Öncelikle bu düşünceyi aklından atmalısın. Çünkü düğün zamanı yaklaştıkça ister istemez ters giden şeyler oluyor stres cabası. Ama bi şekilde hepsinin üstesinden geliyosunuz. Tam tersi benim nişandan önce aklımda bu düşünce vardı nişandan sonra artık daha çok bağlandığımızı hissettim. O yüzük takıldığında sadece göstermelik değil sanki birbirimize sıkıca bağlanmış gibi. Siz olabildiğince bu düşünceyi yok sayın tam tersi şeyler düşünün çünkü şuan yaşamanız gereken tatlı heyecanlarınız var :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)
evlilik korkusundan ziyade benimkisi kaybetme korkusu.. cok seviyorum ve ya kaybedersem korkusu oluşuyor içimdeevlilik korkusu evlenerek yenilir
ya korkulacak bişey yokmuş dersin ya da.....
kaybetmek istemiyorsan sev ve sevdiğini göster. yani kaybetmeevlilik korkusundan ziyade benimkisi kaybetme korkusu.. cok seviyorum ve ya kaybedersem korkusu oluşuyor içimde
nişanlının mesleği ne? asker polis gibi bi mesleği mi var diye merak ettimMerhaba arkadaşlar.Düğünüme 1 ay kaldı.Bende de böyle bir panik atak durumu çıktı.Hem ölümden hem de nişanlıma bişey olur korkusu var hep.Neden bilmiyorum ama ben gelinliğimi düğünümü düşünecekken hep bu konular aklımda.Sizce neden oluyor nasıl atlatabilirim bu durumu??
Hayır asker,polis ya da tehlike arz edicek bir işi yoknişanlının mesleği ne? asker polis gibi bi mesleği mi var diye merak ettim
hmm ben evlenmeden önce yakınlaşma yasasam yada yaşamayı düşünsem sanırım ona bir şey olacağı düşüncesi hiç aklımdan çıkmaz rahatsız olurdum. öyle de bir durum yoksa bence bi psikoloğa gidebilirsin.ben kendim psikolojik danışmanım ve senin bu sorunun burdan çözülebilecek bir şey değil bence. ben hiç yaşamamıştım öyle bir korkuHayır asker,polis ya da tehlike arz edicek bir işi yok
Aynen öyle sanırım.Telefonu açmasın hemen panikliyorum.Zaten telaşlı biriyim normalde de.Mutsuz bir çocukluk geçirdim hemen hemen.Sanırım mutluluğu bulunca kaybediceğim korkusu sarıyor insanı.hmm ben evlenmeden önce yakınlaşma yasasam yada yaşamayı düşünsem sanırım ona bir şey olacağı düşüncesi hiç aklımdan çıkmaz rahatsız olurdum. öyle de bir durum yoksa bence bi psikoloğa gidebilirsin.ben kendim psikolojik danışmanım ve senin bu sorunun burdan çözülebilecek bir şey değil bence. ben hiç yaşamamıştım öyle bir korku
Bende aynı durumdayım. Arkadaşlarım bir bir evleniyo çevremden sürekli baskı yapılıyo evlenmek isteyen bile çıkıyo görücü usulü ama ben istemiyorum. Aslında düşününce bende bir an önce evlenmek istiyorum ama aileydi istemeydi moduna girince aman aman diyorum vazgeçiyorum. Sanırım adam gibi sevip sevildiğimde yeltenebilicem anca :)vallah kızlar rahatlıkmı desem korkaklıkmı desem yada beyaz atlı prensmi karsıma cıkmadı desem yada kandıramadılar benimi desem bir türlü evlenmek istemiyorum dusuncesine girirnce acaba nasıl olacak diyorum 3dakaya kalamdan kendi içimden ben zor evlenirirm diyorum
Ya hanımlar ben de çok tedirginim çok uzun yıllar evlenme hayali kurduk şimdi durumlar ciddiye bindi aileler tanışacak ama bana bir şeyler oldu ben bu evden nasıl ayrılcam annemler olmadan yapamazsam ne olacak ya mutsuz olursam hazır degilim heralde diye korkular sarmaya başladı. Bir de gurbet olacak. Ya benim günlerim ziyan üzüntü ve gözyaşı ile geçiyor işin saçma yanı iki taraftanda ayrılmak istemiyorum. Bana bi yol gösterin bu gecici bi durum mudur zamanla insan kendi evine ailesinden uzakta olmaya alışır mı yoksa bu mutsuzluk devam mı eder? Aynı evde değilim bir şey olsa müdahale edemem annemi babamı bırakıp nasıl evlenirim arkamdan cok üzülürler vs diye kafamda o kadar deli sorular sorunlar dönüyor ki artık kafayı yemek üzereyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?