nekadar güzel bir duyguymus insanin kendi evini düzmesi...
Hele ki benim icin... Evlere mobilyalara dekorasyona hasta bir insan olarak... Ufak detayina kadar dikkat eden biri olarak allahım bana nasip etti kendi evimizi düzmeye...
Dügünüm 2 agustos da ve ben bugün evimi bitirip aninda resimler cekip sizlerle paylasmak istedim
tabiki ufak tefek eksiklerim var
mesela
oturma odasinda saatim takilmadi daha haha :))
bisikletimin sepetine cicek gelicek daha
camlara orkıde cicekleri gelicek daha
ve haftaya televizyon konulcak uniteye :)
english country tarzina hastayimdir ve ıkea dan hic cikmam :)))
yatak odam ve oturma odam oradan...
Mutfagim modern
evimin banyosu fiyaskoydu ama ben kelebeklerimle lıla pembe tonlariyla güzellestirmeyi basardim
Antrem deki ayna duvari anı duvarım... Resimlerle süsledim... Dügün resimleri girecek daha
Yatak odasindaki nevresim takimim annemın emegidir... Ellerıne saglık annem... (danteli diyorum)
veeeeeeeeeeee umariiiim begenirsiniz... Güzel yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorumm
öpüyoruum ve iyi seyirler
Hafta sonu işim olmasaydı oradaydım nereden anladınRamazandan sonra muhakkak uğrayacağım inşallah sağol canım Aşkla huzurla kullanın
Maaşallah... Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin cokk güzel olmuş eviniz
Ben niye göremiyorum resimleri acaba.
Hayır öylede güzel anlatılmışkiçatlıycam meraktan
resimler gözükmüyorrrrrrrrrr catlıcazz meraktaannn yahuu
Harika bir ev olmuş canım güle güle oturun.
Çooook çokkkk beğendimmmm mutlulukla oturun
çok güzel sade şık
Nekadar güzel bir duyguymus insanin kendi evini düzmesi...
hele ki benim icin... evlere mobilyalara dekorasyona hasta bir insan olarak... ufak detayina Kadar dikkat eden biri olarak ALLAHIM bana nasip etti kendi evimizi düzmeye...
Dügünüm 2 Agustos da ve ben bugün evimi bitirip aninda resimler cekip sizlerle paylasmak istedim
Tabiki ufak tefek eksiklerim var
Mesela
Oturma odasinda saatim takilmadi daha haha :))
Bisikletimin sepetine cicek gelicek daha
Camlara ORKIDE cicekleri gelicek daha
Ve haftaya Televizyon konulcak Uniteye :)
English Country Tarzina hastayimdir ve IKEA dan hic cikmam :)))
Yatak odam ve oturma odam oradan...
Mutfagim modern
Evimin banyosu fiyaskoydu ama ben kelebeklerimle LIla pembe tonlariyla güzellestirmeyi basardim
Antrem deki Ayna duvari ANI DUVARIM... Resimlerle süsledim... dügün resimleri girecek daha
Yatak odasindaki nevresim takimim ANNEMIN emegidir... ELLERINE SAGLIK ANNEM... (danteli diyorum)
veeeeeeeeeeee umariiiim begenirsiniz... güzel yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorumm
Öpüyoruum ve iyi seyirler
ferah ve çok güzel bir eviniz var baktıkça heves ettim :) Allah'ım size mutlulukla oturmayı nasip etsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tsklermutluluklar canım herşey çok güzel görünüyor
sen bu resimlerini facede bir dekorasyon sayfasına da göndermişmiydin, orada da gördüm
canım ev dekorasyonda gördüm ve ordada çok beğendim evini
heerşeyin çok güzel güle güle oturun aşk ile
bu arada türkiye değil sanırım
Muhteşem olmuş gerçekten tekrar tekrar baktım insanın içini ferahlatıyor evin. güle güle otur canım:)
Antrendeki halını çok beğendim markası ne acaba?
Gule gule kullanin esyalarinizi sade ve oturulasi bir ev:)
çok güzel...ne çok özenmişsin... bu nasıl da belli ediyor kendini....Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin....bu arada benim kızım da 3 ağustosta evleniyor....bu bakımdan heyecanın hiç yabancı gelmedi:))
Öncelikle hayırlı ugurlu olsn evınız cok guzl döşenmiş allah mutlulukla oturmayı nasıp etsin maşallah :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin insallahhhhhhhepsi çok güzel aşklı ve huzlurlu yıllar