evlilik stresiii

niyall

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
598
32
648
kızlar nişanıma 2 gün düğün günüme de 2 ay var niyeyse stress sinir yaptım geriliyorum saçma sapan ağlama durumları yaşıyorum ortada hiç birşey yokken aslında çok anlayışlı bir sevgilim var ona bile gereksiz yere çatıyorum..3 ay önce anneannemi kaybettim belki de o yüzden hep bir korku içindeyim acaba birine yada bana birşey mi olucak diye bunlar normal mi geçer mi? iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

Benim evlilik endişesi değişik bir psikoloji diye bir konum var alt sayfalarda orada baya dertleştik seni çok iyi anlıyorum canım bak istersen :)

şuan bu durumda olman çok çok çooook normal ben 4 ay önce aynı böyleydim herkesle tartışıyordum herşeyden alınıyordum oturup ağlıyordum ama o yüzükler takılınca bunlarda geçiyor aynı zamanda düğününe de çok az kalmış senin şuan yaşadığın şey de hiç bir anormallik yok bol bol bitki çayı iç az da olsa rahatlatır seni ve ne olursa olsun sevdiğine patlama..

çok çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız umarım herşey çok güzel olur tek ben mi yaşıyorum ben mi anormalim acaba diye düşünüp durdum çok sağolun...

Merhaba, Benimde düğünüm nisan sonu. Son haftayı saymazsak 6 hafta kadar bişey kaldı. Şu zamana kadar ne stres, ne sıkıntılı bir durum, birşey yaşamadık Allah'a şükür. Ama bu aralar aman Allah'ım üzerimdeki stres, suratımda çıkan sivilce, isilik... Ben de bir gerginlik.. Birşeyleri yetiştiremeyecğim korkusu da değil ama hakikaten değişik bir duygu. İşten eve geliyorum, eksik tamamla.. Ağlamamaya çalışıyorum nişanlımın ya da ailemin yanında ama gözler dolu dolu geziyorum:) Evden kurtuluyorum ya da özgürlüğüm elden gidiyor bir durumu da değil..

Bilmiyorum ya tuhaf bir heyecan herhalde.. Kesinlikle tanımsız :)

gerçekten aynı durumu yaşıyoruz adını bilmediğimiz bir gerginlik...umarım bir an evvel kurtuluruz bu durumdan

benimde nişanım kısmetse nisanda düğün haziranda bende kendimi stres yüzünden çekilmez kaprisli düşünüyodum ama tek sorun bende değilmiş demek ki bu psikoloji insana böyle stres yaşamasına neden olabiliyomuş..Allah hepimizin yardımcısı olsun sorunsuz bir şekilde bu günleri atlatmak dileğiyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…