*EVLILIK GÜNLÜGÜM 12* Gelin evim :) HoMe SwEeT HoMe

Maaşallah... Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin cokk güzel olmuş eviniz

resimler gözükmüyorrrrrrrrrr catlıcazz meraktaannn yahuu

Hafta sonu işim olmasaydı oradaydım nereden anladın Ramazandan sonra muhakkak uğrayacağım inşallah sağol canımAşkla huzurla kullanın

Kadinlarrr :))

Amin cnm sgl
Maaşallah... Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin cokk güzel olmuş eviniz

Ben niye göremiyorum resimleri acaba.

Hayır öylede güzel anlatılmışki çatlıycam meraktan

resimler gözükmüyorrrrrrrrrr catlıcazz meraktaannn yahuu

Bilmemki ((

ferah ve çok güzel bir eviniz var baktıkça heves ettim :) Allah'ım size mutlulukla oturmayı nasip etsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ev dekorasyonda gördüm ve ordada çok beğendim evini
heerşeyin çok güzel güle güle oturun aşk ile
bu arada türkiye değil sanırım

Muhteşem olmuş gerçekten tekrar tekrar baktım insanın içini ferahlatıyor evin. güle güle otur canım:)
Antrendeki halını çok beğendim markası ne acaba?

çok güzel...ne çok özenmişsin... bu nasıl da belli ediyor kendini....Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin....bu arada benim kızım da 3 ağustosta evleniyor....bu bakımdan heyecanın hiç yabancı gelmedi:))

Öncelikle hayırlı ugurlu olsn evınız cok guzl döşenmiş allah mutlulukla oturmayı nasıp etsin maşallah :))

ferah ve çok güzel bir eviniz var baktıkça heves ettim :) Allah'ım size mutlulukla oturmayı nasip etsin :)

aminn cok tsk ederim cnm

mutluluklar canım herşey çok güzel görünüyor
Tskler

sen bu resimlerini facede bir dekorasyon sayfasına da göndermişmiydin, orada da gördüm

canım ev dekorasyonda gördüm ve ordada çok beğendim evini
heerşeyin çok güzel güle güle oturun aşk ile
bu arada türkiye değil sanırım

Evet orada da paylasmistim tskler begendiginize sevindim

Muhteşem olmuş gerçekten tekrar tekrar baktım insanın içini ferahlatıyor evin. güle güle otur canım:)
Antrendeki halını çok beğendim markası ne acaba?

Cok tsk cnm oturma odasi ve antre halisi ayni cnm. Marka bilmem ama renaissance halisi almanyadanim ben

Gule gule kullanin esyalarinizi sade ve oturulasi bir ev:)

çok güzel...ne çok özenmişsin... bu nasıl da belli ediyor kendini....Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin....bu arada benim kızım da 3 ağustosta evleniyor....bu bakımdan heyecanın hiç yabancı gelmedi:))

Ah ahh heyecan hic bitmezz
Tsk ederim evet cook özendim allaha sukur gönlüme göre oldu

Öncelikle hayırlı ugurlu olsn evınız cok guzl döşenmiş allah mutlulukla oturmayı nasıp etsin maşallah :))

Amin tskler
hepsi çok güzel aşklı ve huzlurlu yıllar
Amin insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…