Hayırlısı olsun, bizde de pek aileler ilgilenmiyor, nisanlanacak kişiler organize ediyor, bn daha önce yaşamıstm, biraz tecrübesizdim, hayatımdaki kişinin isteğine göre oldu gibiydi çoğu şey, arkadaşım şöyle yapmış die orneklendirmisti, onun istedigi şekilde olmuştu. Aramızda il farklılığı vardı, aileler hiç tanışmadan, bn onun ailesiyle hiç tanışmadan, nişanı sözü istemeyi hepsini biarada yapalım demişti. Tecrübesizdim de, ailem de öyleymiş sonrasında farkettim. Belirledigmiz gün geldiler hazrlklari fln yapmıştım. 2 saatlik bimesafeden il dışından gelmislerdi, babası gelir gelmez hiç sohbet edilmeden istedi, babam da verdi. Sonra yemek vs kahveler ( kahveye hicbsy koymamıstım) resimler çekildi, asamalarıyla sonrasıyla ilgili hiçbişey konuşulmamış, ben bilmiyorum bizimkiler de konusmamış. Akşamına da nişanda farklılık olsun die yakınımın evinde pasta kesimi alyans takılışı ayrı abiye kıyafetimle olmuştu. Ondan sonrası belirsizlik, sonraki gunlerde tüm akrabaların ve yaķınların tek sorusu ne zamn evleneceksiz? Hayatımdaki kişinin kpssye hazırlanması, çalışmaması, evlilik için birikim yapmaması, ailesinin de bu konuda yardımcı olmayacağını anlamam (maddi birikimleri yokmus) nedeniyle sabretmeme rağmen hayatımdakİ kisinin durumu yonetememesi nedeniyle ve anlasamadıgımız bianda kullandığı hoş olmayan sözlerin ardından biçaba göstermemesi ve özür dilememesi, yaşanılan bikaç olay nedeniyle bende bittiği için nişanlılığımız bitmişti, sonrasında barısmayı istemişti yalnız kendisini bende bitirdigi için onunla tekrarını düşünmedim.