evlilik korkusu

sirine3465

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
38
kızlar düğünümüe 5 ay kaldı ve malum ılk gece korkusundan stresten öleceğim. Yardım mı almalıyım lütfen acil bi bakın bana :)

bence kendini rahat bırak korkarsan daha zor olur. tecrübeliler daha iyi yardımcı olur ama bence kendi kendini korkutma .. :dua:

Korkulacak bişi yokmus malesef ama ben gozümde o kadar buyutmustum ki sonuç 6 ay vajinusmus
6 ayin sonunda başarır başarmaz bi daha yapamam die çocuk olsun dedim şimdi 10 aylık bi oğlum var ve korkulacak bişey yokmuş boşuna bunlarla ugrasmisim

Korkulacak bişi yokmus malesef ama ben gozümde o kadar buyutmustum ki sonuç 6 ay vajinusmus
6 ayin sonunda başarır başarmaz bi daha yapamam die çocuk olsun dedim şimdi 10 aylık bi oğlum var ve korkulacak bişey yokmuş boşuna bunlarla ugrasmisim
NİŞANLIM BANA BU KONUDA BASKI YAPIYOR ÇOK CANIM YANACAK SANIYORUM BIDE BILIYORSUNUZ TURK HALKI VE ABARTALARI OYLE SEYLER DUYDUM KI KENDIMI KAPADIM ISTER ISTEMEZ

Karsinizdaki insanin sizin rahatlamanizda inanilmaz etkisi olur. Ilk gece yasarsiniz veya sonra bu o günkü durumunuza daha önceki paylaşımlariniza bagli..
Eger birbirinizi gercekten ister birbirinizi rahatlatirsaniz farketmezsiniz dahi..
Hep erkek kadini rahatlatacak diye düşünenler bence yanlis düşünüyorlar. Her iki tarafta birbirine yumusak nazik ve anlayisli davranarak küçük dokunuslari büyülemeyi bilmeli.

Back