• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik programları yasaklandı

Onca zamanı evlilik programına katılmak kadar değersiz olamaz ,
ve hiç biri bana samimi gelmedi hepsi sahte oyuncu , birde ekonomik olarak bunların durumu berbat hissi bana vermişti , kıyafetlet programdan süsleme programdan , yeme içmede , tabi maddi tatminde söyle adamlarım incelediğimde gerçek değerli meslek sahibide değillerdi sadece görüntüleriyle ordaydılar , bence kaybetmiş ordusu gibi geldi orada bulunan bütün erkek hepsi vasat
ve kalitesiz evlenecek değerde değillerdi

Onca zamanı evlilik programına katılmak kadar değersiz olamaz ,
ve hiç biri bana samimi gelmedi hepsi sahte oyuncu , birde ekonomik olarak bunların durumu berbat hissi bana vermişti , kıyafetlet programdan süsleme programdan , yeme içmede , tabi maddi tatminde söyle adamlarım incelediğimde gerçek değerli meslek sahibide değillerdi sadece görüntüleriyle ordaydılar , bence kaybetmiş ordusu gibi geldi orada bulunan bütün erkek hepsi vasat
ve kalitesiz evlenecek değerde değillerdi

Yani yasaklanmamış cirkinlige devam..
Hayatımda bir defa izledim; onu da oturduğum ortamda izlendiği için idi. Kadın erkeğe soruyordu: ''Üzerime yapacakmısın''diye
Dayanamadım mail yazdım. ''Mustafa Bey Nazahat Hanım'ın üzerine yapmasın. Tuvalete yapsın'' diye.
Demek ki birbirlerinin üzerine yapmaya devam edecekler.

Benim anlamadığı su zamana kadar hic zararlari yoktu simdi mi oldu
Bitirilirlerse ne olur ki alirlar yanlarina bir cinci hoca hocam orucken sakız cignenir mi diye sorarlar yine paralari cukkalarlar

Hayatımda bir defa izledim; onu da oturduğum ortamda izlendiği için idi. Kadın erkeğe soruyordu: ''Üzerime yapacakmısın''diye
Dayanamadım mail yazdım. ''Mustafa Bey Nazahat Hanım'ın üzerine yapmasın. Tuvalete yapsın'' diye.
Demek ki birbirlerinin üzerine yapmaya devam edecekler.
Çalıştığım için izlemiyorum.calismasamda izlemem.eve işten döndüğümde Kayinvalidemin izlediğini görmeye bile dayanamıyorum.o Kendi evine gittiğinde hemen başka kanala çeviriyorum.o derece yani tahammül edemiyorum..oradaki ler zavallı,,ve acınacak durumdalar.tek karlı çıkan sunucular

Çalıştığım için izlemiyorum.calismasamda izlemem.eve işten döndüğümde Kayinvalidemin izlediğini görmeye bile dayanamıyorum.o Kendi evine gittiğinde hemen başka kanala çeviriyorum.o derece yani tahammül edemiyorum..oradaki ler zavallı,,ve acınacak durumdalar.tek karlı çıkan sunucular
Katılıyorum size. Zaten çoğunluğun yaptığı en bilimsel iş; evlilik programı denen ucubeleri izlemek. Programlar seviyesiz ama kel satıcının da kör alıcısı oluyor demek ki.
Bazıları ise bundan siyasi meze çıkarmaktalar. Yasakladım diye açıklamalar yapıp da sonra saatini değiştirdim diye açıklamalar yapılıyor. Herkesi susturanlar onları susturmamıyor. Aslında ben hiç kimsenin susturulmasını istemem.

Sanırım eski yeşilçam filmleri tekrar programa konulur , bu filmlerde olmasa ne yapardık acaba ?

Yasakci zihniyete karsiyim. O yuzden yasaklanmalarini asla istemem. Umarim yakinda izlenmeme dolayisi ile yayindan kaldirilirlar. Eskiden izlemisligim de var ama bu tur programlari izlemeyi biraktim . Show isini cok fazla abarttilar. Kulak filan kalmadi.

En çok izleyenler yaşlı insanlar ,

Back