• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik + kv

esmemr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
5
0
36
38
Kızlar merhaba,

Yeni üye eski takipçiyim. Hiç tanımadan dert ortağı oluyorsunuz tam da ihtiyacım olan şey.

Kızlar ben evlenip İstanbul ' a geldim ve kocaman şehirde yapayalnızım kv ' yi tanıdıkça daha da bir içime kapanıyorum. Neyse ki siz varsınız. Düğüne kadar her şey çok güzeldi güya beni seviyordu daha doğrusu ben öyle sanmışım. Düğünde abartmıyorum 2 saat kayboldu. Ahiretliği ile gitti gelmedi tansiyonu yükselmiş dinlenmesi gerekmiş falan neyse dedim olabilir. Sonuçta insanlar tansiyonunun yükseldiğini anlayabilirler. Dinlenmek istemiş olabilir. Şimdi düğün geçeli 3 ay oldu hala yüzüme bakmıyor düğünde mi bir şey oldu soruyorum. Cevap yok ben hastayım diyor o kadar. Annem aradı ilgilendi ona da bişey söylemedi. Görümcem de soğuk davranıyor kp çekimser sanki sıcak davranmak istiyor da karısından korkuyor gibi. Şimdi benim size sormak istediğim eşim haftada bir onlara gitmek istiyor aramızdaki soğukluğu anladı o da soruyor ona da bişey demedi, ama ben gitmek istemiyorum. Eşim yalnız giderim diyor ama bir kere gitti kv dedikodumu yaptı. Eşimi benden soğutur diye korkuyorum. Siz olsanız eşinizle gider miydiniz yoksa yalnız mı gönderirdiniz?

Ben giderdim. Kv ye de 1 kere sormuşsun bir daha asla sormazdım. Ben de soğuk davranırdım. Birebirken görmezden bile gelirdim. Nasıl davranırsa aynısı. Yaranmaya çalışmazdım ama saygısızlık da etmezdim. Nötr davranmak en doğrusu.Ama eşimin yanında ve insanların içinde güleryüzlü davranırdım. Seviyeyi korurdum.

Ben olsam giderim daha da üstüne gitmeyin ne oldu neyin var diye..
hatta istemsizce bile olsa sicak davranir saka yaparim.
Hem senin kafana takmadigini görsün hemde ön yargisi varsa bile kafasini karistirmis olursun.

Baska bir konuda yazdigim biseyi buraya da yazmak istiyorum.
Ben evlenmeden önce yengem bana sunu sölyedi:
Esinin ailesinden biri sevmiyorsan bile belli etme seviyormus gibi yap ki esinle aran bozulmasin ve o kisi esine bisey söylerse esin senin arkanda olur sicak davrandigin icin ve seni daha cok sever. Bikac saat icin yapilabilir bisey bu.

Off kızlar denicem ama benim için çok zor kendimi tanıyorum ama doğru söylüyorsunuz ben daha bdv ye çok yazarım :(

Sen arada git normal davran
O surat assin sen asma
Sen normal muhabbetini yap ki esin sorunun sende olmadigini anlasin

Zarifinci cok dogru soylemis sevmiyosan bile belli etme birsey oldugunda esin senin yaninda olur onlarin degil buda en onemli birsey.. Evet cok zor sevmedigin birine oyle davranmak ama mecburuz esimizin annesi ve babasi veya kardesi.. Sen sicak davran canim zamanla cozulurler..

