Şu eşlerine "o zaman bende böyle söyle özgür takılırım" diye şantaj yapanları arka bahçeye ağca bağlamak lazım. Sadece boş sindirme taktikleri. Gelmesin beyefendi.illaha evlilige zarar vermek istiyorsa buyursun. Ve evlilik onun anlattığı birşey değil. Eşler birbirine şantaj edemez, baskı kuramaz sırf lafını geçirmek için
Eşler çanta gibi birbirlerini her yere taşımak zorunda değil.
Gitmek istemiyorsanız istemiyorsunuzdur, bir sebebi olması gerekmiyor. Öğrenciymişsiniz gibi izin kağıdı da versin bari.
Size danışmadan aldığı hiçbir karara uymak zorunda değilsiniz. Emrivaki yapmayı bırakmadığı sürece geri adım atmayın.
Haklısınız ve gitmemekle de iyi yapmış kararlı durmuşsunuz.
Evliliği kafasına göre yorumlamış eşiniz. Sadece kendi işine geleni almış:) eşler birbirine danışmadan karar vermemeli.
Size sorsa, fikrinizi söyleseniz ve saygı duyup ona göre bir karar alsa hiç bu kırgınlıklar olmayacak.
Huzursuzluk çıksın istemiyorum.Ama çıkarmadıkça da ben huzursuz oluyorum.Vallahi bir anlasam nasıl olacağını.
Benim bu forumda hep görüp de anlam veremediğim bir şey bu.
Ben huzursuzum ve huzursuzluk çıkmasın diye huzursuzluğumu dile getiremiyorum. Neden?
Ortada bir sorun var. Beni huzursuz eden kişi huzur içinde otursun diye mi susayım?
Her türlü huzursuz olacaksam sorunum çözülürken huzursuz olayım, adam da keyif çatmaya ya da at koşturmaya devam edemesin.
Sizin yöntemi uygulayıp mutlu olan tek kadın görmedim daha burada.
Huzursuzluk çıksın istemiyorum.Ama çıkarmadıkça da ben huzursuz oluyorum.Vallahi bir anlasam nasıl olacağını.
KatılıyorumYukarıda yazdıklarımda kavga çıkarın, bağırın çağırın, hayatı zindan edin demiyorum tabii.
Oturup sakince konuşun. Ne hissettiğinizi, ne beklediğinizi anlatın. Bu beklentiniz karşılanmadığı sürece göstereceğiniz tavır konusunda da net olun ama trip atarak değil. Trip atmak bir işe yaramıyor genellikle.
Hiçbir şey yokmuş gibi davranın ve bir dahaki emrivakisinde yine sakince geri çevirin. Bildiğinizi okuyun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?