Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para alıyorlar ki bunun için, çoğunun maksadı meşhur olmak gerçekten evlenmek isteyen insanın orada işi neBen evlilik programlarındaki o taliplerini arayanların iş ve özel hayatlarını merak ediyorum. Nasıl oluyorda bütün bir sezon orada talip arıyorlar. Bunların işi gücü yok mu? Giyinip süslenip oturuyorlar farklı bir vakit öldürme metodu
Düşüncemizi sorup da "kimse onu demesin bunu demesin" diye baştan paylaman tezat olmuş birazKimse bana şöyle kötü böyle demesin reytinglerde ilk 10 da bakilmasa yayınlanmaz tv bakacak yer yok su an .
Hakkaten ha malesef izleniyor ok ama kötü yani gerçekten çok kötü. Ünideyken biz de izlerdik kızlarla ne kadar boş beleşmişizDüşüncemizi sorup da "kimse onu demesin bunu demesin" diye baştan paylaman tezat olmuş biraz![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esra-erol-beni-eversene.977678/Kimse bana şöyle kötü böyle demesin reytinglerde ilk 10 da bakilmasa yayınlanmaz tv bakacak yer yok su an .