- 2 Mart 2025
- 6
- -22
- 1
- 34
- Konu Sahibi amorfatilo
Merhaba, ben kuzenim ile bir yola girdim. Tayin durumu için erken nikah bile yaptık ama olmadı. Bekliyoruz şimdi haziran sonu yapalım diye. O eş durumu tayini yapıp yanıma gelecek. Fakat Ağustos sonunu bile bulabilir. Benim yaşadığım yere onu zorla getirmiyorum. O istedi. Ailesinin yaşadığım yere yakın diye. Hep kafasında bir şekilde ailesinin yanına gitmek var. Bunu her iki tarafı idare ederek tam dile getirmiyor. Neyse geçen gün ailesi ziyarete geldi. Ben de ailemle kalıyorum fakat ben evlenince onlar başka şehirde evleri var oraya gidecekler. Ziyaret günü her şey güzel giderken bu konu açıldı. Adam inatla düğünü yaptıktan sonra bir iki ay yanımızda kalırsınız ondan sonra ev kurarız diyor. Biz hayır dedikçe küstahlaşıyor. Ben aşırı arada kaldım. Muhatap dahi olmak istemediğim bir aile Müstakbel eşim siz artık aramayın onları biz dilediğmiz gibi evi kuracağız diyor. Fakat ailesinin sözünden çıkamayacağını düşünüyorum. Siz olsaydınız, bu işe şans verir miydiniz? Kaç sefer biz dediğim olmazsa boşansınlar dedi. Ama herkese de farklı anlatıyor akıl sağlığı iyi değil. Dediğim olmazsa evlatlıktan reddederim diyecek kadar tuhaf biri. Bu işin düzelme ihtimali , bizim mutlu olma ihtimalimiz var mı?