altı üstü iki ay çalışma yıldırım nikahıyla da evlenmezsiniz herhalde değil miMerhaba kizlar günlerdir kafamı yoran sorular silsilesinden sonra ara sira takip ettigim foruma yazmaya karar verdim.Yardımcı olabileceğinizi umuyorum.
3 aydır birlikte olduğum biri var.Kendisi doktor ben ise psikologum.Hastanede tanıştık her şey çok güzel gidiyor.
Fakat bir hafta öncesine kadardi...
Bana evlenme teklifi etti.Bu teklife bir cevap veremedim.Suan beklemede duruyor.Aslina bakarsaniz beklemiyordum böylesine kisa bir sürede teklif.Bu yaz Amerika'da iki ay calisma projem var.
En büyük hayalim dünyayı gezmek vs.
yaşım 25.
Evlenirsem kendimi kisitlarmisim ve bunlarin hicbirini yapamazmisim gibi geliyor.
bir yandan annem halamlar teyzemler baskı yapıyor.iyi bir firsat cok yakışıklı beyefendi biri diye.Ne yapacağımı sasirdim.
amerikaya bir cevap vermeden gidersem soğukluk girer araya.
Terzi kendi sokugunu dikemezmis.Her gun bir suru insanin sorununu cozerken kendim de kalıyorum öyle.
ne yapmalıyım sizce bayanlar?
Hemen evlenmek istiyor kendisi.Yaşın daha 25 evlilik teklifini kabul edince hemen evlenmek zorunda da değilsin...
Bu arada hem kariyer hem evlilikte olmayacak birşey değil....
Merhaba kizlar günlerdir kafamı yoran sorular silsilesinden sonra ara sira takip ettigim foruma yazmaya karar verdim.Yardımcı olabileceğinizi umuyorum.
3 aydır birlikte olduğum biri var.Kendisi doktor ben ise psikologum.Hastanede tanıştık her şey çok güzel gidiyor.
Bana evlenme teklifi etti.Bu teklife bir cevap veremedim.Suan beklemede duruyor.Aslina bakarsaniz beklemiyordum böylesine kisa bir sürede teklif.Bu yaz Amerika'da iki ay calisma projem var.
yaşım 25.
Evlenirsem kendimi kisitlarmisim ve bunlarin hicbirini yapamazmisim gibi geliyor.
bir yandan annem halamlar teyzemler baskı yapıyor.iyi bir firsat cok yakışıklı beyefendi biri diye.Ne yapacağımı sasirdim.
Terzi kendi sokugunu dikemezmis.Her gun bir suru insanin sorununu cozerken kendim de kalıyorum öyle.
33 yasinda kendisiO kaç yaşında? 3 aydır tanıdığın birine evlenme mi teklif edilir.
Yazın bitmesine çok yok. Zaten teklife evet desen bile, 1 yıl nişanlı kalıp, bu arada gezebilirsiniz.[/QUO
Benim doğru insan olduğumu düşünüyormusBen sana gelsem bunaldım böyle böyle durum diye birbirinizi tanıyın dersin
Pazardan sebze meyve alırken bile tezgah tezgah geziyoruz 3 ayda evlenilmez yangından mal mı kaçırıyor arkadaş
Hani desen ki 2 yıl Amerika'ya gidecek evlenelim birlikte gidelim diyor evleneyim
Mi acilen belki olur deriz ama adam neden acele ediyor onu belirlemek önemli
Derdi yemeğim pişsin evim temizlensin düzenli hayatım olsun tus çalışayım mı onun neden acele ettiğini de yazar mısın
bence eğer bu insanı seviyorsanız ve birlikteyken mutluysanız evlilik neden olmasın kiMerhaba kizlar günlerdir kafamı yoran sorular silsilesinden sonra ara sira takip ettigim foruma yazmaya karar verdim.Yardımcı olabileceğinizi umuyorum.
yaşım 25.
Bilmiyorum ben hastaneye geldigimde etrafinda cok kiz vardı fakat hic birine yuz vermiyormusYaşım geçiyor psikolojisine mi girmiş doktor adam için 33 çok değil ki
yaşı da aslında genç33 yasinda kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?