Anket Evlilik sizin için ne ifade ediyor

Evlilik sizin için ne kadar önemli?

• Evlilikten korktum bu yüzden birlikte yaşamayı tercih ettim/ederim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28

Feronia

İyi ki varsın :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
6.289
43
78
Diğer
Evet kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda...
Bi şık daha vardı ama unutulmuş:)o şıkta: "Evlenirim tabi millet ne der sonra"yazılıydı.

Benim için önemli olan benim ne düşündüğüm milletin söylediklerine takılmam..Nikahsızda evlenmeden de aynı evde yaşarım.Sevgili gibi ama aynı evde hayatı paylaşmak imzasız gönül bağı ile devam etmek.. Bana uyar...

Son düzenleme:
evlilik huzur demek benim için ....eşimle tanışmadan önce karşıydım asla evlenmem evlenenleri görüyoruz derdim ama 3. yılımız iyiki evlenmişim diyorum...kendi adıma herkese tavsiye ederim imza aşkı öldürmüyo aksine artan paylaşım ilişkiyi dahada güçlendiriyo :)

Evlilik bazı şeyleri götürür her daim sevgili gibi olmak ama birlikte yaşamak hayatı paylaşmak daha iyi

ne kadar mantıklı bilmem amahep böyle yaşamak istemişimdir.pek olabileceğini sanmıyorum ama.....

Evlilik önemli, en önemlisi helalin olduğunu bilerek yaşamak...
Hele ki, sevdiğiniz insanla huzuru bir evlilik yaptıysanız kaymaklı ballı ekmek
cokacimcoook
:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sorunun cevabini bulabilmeyi ben de cok istiyorum :uhm:

herkesin evlilik anlayışı farklı anlıyorum .ben evli olmanın iyi bir eşle kutsandığını düşünürüm sana saygı duyan değer veren eş insanı özel kılar.ama şuna katılmıyorum aşk evlenince bitermiş bunu zaten kendisini gerçekten sevmeyen bir kişiyle evlenen şahsın neden eşinden gördüğü her olumsuzluğa hayretle bakıyor o seni zaten aşkla sevmiyordu ki imza attınca mı mucize bekliyorsun.

imza hersey demek degildir bence. imza atmayan ama evli kişilerden daha cok mutlu olan daha uzun süre birlikte olan insanlar var...aynı sekilde imzayı atıp ama asla bir aile olamayan mutlu olamayan dolu evlilikler var...

evlilik bence diğer yarını tamamlamak:lepi:
herşeyiyle bir bütün olmak bu yüzden evlilik benim için çok çok önemli

ben millete göre yaşamam eger seviyosam aşıksam aynı evde yaşamak hayatı paylaşmak isterim...oyüzden de bi imza atıveririm yani :)) güzel bi kır düğünü yakınlarınla bir yemek kim istemez kii :))
ben bu yönden evlenrdim...

evvlilik muutluk.huzur deli gbi seven bi çift ğöz,
aynı evde yaşamak evliii olanlar bilir.............lülülülülülü

Evlilik kutsal bir mertebe...eger birini seviyorsan, onunla uyuyup onunla uyanmak istiyorsan, onunla ayni evde yasamak, onunla olmak istiyorsan, evlilikten gecer. Ben kesinlikle birlikte yasamaya, yani evlenmeden, karsiyim ve zaten bu dinimizce GÜNAH bunu unutmayalim lütfen...kendimize. aklimiza dinimize sahip cikalim....

Bence evlilik dünyanın en güzel şeylerinden biri. Doğru insanı bulmuşsam evlenirim (ki evlendim.)

bir imza hayatımı sekillendiremez o nedenle cokta muhim bir sey ifade etmiyor benim icin evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…