiyor o sogukta afaba kaktir birilerini bul ittirsinler vs rezil olduk abisinn kayinvaldesine gidiyorduk amelyat olmustu gttik orda rezil oldk cocukla dedik arabayi donuste alin bile demediler indik arabaya karisi arabayi surdu gttiler biz bozuk arabayla zor bela eve donduk anlaysissizlar
Dırdır etmeksizin isteğinizi net bir şekilde ifade etmelisiniz . Sakın ama sakın eltinizi göstererek konuşmayın bunun size ait bir talep olduğunu vurgulayan cümleler kurun. Bebek ile kamyonda seyahat etmenin zorluğunu öne sürünAz once konu acmistim esime kirildigimdan dolayi kisaca ozet geceyim cebinden 10 tl sigara parasi aldim diye kalbimi kirdi.
Neyse hatasini anlamasi icin eveli gun aksamdan beri konusmuyorum bu arada artik susmaktan yoruldum sanirim abisi ile ortaklar 3 araba vardi birisi is arabasi kamyon tarzi diger ikisi normal gecen sene bir tanesini sattik dukkan aldilar vs 1 sene oldu 1 senedir ben bebegimle kamyona biniyorum abisi karisi normal arabaya susmaktan yoruldum hersey esitse neden ben cocugumla rezil oluyorum onlar hayatlarini yasiyo keyfine bakiyolar?
Sizce susmalimiyim hala esime ne zaman soylesem idare et alicam alicam diyor ama aldigida yok araba falan
Anlatmis ztn adam anlamiyor hamileyken zorlaniyorum demis yine ayni. Binmezdim okadar basit.kendisi gitsin annesine kamYonla. Gitmezdim ben laftan anlamiyana öyle yapcanDırdır etmeksizin isteğinizi net bir şekilde ifade etmelisiniz . Sakın ama sakın eltinizi göstererek konuşmayın bunun size ait bir talep olduğunu vurgulayan cümleler kurun. Bebek ile kamyonda seyahat etmenin zorluğunu öne sürün
Benim babamla amcam ortaklar . 1 araba vardi onuda babam kullanıyordu.Sonuçta babam ondan büyük ve 7 yil önce evlenmis. Neyse ondan sonra amcama da alindi ayni modelden. Sonra biz ev almistik yengem istemedi olay cikartti beyaz esyalarini yeniledi ev taksitleride sikintiya girince o ay duzen bozuldu kaybettik evi.Simdi babam evinden oldu onada ev alinamicak.Kiskanclik etmeyin bence zamani gelince her sey oluyor.
Tam aksine sürekli konuşan kazanıyor.Az once konu acmistim esime kirildigimdan dolayi kisaca ozet geceyim cebinden 10 tl sigara parasi aldim diye kalbimi kirdi.
Neyse hatasini anlamasi icin eveli gun aksamdan beri konusmuyorum bu arada artik susmaktan yoruldum sanirim abisi ile ortaklar 3 araba vardi birisi is arabasi kamyon tarzi diger ikisi normal gecen sene bir tanesini sattik dukkan aldilar vs 1 sene oldu 1 senedir ben bebegimle kamyona biniyorum abisi karisi normal arabaya susmaktan yoruldum hersey esitse neden ben cocugumla rezil oluyorum onlar hayatlarini yasiyo keyfine bakiyolar?
Sizce susmalimiyim hala esime ne zaman soylesem idare et alicam alicam diyor ama aldigida yok araba falan
Binmeyin artik kamyona okadar basit okadarda mi akliniu yok hem ortak birsey almayin kimseyleKiskanclik etmiyorum kiskanclik asla huyum degildir .
Ben bende baskasindan fazla varsa karsimdakindede olsun isterim herzaman ben nasilsam herkes benden daha ustun olsun isterim .
Ama esime kiziyorum askim dayan sabret alicam demek yerine oyle denk geldi nolck buna biniver yapiyo .
Neyse rabbim herkese herseyn en guzelini versin dgru syluyosunz en iyiisi rabbime birakmak o herseyin en iyi hayirlisini bilir
Aynen öLe binmicem.sen nereye giderswm git de bittiBence bu kadar laftan anlamıyorsa kavga cıkar gitme bir yere adımını atma kamyona baska çözümü kalmamışkalmamış