sorduğunuz sorular benimde aklıma geldi .herkes birşey istiyor siz ne istiyorsunuz diye?Neden? aşağıdaki mesajlar yüzünden: Çok edilgen mesajlar değil mi? Yani siz nerdesiniz burada? Siz ne istiyorsunuz? Sizin planlarınız ne? Aileniz baskı yapıyor, beyefendi evlenmek istiyor, çünkü sizin doğru kişi olduğunuzu düşünüyor. O istiyor, o planlıyor, o düşünüyor. Ya siz?
Bir psikoloğun yazacağı şeyler değil bunlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlilik mi kariyer mi
- Konu Sahibi cr12happy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben birden konuda belirttigim kişi hakkinda sorular gelince cevap verdim.Bu şekilde yargilanmayi beklemiyordum açıkçası.Benim isteklerim ise en az bir yılı geçmesi, bana bu zamanı tanır mı ogrenmem.Karakterini analiz ettikten sonra az çok anlarım kendisini.Ama bu zamanı tanır mi bilmiyorum ve onu sevdiğim için endiseleniyorum.Hepsi bu.sorduğunuz sorular benimde aklıma geldi .herkes birşey istiyor siz ne istiyorsunuz diye?
Ona bu hayallerinden bahset. Acik ol. Cekincelerinden bahset. belki o da senin hayallerine ortak olur beraber gerceklestirirsiniz bu hayalleri. Baktin yanasmiyor ne amerikasi ne dunya turu ne gerek var boyle seylere tavrinda o zaman zaten kisiliklerinizinde farkli oldugu ortaya cikar.
Size zaman tanımayıp önüne ilk çıkanla evlenecekse zaten o adamı unutun gitsinBen birden konuda belirttigim kişi hakkinda sorular gelince cevap verdim.Bu şekilde yargilanmayi beklemiyordum açıkçası.Benim isteklerim ise en az bir yılı geçmesi, bana bu zamanı tanır mı ogrenmem.Karakterini analiz ettikten sonra az çok anlarım kendisini.Ama bu zamanı tanır mi bilmiyorum ve onu sevdiğim için endiseleniyorum.Hepsi bu.
Ayrıca ben ilk sayfada yorum yaptım ama şuan sizin mantık evliliği yapacağınızı düşünüyorum nedense.Aşık değilsiniz sanki.
Nasıl birisi? Seni kısıtlar mı, evlilik dediğin evde oturmak mı der? Evlenme teklifini kabul etsen de gidebilir misin Amerika'ya? Onla, bireysel, arkadaşlarınla seyahat etmeni normal karşılar mı? Bunları netleştir hayatının geri kalanı için de çok önemli.Merhaba kizlar günlerdir kafamı yoran sorular silsilesinden sonra ara sira takip ettigim foruma yazmaya karar verdim.Yardımcı olabileceğinizi umuyorum.
3 aydır birlikte olduğum biri var.Kendisi doktor ben ise psikologum.Hastanede tanıştık her şey çok güzel gidiyor.
Fakat bir hafta öncesine kadardi...
Bana evlenme teklifi etti.Bu teklife bir cevap veremedim.Suan beklemede duruyor.Aslina bakarsaniz beklemiyordum böylesine kisa bir sürede teklif.Bu yaz Amerika'da iki ay calisma projem var.
En büyük hayalim dünyayı gezmek vs.
yaşım 25.
Evlenirsem kendimi kisitlarmisim ve bunlarin hicbirini yapamazmisim gibi geliyor.
bir yandan annem halamlar teyzemler baskı yapıyor.iyi bir firsat cok yakışıklı beyefendi biri diye.Ne yapacağımı sasirdim.
amerikaya bir cevap vermeden gidersem soğukluk girer araya.
Terzi kendi sokugunu dikemezmis.Her gun bir suru insanin sorununu cozerken kendim de kalıyorum öyle.
ne yapmalıyım sizce bayanlar?
