• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik programlarına RTÜK' ten ceza

ama program sunucusu bayana sorun dünyanın en ulvi işini yapıyor.
birkaç yerde gördüm programlara çıkmıştı.
nasıl anlatıyor nasıl.
bir ara haksızlık ediyoruz diye düşündüm yani.
ama hak ettiler artık.
normal de hiç evlenmeyecek kız gelip oraya kendini resmen halka arz ediyor.
sonra sayıp döküyor şunu isterim bunu isterim.
biri de çıkıp senin neyin var ben de şunu şunu isterim demiyor.

hayır en son bir kadın gözüme çarptı çok dikkatimi çekti.
aşşırı uyuz oldum.
kendi çocuğu var ama adamın çocuğu var diye istemedi.,neymiş ben kızına bakamam.
eeeeee adam seninkine neden baksın o zaman?
ne çıkarcılık ya
benim ki can senin ki patlıcan

Valla, harfiyen katılıyorum ama bu programlar izlendikçe yayından kalkacağını da sanmıyorum :31:
Kayınvalidemi görsen, kadın dakikaları sayıyor ya, esra erol başlayacak diye:30:

Biter biter..çünkü işi tamamen spekülasyonlara,rezilliğe,show'a dökmeye başladılar,.Çünkü onlarda ellerinde birşey kalmadığının farkındalar.
Son çırpınışları:))

ama program sunucusu bayana sorun dünyanın en ulvi işini yapıyor.
birkaç yerde gördüm programlara çıkmıştı.
nasıl anlatıyor nasıl.
bir ara haksızlık ediyoruz diye düşündüm yani.
ama hak ettiler artık.
normal de hiç evlenmeyecek kız gelip oraya kendini resmen halka arz ediyor.
sonra sayıp döküyor şunu isterim bunu isterim.
biri de çıkıp senin neyin var ben de şunu şunu isterim demiyor.

hayır en son bir kadın gözüme çarptı çok dikkatimi çekti.
aşşırı uyuz oldum.
kendi çocuğu var ama adamın çocuğu var diye istemedi.,neymiş ben kızına bakamam.
eeeeee adam seninkine neden baksın o zaman?
ne çıkarcılık ya
benim ki can senin ki patlıcan

evet onlar çok ulvi ,büyük bir hayır işi yapıyorlar ama parasını da peşin peşin alıyorlar nasıl oluyorsa:))
Onları adam yerine koyup gelenlerde kabahat..

Keşke tamamen kalksa, yerine bilgilendirici, beyin çalıştırıcı programlar konulsa. Mesela Kelime Oyunu tarzı yarışma programları gibi..

aslında ben bu kadar da acımasızca bakmıyorum bu tarz programlara. her insanın stres atma şekli farklıdır.. mesela kardeşim kitaplara boğar kendini, ben kodlarıma, diğeri başka bir şeye. bir kesim de (ki bu hiç azımsanmayacak bir yüzde) bu tarz programlarla stres atıyor. kimi "ben olsam ne derdim orada" diyor, kimi çıkan tartışmaları izliyor falan :) belki bir kurgu dönüyor oralarda bilemiyorum ama işin en trajik tarafı günümüz jenerasyonunun neye değer verdiğini, neye üzüldüğünü, neye sevindiğini, insan ilişkilerini en iyi şekilde o programlardan çıkarabilirsiniz. Almayın teyzelerimizin elinden evlilik programlarını :9:

ben bazen kafam dağılsın biraz güleyim diye izliyorum bunları. ama bazıları gerçekten istekleriyle sinir bozuyor.. ben bu insanların özellikle reyting almak için seçilip çıkartıldıklarını düşünüyorum ama.. iyi olmuş isabet olmuş :)

Cem Yılmaz da nefis bir şekilde tiye almıştı bunları izleyenler bilir. Ceza gelmesi iyi olmuş ama tamamen kaldırılmalı bence.

[video=youtube_share;Y56VB2OLH0Q]http://youtu.be/Y56VB2OLH0Q[/video]

pardon paravan yokmuş bunlarda:27::27::27:

Inanmayin bence, bunlar reyting icin yapiliyor yani gercek bir olay degil.
Böyle tür programlarda aktörler kullaniliyor ve boyle olaylar yaratiliyor ki reyting taban yapsin.
Ben bunu hatta okan bayülgenin programinda duymustum.

Back