Düğüne kadar iyi olan bir insan düğünde aniden değişmez. Bence birşey olmuş birşeye kırılmış ya da birşey duymuş gibi geldi bana. Gitmemeniz olmaz. Araya soğukluk girerse size hepten buğuz bağlar ve huzurunuzuda kaçırmak isteyebilir. Bence bu konuyu halletmelisiniz. Ailesiniz hep göreceğin insanlar. Ama durduk yere kaynanalık yapacağı tuttuysa o zaman boşverin ilişkinizi kesin

Yeni evli olduğunuz için haftada bir gidin bence. Hem şans vermiş olursunuz hem de o gelmiyor ben de sorun yok diyemez. Gidince madem o soguk davraniyor sınırınızı koruyun. Ben olsam öyle yapardım baktım bir süre sonra düzelmiyor istemiyor o zaman hiç gitmezdim

Kızlar merhaba,

Yeni üye eski takipçiyim. Hiç tanımadan dert ortağı oluyorsunuz tam da ihtiyacım olan şey.

Kızlar ben evlenip İstanbul ' a geldim ve kocaman şehirde yapayalnızım kv ' yi tanıdıkça daha da bir içime kapanıyorum. Neyse ki siz varsınız. Düğüne kadar her şey çok güzeldi güya beni seviyordu daha doğrusu ben öyle sanmışım. Düğünde abartmıyorum 2 saat kayboldu. Ahiretliği ile gitti gelmedi tansiyonu yükselmiş dinlenmesi gerekmiş falan neyse dedim olabilir. Sonuçta insanlar tansiyonunun yükseldiğini anlayabilirler. Dinlenmek istemiş olabilir. Şimdi düğün geçeli 3 ay oldu hala yüzüme bakmıyor düğünde mi bir şey oldu soruyorum. Cevap yok ben hastayım diyor o kadar. Annem aradı ilgilendi ona da bişey söylemedi. Görümcem de soğuk davranıyor kp çekimser sanki sıcak davranmak istiyor da karısından korkuyor gibi. Şimdi benim size sormak istediğim eşim haftada bir onlara gitmek istiyor aramızdaki soğukluğu anladı o da soruyor ona da bişey demedi, ama ben gitmek istemiyorum. Eşim yalnız giderim diyor ama bir kere gitti kv dedikodumu yaptı. Eşimi benden soğutur diye korkuyorum. Siz olsanız eşinizle gider miydiniz yoksa yalnız mı gönderirdiniz?
Eşiniz haftada bir gitmek istiyormuş zaten, hiç tartismayin gidin oturun gelin. Nasilsiniz ne var ne yok muhabbeti edin yeterli. Cok bunalirsaniz tv ye bakin telefonla ilgilenin. Asla birdaha sormayin neden sogukluk var falan diye. Sizinle samimi olmak istese bir seye kirginsa coktan soyler aranizi duzeltirdi. Kendi tercihi demek ki. Inanin yakaniza yapissa cok samimi olmak istese dahs kotu olurdu. Esinizede hic ailesinin lafini etmeyin. Haftada bir gidelim der demez beraber gidin gelin. Ilerde esiniz size hic laf edemez boylelikle. Yeri gelirsede o herzaman size geldi siz yakinlik gostermediniz der merak etmeyin. Caniniz sıkılıyordur yeni bir sehir. Ama istanbul cennet gibi. Yaoilacak cok sey var. Gezip gorecek ne mekanlar var. Ismek kurslarina bakin eger calismiyorsaniz. Ordan kendi kafaniza gore arkadasliklar kurarsiniz. Kimseye ihtiyaciniz yok. Esiniz de oyle anlayissiz biri gibi degil sanirim. Hic aranizi bozmayin. Yeni evliliginizin tadini cikarin. Sevgiler

Kızlar merhaba,

Benim eşim yalnız gidiyor söyler yada söylemez umrumda bile değil ben adını bile geçirmez hiç bahsetmezken keyfibilir...

Sürekli karşımda surat asan insanları görmek istemem ruhum darlanır bu yüzden gitmem.
Varsa dertleri kendi başlarını yesin.Bu kadar üzerine düşmemem.
Naçizane fikrim Burdur.

Kızlar merhaba,

AÇIKÇASI ben beraber giderdim,

Gidin ama haftada bir değil. O zaman da alışır ister sürekli.
Umrunuz olmanız istedikleri kadar surat assınlar boşverin.

Back