Evlilik gerçekten bu mu?

Eşinle değil de ailesiyle evlenmiş gibisin. Sadece ikinizin arası nasıl aileler konu dışı iken ona bak, geçmişten çık bugüne geleceğe bak, öyle karar ver.. olanlar olmuş artık kurtul geçmişten..

Sen büyütmüyorsun zaten ortada büyük bir sorun var vermen gereken tepkileri veriyorsun ama o kendi hatalarını bastırıp seni sindirmeye çalışıyor.kabahatli oldukları halde ailemle görüşmezsen evlilik bitsin diyorsa diyebiliyorsa bitmemesi ne kadar hayırlı olabilir. Düğün günü daha takı yüzünden ağlatmak nedir bu ne para gözlülük üzgünüm ama eşiniz çok saygısız bi insan. orta yolu bulmaya yanaşacagına size ve ailenize böyle saygısız davranmaya devam eden birini içinizde affetmeyin..böyle bi adamla mutlu olmak zor..

Her kızın hayali el öpmek su bu değil öncelikle daha vizyonlu hayallerde var neyse . Iğrenç bir aileye gelin gitmişsiniz . Malesef allah yardımcınız olsun cidden ama en büyük suçlu eşiniz. Eşiniz hepsinden çok daha kötü bir insan. Işiniz gücünüz var mı? Yarın birgün ayaklarınız üzerinde durmanız gerekebilir sağlama alın kendinizi. Ve geçmişide takmamaya çalışın

Yaşadıkların çok büyük travmatik olaylar değil fakat sinek küçüktür ama mide bulandırır. Erkek tarafı biraz fesat orası belli. Eşinle konuş küçükten küçükten. Fazla el yüz verme kayınvalidenlere amnecim annecim diyerek. Ben 12 yıllık evliyim bana sorarsan ben hala anlayamadım evlilik o mu?

Çok üzüldüm bu yaşadıklarınızın yarısını yaşadım inş mutlu olursunuz ve sen tepeden tırnağa haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…