• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik huzurumu bozan kayınpederim

AyKzzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
6
5
1
31
Merhaba hanımla sürekli okurdum ama hiç üye olmamıştım taki zor duruma düşüne kadar ben 4 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir kızım var evliliğim genel hatlarıyla mutlu ve huzurluydu. Benim eşimin anne ve babası seneler önce boşanmışlar kayın pederim kendi halinde yalnız yaşayan birisiydi 3 ay önceye kadar şuan yalnız kalmak istemiyor ve emekli maaşı üzerine bir sürü kredi çekmiş maaşını alamıyor önce kayınvalidemle konustuk bu durumu rahatsız ve parasız olduğunu oda Allah rızası için bakarım dedi 2 ay dayanabildi sonra bize gönderdi elim kolum bağlandı eşimin penceresinden bakıyorum bir şey yapamıyor bir yandan öfkeme hakim olamıyorum beni geç oğluna babalkk yapmamış 70 yaşına kadar yemiş içmiş gezmiş. Ben onun yüzünden her sabah erkenden cıkıp anneme gidip eşim gelene kadar orda onu beklemekten yoruldum. Evde sürekli bana karışıyor iş öğretiyor ve çok kibirli her şeyin doğrusunu biliyor bende onunla yalnız kalmak istemiyorum. Kredini ödeyelim diyoruz gelecek bir para var ayrı ev tutalım diyoruz istemiyor bakım evi olsun diyoruz istemiyor resmen gölge gibi çöktü evime evliliğime unutkanlıkları var cok emara sokmak istiyoruz ben giremem ölürüm orda diyor kulağı duymuyor cihaz alıyoruz ben bunu takmam diyor cok geçimsiz birisi kusura bakmayın uzun oldu bu

Allah yardıncınız olsun cok zor durum cidden.Empati yapıyorum da hakikaten darlandım.Aslında yapılabilecekleri cok güzel düsünüp söylemişsiniz ama yaslılar maalesef mantıklı düsünemiyorlar esiniz babasini alıp karsisina konussun izah etsin.
Her gün anne evine tasınmak nedir.Bencillik yapmanin yası yok gercekten ona birakmayin siz karari verin bu sekilde yürümez zaten.

Allah razı olsun inanın her yolu denedik eşimde çok konuştu ama unutuyor işte bende elimden gelen özveride de bulundum rahatsız olduğunu bile kabul ettirmiyoruz bide ben çok rahat bir aile içinde büyüdüm kimse bana şunu yap bunu yap demedi şimdi basitte olsa insanın sinirleri bozuluyor

Kendi kendinize mi MR a sokacaksınız anlamadım
Önce bir doktora götürün belki doktor gerek duymayacak
Eşimin anneannesi alzheimer tedavisi görüyor kaç yıldır hiç MR istemedi doktorumuZ

Doktora gitti hanımefendi doktor bey uygun gördü nöroloji uzmanı değilim heralde :D uzun uzadıya yazmamak adına kısalttım konuyu

Kardeşler kendi arasinda para toplasın elinde avucunda kalinida alın birleştirin düzgün bir bakım evine yerleştirin bence ozellerde çok iyi yerler var kimsenin de huzuru bozulmasin

Aynen bizde öyle düşündük maddi olarak üstesinde gelemeyeceğimiz için eşimin abisinde yarım istedik oda anneme ben bakıyorum babam senin dedi ama kv cok sağlıklı aynı sey değil ki

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama
Adana huzurevini tavsiye ederim kucuk evleri de var hatta rahatlik bakimindan cok iyi

Bakım evi iyi bir çözüm. Eşinizle konuşun iyi bir bakımevi ayarlasın. Eşiniz vicdan yapıyorsa arada bir izinle alır eve getirir, gönlünü yaparsınız. Abisiyle de eşiniz açıkça konuşsun. Anneme de ileride gerektiğinde birlikte çözüm buluruz kardeşim, şimdi öyle işine geldiği şekilde boşanmış karı koca gibi o senin bu benim olmaz. Sen de biliyorsun ki annem şu an sağlıklı ve muhtaç değil zaten desin. Ha abi yardımcı olmamakta ısrarcı ise ileride size anne konusunda da düşen sadece arada bir elini öpüp gönlünü almak olur. Aslında kp i evinize hiç yerleştirmemeliydiniz. Zaten babalık görevlerini de yapmamış bir adamdı diyorsunuz. Neyse.. Dediğim gibi bakımevi ideal çözüm. Orada da ilgilenir zaten eşiniz

Merhaba hanımla sürekli okurdum ama hiç üye olmamıştım taki zor duruma düşüne kadar ben 4 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir kızım var evliliğim genel hatlarıyla mutlu ve huzurluydu. Benim eşimin anne ve babası seneler önce boşanmışlar kayın pederim kendi halinde yalnız yaşayan birisiydi 3 ay önceye kadar şuan yalnız kalmak istemiyor ve emekli maaşı üzerine bir sürü kredi çekmiş maaşını alamıyor önce kayınvalidemle konustuk bu durumu rahatsız ve parasız olduğunu oda Allah rızası için bakarım dedi 2 ay dayanabildi sonra bize gönderdi elim kolum bağlandı eşimin penceresinden bakıyorum bir şey yapamıyor bir yandan öfkeme hakim olamıyorum beni geç oğluna babalkk yapmamış 70 yaşına kadar yemiş içmiş gezmiş. Ben onun yüzünden her sabah erkenden cıkıp anneme gidip eşim gelene kadar orda onu beklemekten yoruldum. Evde sürekli bana karışıyor iş öğretiyor ve çok kibirli her şeyin doğrusunu biliyor bende onunla yalnız kalmak istemiyorum. Kredini ödeyelim diyoruz gelecek bir para var ayrı ev tutalım diyoruz istemiyor bakım evi olsun diyoruz istemiyor resmen gölge gibi çöktü evime evliliğime unutkanlıkları var cok emara sokmak istiyoruz ben giremem ölürüm orda diyor kulağı duymuyor cihaz alıyoruz ben bunu takmam diyor cok geçimsiz birisi kusura bakmayın uzun oldu bu
Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum. Eşiniz ne diyo ne düşünüyor yada ne yapmaya karar verdi. Allah aydınlığına çıkartsın inşallah sizi tez zamanda hayırlısıyla sonuçlanır da sizde rahat edersiniz

Benim anlamadığım boşandığı eşine neden gelin bakınız dediniz
Kadın yıllar önce boşanmış neden gelsin eski kocasına baksın?

Back
X