- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 29
- Konu Sahibi Zorlumacera
Erkek arkadaşımla birlikteliğimizi evliliğe taşımak istiyoruz. Bizim şimdi ne yapmamız lazım ☺ Çevreme bakıyorum kimisi direkt isteme yapıyor kimi tanışma . Nasıl daha iyi olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki toplu bir tanışma mı yoksa once o benimkiyle falan mıTanışma tabiki
Peki toplu bir tanışma mı yoksa once o benimkiyle falan mıÖnce tanışma olsun.
Ben önce eşimin ailesiyle tanıştım. Sonra onu ailemle tanıştırdım. En son da aileleri tanıştırdık.Erkek arkadaşımla birlikteliğimizi evliliğe taşımak istiyoruz. Bizim şimdi ne yapmamız lazım ☺ Çevreme bakıyorum kimisi direkt isteme yapıyor kimi tanışma . Nasıl daha iyi olur?
Bana da böyle olması gerekiyor gibi geliyor ama arkadaşlarım falan direkt isteme yapınca ben uzatmış mı olurum diye düşüncem olduBen önce eşimin ailesiyle tanıştım. Sonra onu ailemle tanıştırdım. En son da aileleri tanıştırdık.
Bizde önce ben onun ailesiyle sonra o benim ailemle tanıştı. Sonra ailesi bize geldi, biz de gittik. Sonra istemeye geldiler.Peki toplu bir tanışma mı yoksa once o benimkiyle falan mı
Tanışma tabiki biz öyle yaptıkErkek arkadaşımla birlikteliğimizi evliliğe taşımak istiyoruz. Bizim şimdi ne yapmamız lazım ☺ Çevreme bakıyorum kimisi direkt isteme yapıyor kimi tanışma . Nasıl daha iyi olur?
Arkadaşlarım direkt isteme yapınca ben uzatmış mı olurum diye düşüncem olduÖnce erkek arkadaşınızın ailesiyle tanışın. Sonra o sizin ailenizle tanışsın. Sonra ailesini yemeğe çağırın, iadeyi ziyarete gidin. Sonra da isteme :)
Normali budur. Herkesin birbirini tanıması gerek.Arkadaşlarım direkt isteme yapınca ben uzatmış mı olurum diye düşüncem oldu
Teşekkürler dikkate alıcam :)Önce sen ailesiyle tanış. Emin olursan ailene bahset. Birde lütfen bir şeyi en başta kabuş edemiyorsan yani mesela ailesini beğenmediysen kestirip at sonra olay sarpa sarar.
Hayır canım. Hatta önce ben ailesiyle tanışmak istedim ki aileme karşı sıkıntılı bir durum olacak gibiyse önlem alayım diye. Hani olur ya karakterler zıt düşer patavatsızlık saygısızlık vs olumsuz bişey görürsem ailemi savunmasız bırakmamak adına.Bana da böyle olması gerekiyor gibi geliyor ama arkadaşlarım falan direkt isteme yapınca ben uzatmış mı olurum diye düşüncem oldu
Hayır canım. Hatta önce ben ailesiyle tanışmak istedim ki aileme karşı sıkıntılı bir durum olacak gibiyse önlem alayım diye. Hani olur ya karakterler zıt düşer patavatsızlık saygısızlık vs olumsuz bişey görürsem ailemi savunmasız bırakmamak adına.
[/QUOTE
Ya düşünceniz çok doğru . Onun ailesi burda değil benim de gitmem pek mümkün değil . Taniscaz dersem gelirler de oyle getirtmis gibi olcam :)
Aa anneniz falan tanismak istemedi mi hicAhaha ben yazayım ama garip bir örneğim.bizde herkes birbirini nişanda tanıdı mükemmel bir tanısma sekliydi sıfır tartısma
Gelmelerini sen değil erkek arkadaşın istemiş olacak. Seni tanıştırmak için o çağıracak. Getirtmiş falan olmayacaksın rahat ol.