Bunları sor konuş çekinmeye gerek yok.
Bunlara hayır diyorsa zaten kaç kaç kaç..
Evlilikte kariyer derdim ben olsam. :) Ek olarak 3 ay erken, biraz daha tanışılmalı veya nişanlılık uzun tutulmalı. Adamın yaşı, işi, yaşamı okeyse beklemeye gerek yok demiş olabilir. Hakkında hayırlısı.
bu yaz dedıgınız ıcınde bulundugumuz sene ıcerısınde ıse gıdın gelın ve sonra evlenın, ya da nısan vs yapmak derdınde ısenız acık acık bunun sızın ıcın cok onemlı oldugunu gıtmek ıstedıgınızı ve gıdecegınızı belırleyın , tepkılerıne bakın su ankı tepkısı gelecekte elınıze gececek bu gıbı fırsatlardakı tepkısını de ortaya koyar..Merhaba kizlar günlerdir kafamı yoran sorular silsilesinden sonra ara sira takip ettigim foruma yazmaya karar verdim.Yardımcı olabileceğinizi umuyorum.
3 aydır birlikte olduğum biri var.Kendisi doktor ben ise psikologum.Hastanede tanıştık her şey çok güzel gidiyor.
Fakat bir hafta öncesine kadardi...
Bana evlenme teklifi etti.Bu teklife bir cevap veremedim.Suan beklemede duruyor.Aslina bakarsaniz beklemiyordum böylesine kisa bir sürede teklif.Bu yaz Amerika'da iki ay calisma projem var.
En büyük hayalim dünyayı gezmek vs.
yaşım 25.
Evlenirsem kendimi kisitlarmisim ve bunlarin hicbirini yapamazmisim gibi geliyor.
bir yandan annem halamlar teyzemler baskı yapıyor.iyi bir firsat cok yakışıklı beyefendi biri diye.Ne yapacağımı sasirdim.
amerikaya bir cevap vermeden gidersem soğukluk girer araya.
Terzi kendi sokugunu dikemezmis.Her gun bir suru insanin sorununu cozerken kendim de kalıyorum öyle.
ne yapmalıyım sizce bayanlar?
ve karıyerı on planda tutun eger kı cok yogun duygular hıssetmıyorsanız ve yeterı kadar tanımıyorsanız kı 3 ay evlenmek ıcın cok erken..!!!
Hayır aksine gerçekten çok hoslaniyorumSize zaman tanımayıp önüne ilk çıkanla evlenecekse zaten o adamı unutun gitsin
Ayrıca ben ilk sayfada yorum yaptım ama şuan sizin mantık evliliği yapacağınızı düşünüyorum nedense.Aşık değilsiniz sanki.
[QUOTE ="cr12happy, post: 41779748, member: 692304"]Ben birden konuda belirttigim kişi hakkinda sorular gelince cevap verdim.Bu şekilde yargilanmayi beklemiyordum açıkçası.Benim isteklerim ise en az bir yılı geçmesi, bana bu zamanı tanır mı ogrenmem.Karakterini analiz ettikten sonra az çok anlarım kendisini.Ama bu zamanı tanır mi bilmiyorum ve onu sevdiğim için endiseleniyorum.Hepsi bu.[/QUOTE]
sizi yargıladıgım yok buraya fikir almaya gelmiş olabilirsiniz bunda bir sorun da yok sadece başkalarının isteklerini yazmışsınız .sonuçta 3 aylık bir ilişki tabiki tanıyacaksınız .karşı taraf söylemeniz gereken böyle bir fısatınız olduğu ve amerikaya giderseniz duygularınızın degişmeyecegi .
