Evlilik öncesi tanışma ?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
29
Erkek arkadaşımla birlikteliğimizi evliliğe taşımak istiyoruz. Bizim şimdi ne yapmamız lazım ☺ Çevreme bakıyorum kimisi direkt isteme yapıyor kimi tanışma . Nasıl daha iyi olur?

Erkek arkadaşımla birlikteliğimizi evliliğe taşımak istiyoruz. Bizim şimdi ne yapmamız lazım ☺ Çevreme bakıyorum kimisi direkt isteme yapıyor kimi tanışma . Nasıl daha iyi olur?
Ben önce eşimin ailesiyle tanıştım. Sonra onu ailemle tanıştırdım. En son da aileleri tanıştırdık.

Bana da böyle olması gerekiyor gibi geliyor ama arkadaşlarım falan direkt isteme yapınca ben uzatmış mı olurum diye düşüncem oldu😊
Hayır canım. Hatta önce ben ailesiyle tanışmak istedim ki aileme karşı sıkıntılı bir durum olacak gibiyse önlem alayım diye. Hani olur ya karakterler zıt düşer patavatsızlık saygısızlık vs olumsuz bişey görürsem ailemi savunmasız bırakmamak adına.

Ya
Hayır canım. Hatta önce ben ailesiyle tanışmak istedim ki aileme karşı sıkıntılı bir durum olacak gibiyse önlem alayım diye. Hani olur ya karakterler zıt düşer patavatsızlık saygısızlık vs olumsuz bişey görürsem ailemi savunmasız bırakmamak adına.
[/QUOTE
Ya düşünceniz çok doğru . Onun ailesi burda değil benim de gitmem pek mümkün değil . Taniscaz dersem gelirler de oyle getirtmis gibi olcam :)

X