• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik programları hakkında düşünceniz?

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
31
Kimse bana şöyle kötü böyle demesin reytinglerde ilk 10 da bakilmasa yayınlanmaz tv bakacak yer yok su an .

Ee yani?
Ne diyelim.
Kazen Kazen yapmıştı bir ara bi anket bununla ilgili.
Bakacak kanal arıyorsan tematik ya da güncel kanallar mevcut tonla.

Ben evlilik programlarındaki o taliplerini arayanların iş ve özel hayatlarını merak ediyorum. Nasıl oluyorda bütün bir sezon orada talip arıyorlar. Bunların işi gücü yok mu? Giyinip süslenip oturuyorlar farklı bir vakit öldürme metodu

Valla biz sokaklarda kudura kudura yine güzel bi çocukluk yaşadık ama bizden sonrakilere çok üzülüyorum ben. Tvlerde böyle programları kanıksayarak, dokunmatik ekranlara yapışık, (haklı olarak) korku ve güvensizlikten sokağa bile salınmayan çocuklar geliyor bizden sonra.

TV izlemeye pek vaktim olmuyor ama denk geliyorum evlilik ve kılık kıyafet programlarına ve oradaki kavgalara rezillik diz boyu. Genç kızlar liselerde falan artık böyle mi ya ben şok

Ben evlilik programlarındaki o taliplerini arayanların iş ve özel hayatlarını merak ediyorum. Nasıl oluyorda bütün bir sezon orada talip arıyorlar. Bunların işi gücü yok mu? Giyinip süslenip oturuyorlar farklı bir vakit öldürme metodu
Para alıyorlar ki bunun için, çoğunun maksadı meşhur olmak gerçekten evlenmek isteyen insanın orada işi ne

tv izlemiyorum

net üzerinden yabancı dizi film izliyorum ;)

ya da youtubedan bişeyler öğreniyorum

kavga izleyeceğime bişeyler öğrenirim

Başlık: düşünceniz nedir?
Konu: Kimse kötü demesin!

Cevabım: Evlilik programları süper zaten niye kötü diyelim ki:KK14:
Canlı odası, bi çay içelimi, elektrik alamadımı falan derken, en sevdiğimiz program!:KK59:

Oldu mu canım? :işsiz:

En kurmaca,kalitesiz olanı seda. Şuan onu izliyorum :)

Pazartesi "evliliği kurtarma-iletişim hatalarını bulma" konseptli bir program başlıyor trt1'de. "Bir yastıkta kocayalım"
Onu izleyin her türlü daha yararlı olacaktır.

İzlemiyorum. Asla da izlemem.

Programlar için düşüncem; miğdemi bulandırıyorlarrrrrrr!!!!!

Ordana ücretli oturuyor herkes, senaryo oynanıyor, izleniyor bu rezillikler

Back
X