Evlilik öncesi birlikteliğin başa bela olması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercekten bu 10yil önceninmi olayi?

Bı deli bı kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamis. Yorum yapmayın o zaman.
Ne fakesi bana ne yararı olicsk böyle bişeyin ya . Burda bazılarına kalsa üç konudan ikisi sahte zaten.

Yıl kaç olursa olsun bu ülkenin yobazlığı da, dedikodusu da bitmez. Birlikte olduğun adamla evlenmişsin ayrıca evlenmeye bilirsin de.
Herkes kendi kapısının çöpüyle ilgilensin,herkesin yediği naneler var ama bazılarının ki ortaya saçılır. Aileniz dahil kimseye hesap vermeyin. Bu sizin eşinizle özeliniz. Siz ezilip mahcup oldukça önüne gelen namus bekçisi kesilip ahlak dersi vermeye kalkar

Keşke inkar etseymişsiniz, nasıl olsa o adamla evlenmişsiniz, eşinizle ağız birliği yapardınız. Eşiniz geldiğinde aile büyüklerinizi davet edip böyle bir şeyin olmadığını evlenene kadar size dokunmadığını söylesin, sizde o an kendinizi savunamadığınızı söyleyin.

Yaptıklarınız bana göre de çok yanlış ama bu yanlışı herkesin bilmesi gerekmezdi.

Bu doğruysa da o kaynana çok fena. 10 yıl sonra Allah bilir ne hinlik geçti aklından, ağzından s.çıverdi.

Fake olduğunu düşünmeyin çünkü tam üstüne basmışsınız fake konu.

yazık yaa milletin işi gücü yok gerçekten. herkesten iletişimimi keserdim ben anam babam olsa bana böyle laflar söyleyemezler. asla kurban psikolojisine girmeyin. siz bir bireysiniz öyle yapmayı uygun görmüşsünüz. eşinizle sorumlulukta almış evlenmişsiniz. kimsenin yanında başınız eğik olmasın. bu türk toplumu o kdar iki yüzlü ki herkes ne naneler yiyor da kimse çaktırmıyor. bu durum kimseyi ilgilendirmez

1.si neden 8 kar etmedin .ben olsam dedikoduyu yayaninsa ini basina yolar esas sen yaptin derdim .konrada kahvemi alir izlerdim .

Ay evlenmisiniz bitmiş gitmiş .
Ne kadar gerizekalı insan var ya bu ülkede yuh yani

Bu kadar korkacağınız işleri ya yapmayacaksınız.
Ya da adamla uzun süre karı koca hayatı yaşayıp da ortaya çıkmasından rahatsız olmayacaksınız.
Ailenizin de bir inancı, kültürü var, o kültürü aşmak kolay mı?
Ateist bir ailenin kızı çarşaf giyse mesela, o aile de aynı tepkiyi verir, aynı şey.
Yani başta düşüneceksiniz bunları.
Evet hakaret asla olmamalı.
Ama ha diye de hiçbir aile kendi değer yargılarına çok ters düşen bir durumu öyle kolay hazmedemez.
Bir arkdaşım vardı, okurken bi oğlanla gizlice kimsenin haberi olmadan dini nikah yapıyorlar.
3-4yıl karı koca hayatı yaşıyorlar.
Sonra oplan kızı bir anda bırakıyor, kız dini nikahtan ayrılmak istemiyor, ama oplan boş ol demiş, nikah düşüyor tabi.
Kız öylece kalakaldı ortada.
Ailesi filan bilmiyor.
Çok büyük cesaret.
Nikah bi kere duyurulunca nikah sayılıyor.
Neyse kız psikolojik buhrana girdi.
Ailesi de anlam veremedi duruma.
Biraz mantıklı davranmak lazım bu durumlarda.
Ya baştan düşüneceksin ya sonuçlarına katlanacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…