- 15 Ocak 2015
- 22
- 7
- 28
-
- Konu Sahibi merve_ramazan
EVet sevdiğin kişiyle yuva kurmak harika bişi biz zorluklara katlanarak bir yuva kurcaz insallah cok ugrastık evlenelim diye sonunda evlenecez dugune 2 ay kaldı beni bi korku sardıEvlilik güzel. .
Sevdiğin insanla yaşamak. .
EVet sevdiğin kişiyle yuva kurmak harika bişi biz zorluklara katlanarak bir yuva kurcaz insallah cok ugrastık evlenelim diye sonunda evlenecez dugune 2 ay kaldı beni bi korku sardı
Bende senin gibi evlensek artık diye mızmızlananlardandım ama 2 ay kaldı ve korkuyorum haliyleher genç kız gibi derken
ben o kızlardan değilim sanırım, hiç korkmak aklıma gelmiyor mesela..
aksine off hadi artık evlensek yaaa diye sabırsız haldeyim
evliliğin güzel taraflarına odaklansanız, belki rahatlarsınız..
kendinizi mutlu edecek şeylerin hayalini kurun, korku değil heyecan duyarsınız böylece.
İnsallah dediğin gibi olur çevremdekiler korkutuyorlarHepimiz korktuk. .
Akışına bırak..
tadını çıkarmaya bak..
anı yaşa ..;)
İnsallah dediğin gibi olur çevremdekiler korkutuyorlar
Nişanlım çok anlayışlı bu konuda beklerim senin için rahat olsun diyo ama nereye kadar bekleyebilir ki oda haklı kendi durumundaCahil insanlardır. .
eşin anlayışlı olduktan sonra. .
Nişanlım çok anlayışlı bu konuda beklerim senin için rahat olsun diyo ama nereye kadar bekleyebilir ki oda haklı kendi durumunda
Çok teşekkür ederimKorkulacak bir şey yok. .
mutluluklar dileriz. .
Ohh ne güzel ya keşke bende öyle olabilsem nişanlımın yüzüne bakamıyorumSimdi düsündümde..ben hic korkmuyodum ya nedense
Korkulacak bisey yok,relax
Bende senin gibi evlensek artık diye mızmızlananlardandım ama 2 ay kaldı ve korkuyorum haliyle
Haklısın şansliyim o konuda sevdigim kisiyle evleniyorum kurdugumuz hayaller sonunda gercek oluyorkorkma korkma, haline şükret bile..
sonuçta sevdiğin adamla evleniyorsun, sevdiğinle yaşayacaksın o güzel anları..
ya sevmediğin birisi olsaydı
işte böyle iyi tarafları düşünmek lazım...
Haklısın şansliyim o konuda sevdigim kisiyle evleniyorum kurdugumuz hayaller sonunda gercek oluyor
Aynen öyle benim nişanlımda napcaz böle mi kalcan hep diyo bana benimle dalga geçiyoooo hemde ne hayaller ne hayaller :)
nişanlımla 8 senedir beraberiz, acısını çıkartcam diye hep söylenir ...
artık biz korkuyu geçtik işin şakasındayız :)
sende gevşet kendini..
su akar yolunu bulur hesabıııı