Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben duanin kaderi bile degistirecegine inaniyorumpeki evlenememek te kader midir?
Öncelikle kader ve kaza kavramını iyice okuyup anlayın ve her şey baştan yazılı sen yaşıyorsun değil öyle olsa sınavın bir anlamı olmaz Allah akıl vermiş fikir vermiş her zaman senin için iki yol vardır tercih senindir bir hırsız çıkıp eee kaderimmiş diyebilir mi? Komik değil mi ? Hırsız örneğinden gidiyorum kader olan şudur bu bu insanın anlına bir gün bir yerde senin paranı, hakkını, elinden ekmek yemek yazılmıştır ama adam hırsız olur çalar yer iyi bir yol seçer arkadaşın olur hakkın geçer anlatabildim mi .kızlar merhaba .evlilik sizce kader mi?
illa ki evlenmek için evlilik olmaz zaten kafana göre içinden gelmesi lazım amakızlar içimi dökmek istiyorum .33 yaşındayım bi kez nısanlandım anlaşamdık ayrıldım.daha sonraları görücü falan geldi bir türlü evliliği yakalayamadım.yaşım geciyor yaşıtlarım cocukları 2-3 yaşında belkide .psikoljım bozuluyo herkes sorup durunca .
E tabiki öyledir sanırım.peki evlenememek te kader midir?
Bu sıkıştıranlari anlamiyorumkızlar içimi dökmek istiyorum .33 yaşındayım bi kez nısanlandım anlaşamdık ayrıldım.daha sonraları görücü falan geldi bir türlü evliliği yakalayamadım.yaşım geciyor yaşıtlarım cocukları 2-3 yaşında belkide .psikoljım bozuluyo herkes sorup durunca .
Canim dua et bol bol Allah hayirlisini versinkızlar içimi dökmek istiyorum .33 yaşındayım bi kez nısanlandım anlaşamdık ayrıldım.daha sonraları görücü falan geldi bir türlü evliliği yakalayamadım.yaşım geciyor yaşıtlarım cocukları 2-3 yaşında belkide .psikoljım bozuluyo herkes sorup durunca .
Her ikisi de biraz kader birax seçimpeki evlenememek te kader midir?
Ben de 33 te evlendin canım hiç üzülme, nasibinde varsa çıkarıyor karşına Allah. Ve iyi ki daha öncekilerle olmamış diyorum. Allah bugünümüzü aratmasın ve sana da en hayırlısını nasip etsin.kızlar içimi dökmek istiyorum .33 yaşındayım bi kez nısanlandım anlaşamdık ayrıldım.daha sonraları görücü falan geldi bir türlü evliliği yakalayamadım.yaşım geciyor yaşıtlarım cocukları 2-3 yaşında belkide .psikoljım bozuluyo herkes sorup durunca .
Canim dua et bol bol Allah hayirlisini versin
Ben 35 inde bile evlenip çok mutlu olan gördüm
Geç olsun güç olmasın
Bişey olmuyorsa Mevlanin takdiriyle olnuyodur vardır onun bildiği bi hayir bi güzellik