egerki size bu fırsatı tanımıyorsa bu kadar kısa bir süre tanışıklıgında ben olsam duygularından süphe ederim sevgi karşı tarafın engelmek degil , tam tersi yapacagı her işte yanında olmasıdır
sizi yargıladıgım yok buraya fikir almaya gelmiş olabilirsiniz bunda bir sorun da yok sadece başkalarının isteklerini yazmışsınız .sonuçta 3 aylık bir ilişki tabiki tanıyacaksınız .karşı taraf söylemeniz gereken böyle bir fısatınız olduğu ve amerikaya giderseniz duygularınızın degişmeyecegi .
egerki size bu fırsatı tanımıyorsa bu kadar kısa bir süre tanışıklıgında ben olsam duygularından süphe ederim sevgi karşı tarafın engelmek degil , tam tersi yapacagı her işte yanında olmasıdır
Doktorla aranda cok yas farki yoksa o da sanirim uzmanlik icin calisiyor olmali degil mi ? Yani o da zaten kendi kariyerine yogunlasmis durumdadir seni kisitlayacagini sanmam. Ikinizin de kariyere odaklanmasinin ayni doneme denk gelmesi cok hos olur. Sen kariyer pesinde kosarken tv karsisinda gobegini kasiyarak yatan bi tip olsa tamam derdim evlenme. Ama bence su durumda benim varsayimim gibi ise seviyorsan kabul etmelisin...
bir arkadaşının da dediği gibi konuş.
benim evlenmeden önceki hayalim yüksek lisans yapmaktı. yaptım... eşim yanımda oldu hep..
gezersiniz ne olacak tek gezmekten iyidir.
ama 3 ay kısa bir süre. biraz daha tanımalısın.
ancak sen eminsen, kabul et. amerikadaki projeni hallet bu yıl. evlendikten sonrada tatillerde bol bol gezersiniz...
benim evlenmeden önceki hayalim yüksek lisans yapmaktı. yaptım... eşim yanımda oldu hep..
gezersiniz ne olacak tek gezmekten iyidir.
ama 3 ay kısa bir süre. biraz daha tanımalısın.
ancak sen eminsen, kabul et. amerikadaki projeni hallet bu yıl. evlendikten sonrada tatillerde bol bol gezersiniz...
Ben 1 ayda evlenen mutlu çiftler tanıyorum. 3 ay 5 ay 1 yıla bakarak zamanın ya da adamın doğru olduğunu anlayamazsınız. Karşınızdaki insanla bir ömür geçirmek istiyorsanız kısacık bir sürede bile anlarsınız. Siz sadece onun açısından yaklaşmışsınız olaya... Evlenmek istemek ayrı bir şey, biri ile evlilik hayali kurmak ayrı. O adamla bugün yada 3 yıl sonra evlenmek ister misiniz? Onunla evlenecek olan anneniz, teyzeniz değil sizsiniz. Ben sizin yerinizde olsam durumu ona açıkça anlatırım. Kariyer hedeflerimden korkularımdan bahsederdim. Hangisini seçerseniz seçin mutlu olun...
Eğer aynı kafada insanlarsanız, ki bunu az çok konuşarak anlayabilirsiniz...bunu evlenerekte yapabilirsiniz. Biz eşimle ben doktoraya basladığımda evlendik. Akademmisyenliği seçtim, çok zorlandım, çok yıprandım, yeri geldi pes ettim ama o bu kadar emek verdin vazgeçme dedi...yeri geldi evi temizleyemedim, yemek yaomadım ağzını açıp tek kelime etmedi, yurt içi ve yurt dışı birçok yere gittim kariyerim için...oda işi için çok çalışıyır eğitimlere gidiyor, üstelik farklı illerde çalışıyıruz ve haftanın 3-4 günü görüşebiliyıruz... Yıldığımız, yıprandığımız anlar olmuyor mu oluyor ama hep birbirimize destek oluyıruz. Çünkü biliyoruzki, bu meslekleri bıraktığımızda belki de bu kadar mutlu olamayacapız... O yüzden eğer aynı yapısa insanlarsanız herşey yürür...