• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik mi kariyer mi

evlılık teklıfını kabul edın...
amerıkaya 2 ay lıgına gıtmenız gereken yere gıdın,
geldıgınızde nısan yaparsınız .
evlılık hıcbırseye engel degıl ben aksıne evlendıkden sonra daha cok kendımı gelıstırebıldım.
düzenınız olunca farklı oluyor evlılık hıcbırseye engel degıl.
hatta sıze soyle ornek verım...
dayım ıle yengem aynı unv de tanısıyorlar... dayım okul bıtıyor ve atanıyor bayındırlıkta müdür oluyor, yengem daha unv ogrencısıyken evlenıyorlar...
yengemın yuksek lısans yapmasına yardım edıyor.. yurt dısına bıle gıttı yengem..
tum egıtımlerını tamamladı kıtaplarını yazdı, suan başhekım :)
2 cocukları var cokta mutlular.
istersenız cumhurbaskanı olun bıgun evlenceksınız, dogru ınsan oldugunu dusunuyorsanız kacırmayın. huzur herseydır.

evlılık teklıfını kabul edın...
amerıkaya 2 ay lıgına gıtmenız gereken yere gıdın,
geldıgınızde nısan yaparsınız .
evlılık hıcbırseye engel degıl ben aksıne evlendıkden sonra daha cok kendımı gelıstırebıldım.
düzenınız olunca farklı oluyor evlılık hıcbırseye engel degıl.
hatta sıze soyle ornek verım...
dayım ıle yengem aynı unv de tanısıyorlar... dayım okul bıtıyor ve atanıyor bayındırlıkta müdür oluyor, yengem daha unv ogrencısıyken evlenıyorlar...
yengemın yuksek lısans yapmasına yardım edıyor.. yurt dısına bıle gıttı yengem..
tum egıtımlerını tamamladı kıtaplarını yazdı, suan başhekım :)
2 cocukları var cokta mutlular.
istersenız cumhurbaskanı olun bıgun evlenceksınız, dogru ınsan oldugunu dusunuyorsanız kacırmayın. huzur herseydır.
Guzel orneginiz icin tesekkur ederim :)
degerlendirme de aklimda olacak

hiç kimse ve hiçbir şey için hayallerımden vazgeçmedim,36 yaşındayım bekarım ve çok mutluyum,iyikide kımseye uyamamışım,dinlememişim,bazı hayallerım için yolumdan caydırmak isteyenlerde olud,hiççç dinlemedım,
çok gençsin,aşk ve doğru ınsan her zmaan çıkar çıkmasa ne olurki,ama dünyayı gezme hayalı olan bırını mutlu edemez evlilik,ben geziyorum,bır kere evlilikten dondum,şimdi çokk şükür dıyorum,

Iyi de doğru insan olmak 3 ayda anlaşılmaz da anladı diyelim doğru insan isen seneye yaza kadar da doğru insan olursun yani sen teklifi kabul etmezsen başkalarını mı aramaya başlayacakmış
Dogru insan olduğumu ve hayatinin geri kalanini benimle mutlu bir sekilde gecirmek istediğini soyledi

hayallerinizi birlikte gerçekleştirme imkanınız varsa evlenip kariyer yapın..

yalnız çocuk olunca o iş yaş tabiri caizse..

Dogru insan olduğumu ve hayatinin geri kalanini benimle mutlu bir sekilde gecirmek istediğini soyledi

Çok kısa süre..
İşyeri dışında görüşüyor musunuz bu kişiyle?
Yaşını başını almış alelaceleye getiriyor bence.
Sen bir arkadaş ortamında ,aile ortamında gör kendisini.
Bir söz vardır aynı sofraya oturmadan tanıdım demeyeceksin diye..

Amerika hayalini mutlaka gerçekleştir.
Annen ile teyzen de ayrı bir alemmiş. yakışıklı ve kariyer sahibi olması ne zamandır kaçırılmayacak fırsatlar arasında!

Çok kısa süre..
İşyeri dışında görüşüyor musunuz bu kişiyle?
Yaşını başını almış alelaceleye getiriyor bence.
Sen bir arkadaş ortamında ,aile ortamında gör kendisini.
Bir söz vardır aynı sofraya oturmadan tanıdım demeyeceksin diye..

Amerika hayalini mutlaka gerçekleştir.
Annen ile teyzen de ayrı bir alemmiş. yakışıklı ve kariyer sahibi olması ne zamandır kaçırılmayacak fırsatlar arasında!
Yıllardır amerika hayaliyle yaşıyorum zaten.Umarım gerceklestirebilirim.
Erasmus sayesinde avrupanim yarısını neredeyse gezdim ama amerika cidden cok buyuk hayalim

Neden? aşağıdaki mesajlar yüzünden: Çok edilgen mesajlar değil mi? Yani siz nerdesiniz burada? Siz ne istiyorsunuz? Sizin planlarınız ne? Aileniz baskı yapıyor, beyefendi evlenmek istiyor, çünkü sizin doğru kişi olduğunuzu düşünüyor. O istiyor, o planlıyor, o düşünüyor. Ya siz?
Bir psikoloğun yazacağı şeyler değil bunlar.

bir yandan annem halamlar teyzemler baskı yapıyor.iyi bir firsat cok yakışıklı beyefendi biri diye.Ne yapacağımı sasirdim.

Hemen evlenmek istiyor kendisi.

Benim doğru insan olduğumu düşünüyormus

Neden? aşağıdaki mesajlar yüzünden: Çok edilgen mesajlar değil mi? Yani siz nerdesiniz burada? Siz ne istiyorsunuz? Sizin planlarınız ne? Aileniz baskı yapıyor, beyefendi evlenmek istiyor, çünkü sizin doğru kişi olduğunuzu düşünüyor. O istiyor, o planlıyor, o düşünüyor. Ya siz?
Bir psikoloğun yazacağı şeyler değil bunlar.
Karsimdaki insanlarin sorularina cevap verdim.Konuda ise kendimden bahsettim.Kararsiz kaldığımi soyledim.Psikolog olup olmama ithaminizi kabul etmiyorum.İstediğiniz gibi dusunun.

evlilik teklifini kabul ettin diye yarın düğün yapacaksınız diye bir kural yok
bu devirde kibar beyefendi durumu iyi bulmak gerçekten çok zor (ben bulamadım 27 yaşındayım :KK70:)

amerika ya gidin sevgilinize de evet ama 1-2 yıldan önce olmasa daha iyi olur gibi hem çok yeniyiz hem zamanla birbirimizi daha iyi tanıyıp evlilikte daha güzel taçlandırabiliriz deseniz:KK64:

Siz evlenmek istiyor musunuz?
Hoşlanıyor musunuz?
Seviyor musunuz?
3 ay çok kısa bir süre, evlilik teklifini bekletebilirsiniz, ilişki ilerler ve siz de emin olursanız bu adamla evleneceğinize o zaman kabul edersiniz.
Karışık bir durumunuz yok.

Siz evlenmek istiyor musunuz?
Hoşlanıyor musunuz?
Seviyor musunuz?
3 ay çok kısa bir süre, evlilik teklifini bekletebilirsiniz, ilişki ilerler ve siz de emin olursanız bu adamla evleneceğinize o zaman kabul edersiniz.
Karışık bir durumunuz yok.
Evet seviyorum.Kafamda net olmayan bazı şeyleri oturtmaya ihtiyacim var sanırım.Bu kadar.

Şimdiki aklım olsa evlilik yerine kariyer yapardım. Mutlu bir evliliğim olsada bunu seçerdim.Yaşın Yirmibeş acele etmeee.

Back
X