- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
-
- Konu Sahibi forestnight
Katılıyorum. Madem o kadar durumları kötü versin cocugu kaynanasına çalışsın. Kadın calısıyor diye onlara sponsor mu olacak?ay ne kotu,
hic mi size akil veren olmadi,
burada konu acsaydiniz biz derdik hic olmadi,
aile apartmani,
amcadan alinan sevilmeyen ev,
degisik maddi iliskiler.
sahsen eltim calismazken, esim erkek kardesine maddi yardim etse maasimdan tek kurusu vermezdim.
Evet hayat musterektir ama ben cile cekerken sefasini baskalari cekecekse onun adi hayati paylasmak falan olmuyor yani.
bu arada o evi almakla (ya da o evde oturmayi kabul etmekle mi diyeyim) en buyuk hatayi siz yapmissiniz.
çok afedersiniz ama gerçekten anlamadım. kardeşi neden eşinizin kredi kartı borcunu ödüyor? eşiniz yetişemediği için mi anlamadım gerçektenEşi asgari ücret alıyor ve 1000 lirasını eşimin kredi kartı borcuna veriyor.Ama ev kendilerinin.
Bir zahmet eltin girsin ise çalışsın. ..neden çalışmıyor? Çocuğu bahane etmesin..madem esin onların oturduğu evi aldı neden siz oturmuyorsunuz yada satıp başka yerden ev alabilirdiniz?iyi niyet bir yere kadar..sizinki can degil mi sabahtan aksama kadar calisiyorsunuz...imkan varsa satıp 1+1 eve cikinonu da şöyle açıklıyım. Kaynımın oturduğu evi eşim aldı. yıllarca o evin borcunu ödedi. tek başına
işin en kötü kısmı bu ya bina tek tapu üstüne. Amcalarının . Ama bunlara kalsa o bina da 3 hisseleri var artık. Kentsele girince dubleksimiz olacak. ölmez sağ kalırsak.......Daha aciklayici yazar misiniz
1 kardesinin oturdugu ev kimin ustune
2 yeni aldiginiz ev kimin ustune
aynen öyleçok afedersiniz ama gerçekten anlamadım. kardeşi neden eşinizin kredi kartı borcunu ödüyor? eşiniz yetişemediği için mi anlamadım gerçekten
işte ben buna kızıyorum . eşim böylee.... böyle bu adam. kardeşine aldı evi kendine değil. Biz o zaman birlikte değildik. Biz evlenmeye karar verince de aşağısını biz aldı sağ olsun (!)Bir zahmet eltin girsin ise çalışsın. ..neden çalışmıyor? Çocuğu bahane etmesin..madem esin onların oturduğu evi aldı neden siz oturmuyorsunuz yada satıp başka yerden ev alabilirdiniz?iyi niyet bir yere kadar..sizinki can degil mi sabahtan aksama kadar calisiyorsunuz...imkan varsa satıp 1+1 eve cikin
Hadi amcaları vicdanlı diyelim.olseler, işiniz amca çocuklarına kalacak..onlar verir mi tapuyu...baştan yanlış...ben böyle kimin eli kimin cebinde işleri sevmiyorumişin en kötü kısmı bu ya bina tek tapu üstüne. Amcalarının . Ama bunlara kalsa o bina da 3 hisseleri var artık. Kentsele girince dubleksimiz olacak. ölmez sağ kalırsak.......
bende . Ama biliyor musunuz ben eğer en başında mal mülk için sevdiğim adamdan ayrılsaydım bu sefer de vefasız para göz mal delisi denilecekti. Gerçi keşke denilseydi şimdi ona bile razıyım.Hadi amcaları vicdanlı diyelim.olseler, işiniz amca çocuklarına kalacak..onlar verir mi tapuyu...baştan yanlış...ben böyle kimin eli kimin cebinde işleri sevmiyorum
Birde şunu yazmayı unuttum.hadi eşiniz saf,siz neden tapu olmayan yeri kabul ettiniz..olsam kabul etmem. .boşa para harcamaişin en kötü kısmı bu ya bina tek tapu üstüne. Amcalarının . Ama bunlara kalsa o bina da 3 hisseleri var artık. Kentsele girince dubleksimiz olacak. ölmez sağ kalırsak.......
Ayrilin demiyoruz.kira olurdu yada başka bir ev...hem deseler ne olacak.şimdi herşey cok mu iyibende . Ama biliyor musunuz ben eğer en başında mal mülk için sevdiğim adamdan ayrılsaydım bu sefer de vefasız para göz mal delisi denilecekti. Gerçi keşke denilseydi şimdi ona bile razıyım.
tapu kendi üstlerine de değilmiş nasıl ev almış oldular anlamadımAile apartmanında hazırda ev olduğu için oturulur. Ev süper lüks ya da harika bir muhitte değilse ben kredi çekip aile apartmanından ev almazdım. Ayrıca Allah kardeşi kardeş yaratmış kesesini ayrı yaratmış. Bir iki yardım edilir de her ay yardım edilmesine ben karşı çıkardım. Son yorumum da eşiniz bu kadar dara düşecekse neden krediye girdi bütçenize göre kirada oturabilirdiiniz.
Dedim ya kv dem aklına girdi eşimin . Sırf kardeşine göz kulak olsun para yedirsin diye. Artık daha iyi anlıyorumAyrilin demiyoruz.kira olurdu yada başka bir ev...hem deseler ne olacak.şimdi herşey cok mu iyi
Ben de onu sonradan gördüm. Parayı sokağa atmış da olabilirlertapu kendi üstlerine de değilmiş nasıl ev almış oldular anlamadım
işte.. Çingene işi resmen. Ben onu uyarınca bana kızdı bizim ailede öyle şeyler olmaz. kimse aldığımız eve gelip hak talep edemez dedi. Ben de uzatmadım. Ama inş öyle bir sey olur da o zaman ben demiştim diye avaz avaz bağırmak istiyorumtapu kendi üstlerine de değilmiş nasıl ev almış oldular anlamadım