- 8 Şubat 2016
- 14
- 6
- 1
- 34
Rabbim, hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Eminim ki çok güzel bir duygudur içinizde evladınızı büyütmek.Bnce duzgun insanı bulunca evlilik çok guzel... Herşey sana ait, yanında enn sevdiğin insan,onunla bir omurr... Evlilikten çekinen arkadaşlara soyliyceklerim bunlar
allah razı olsun. Tekmelerini hissetmeden once hamile olduğumu bile bilmiyordum ama şuan o kadar farklı bi duygu ki mumkun değil anlatmak, hele ki bebeğime zorluklarla kavuşunca daha bi ozel oldu :)Rabbim, hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Eminim ki çok güzel bir duygudur içinizde evladınızı büyütmek.
Düzgün insanı bulunca birde üstüne hep aradigin es adayi hemde karsilikli ask yasiyorsan huyu huyuna boyu boyuna hersey ruya gibi ya sonra diye gecemiyor insan mutlu olma ihtimalinin 100'de 100 diyor insan ama hep bir korku varBnce duzgun insanı bulunca evlilik çok guzel... Herşey sana ait, yanında enn sevdiğin insan,onunla bir omurr... Evlilikten çekinen arkadaşlara soyliyceklerim bunlar
Amin dilek ve dualariniz icin cok tesekkur ederiz.Bende birini seviyorum osa beni evlilik yolunda ilerliyoruz aileler biliyor ama daha bir isim koymus degiliz onsuz yasayamam nefes alamazmisim gibi hissediyorum oda duygularini hep anlatir kaybetme korkusu var hep benim Ailem mesafe engeli yuzunden biraz karsi ikna etmeye calisiyorum ama edemessem aradigimi bulmusken kaybetmeye dayanamam eger o benim hyatima girmesse baskasiyla evlilik yapamam nasil yaparim mutlu olamamKesinlikle doğru insanı bulduğunuzda bu tarz korkulara kapılmayacaksınızdır. En azından benim açımdan öyle.. 3 senedir hep onunla evleneceğim günü bekledim ve nihayetinde evlenme kararı aldık şimdi büyük günü bekliyorum. Korkularım yok aksine mutluluktan ölebilirim tek isteğim onunla yaşlanmak... Zaten herkese tavsiyemde sonuna kadar emin olmadığınız insanla evlilik yoluna girmeyin, bu adamla mutlu olunur dediğiniz kişiyle evlenin. O kişiyle herşey çok ama çok güzel oluyor zaten... İniş çıkışlar her ilişkide olur, mutlu gün kadar acı günlerde olacaktır zaten olmalıdır da yoksa mutlu günlerin bir kıymeti kalmaz bunu bilerek bu yola çıkın... Ve kimsenin kusursuz olmadığını bilin sevdiğinizin kusurlarınıda sevin.. Herşeyin güzel olacağına inanınki herşey güzel olsun :) Rabbim hepimize aşk ve mutluluk dolu günler nasip etsin
Bende öyle dusunuyordum talibim o kadar coktu ki hani lafin gelisi derler ya bir kizi 100 kisi ister bir kisi alir benim durumum boyle oldu hep reddettim rahatliga alismistim taki beyaz atli prensimle tanistim cok seviyoruz birbirimizi ama bu defa da engeller var kavusamama korkusu varvallah kızlar rahatlıkmı desem korkaklıkmı desem yada beyaz atlı prensmi karsıma cıkmadı desem yada kandıramadılar benimi desem bir türlü evlenmek istemiyorum dusuncesine girirnce acaba nasıl olacak diyorum 3dakaya kalamdan kendi içimden ben zor evlenirirm diyorum
bana yardımcııı olun bir ay kaldı düğünümee cok sıkıntılıyımilk evlilgmden bi oğlum var . 7yıl geçtı şimdi birini ck sevyrum nişnlndık bir ay snra nikahm var , evlenegm insan hiç evlilk yapmadı bekar. 4yıldr görşyrz herşyn oda farknda ama aradki sevgi bizi birbrmzdn koparmdı ailsyle yaşıcz bn istedim çnkü mükemml bi ailesi var oğlmda ck sevyrlar . ama korkm oğlumn tepksi . nası alışcak nası ypcm bilmiyorum cok darlandım oğlum7yşnda bu zamna kadr babasıs büyüdü hm ana hm babası bn oldum. çok duydusal kırılgan. okulnu ck sevyr ama evlennce uzaga taşncaz bilmıyorum son bir ay kala dha cok mahfoldum düşünmekten
SelamHerkese selam benim 6 yıllık bir ilişkim var hiç sıkılmadık birbirimizden hala ilk günkü gibi bakıyorum ona o da bana öyle sürekli evlilik planı yapıyoruz anneler tanıştı şuan ama beni evlilik korkusu sarmaya başladı ona bunu söyleyemedim korkuyorum tedirginim niye bilmiyorum elimde değil çok da seviyorum bazen diyorum ayrılacağım kendi kendime ama yok diyorum böyle bana bakan birisini bırakamam ben napacağımı bilmiyorum
Sorumluluk altındayız sürekli birbirimize hesap veriyoruz çok seviyorum ama evlenince bunun daha çok olmasından korkuyorumSelam
Tam olarak ayrılmayı bile düşündüren konu nedir ki ?
Öncelikle bu düşünceyi aklından atmalısın. Çünkü düğün zamanı yaklaştıkça ister istemez ters giden şeyler oluyor stres cabası. Ama bi şekilde hepsinin üstesinden geliyosunuz. Tam tersi benim nişandan önce aklımda bu düşünce vardı nişandan sonra artık daha çok bağlandığımızı hissettim. O yüzük takıldığında sadece göstermelik değil sanki birbirimize sıkıca bağlanmış gibi. Siz olabildiğince bu düşünceyi yok sayın tam tersi şeyler düşünün çünkü şuan yaşamanız gereken tatlı heyecanlarınız var :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)ballar selam :)
çok şükür nişanımız oldu herşey çok güzel geçti :) ya biz kızlara özgü bi durum mu farklı bişi mi bilmiorum ama son zmanlarda şöyle bi hissiyata kapıldım "YA TERS GİDEN BİŞİ OLURSA YA AYRILIRSAK"
Neden böyle düşünüyorum bilmiyorum.. Nişanlımla birbirimizi çok seviyoruz.. aksi giden tek bişi bile yok Hep beynimde bu düşünce.. size de böyle oldu mu ya da sizce nedendir..
ben artık nişanlı olarak anın tadına varmak bu güzel günlerimizin en güzel şekilde geçmesini istiyorum
böyle bu konuya takılarak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?