evlilik korkusu

derrin78

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
47
12
kızlar merhaba ,
size bende olan bir soğumadan bahsedeceğim.sözlediğimizden beri sanki sevgilim değil de başka biri varmış gibi o aynı ama ben değiştim eskisi gibi sevemiyorum benim aksime o çok aşık sürekli geçmişte yaptığı hatalar aklıma geliyor(biz ayrıyken başka kızlarla konuşmuş) ve vazgeciyorum 3-4 defa yüzük attım istemiyorum diye gerçekten de istemiyorum galiba seni seviyorum demek bile gelmiyor içimden birlikte olduğumuz için sanki evlenmek zorundaymısım gibi hissediyorum gerçekten çok soğudum bunun sebebi evlilik korkusu mu yada yol yakınken vaz mı geçeyim

Neden ona mecbur olasiniz ki? Kimse kinseye mecbur degildir. Belli ki içinize sinmeyen birseyler var. Acele etmeyin evlenmek için. Evlilik korkusu olduğunu sanmam..

Soğumanızın bir nedeni var mı ? Yoksa sevmediğinizi mi farkettiniz acaba? Bundan emin olup zamanında bir karar verseniz daha iyi olur. Zamanında kararsızlığınızı onunla da paylaşın belki beraberce bir çözüm bulursunuz.

Bunu en iyi siz bilirsiniz. Biz burda sizin anlattıklarınıza göre yorum yapıyoruz. Bir sebep yokken mi böyle hissediyorsunuz ? Yoksa belli bir sebep var mı ? Aile faktörü yalan gibi

Evlilik korku filmi değil ki korkasiniz. Siz resmen bu adamı sevmiyosunuz. Evlendikten sonra boşanmak daha zor. Yol yakınken ayrilmak daha mantıklı. Eğer sevseniz gün sayarsiniz,düğüne yakinlastikca heyecanlanirsiniz. Şahsen ben oyleydim ahhh genclik

evlilik korkusu bu değil aksine insanın içinde tatlı telaşlar olur bize anlamadığınız farklı bir şeyler yaşadığıniz bir olay var mi?? bu arada kimseye kendinizi mecbur hissetmeyin hayat sizin hayatınız ne yaptığınız kimseyi alakadar etmez sizi zaten yaptıklarınızla yargılayacak insan sizi hak etmez herkes önce kendine bakacak kız erkek fark etmez su an kendinizi mecbur hissettiğiniz şey belki bir iki yıl sonra sizin için mecburiyet olmayacak ve o zaman evlendiğinize çok pişman olacaksınız??? değerli olan sizsiniz kendinizi düşünün

uzun ilişkilerde olur bu tür durumlar burda buna benzer konular okudum bence ayrılma soğuma nedenini araştır belki sen yanlış algılamışsındır bazı şeyleri biz kadınlar alınganız kıskancız bazen istediğimiz yöne çekebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…