Canım bak,ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum.Etrafımdada çok mutlu evlilik örnekleri de yoktu.Ama benim de evliliğim böyle olacak diye korkuya kapılmadım.Herkesin tutumu,huyu,hayata bakışı farklıdır.İki iyi insan iyi evlilik yapar diye de birşey yok.Boşananların hepsi mi kötü.Önemli olan,doğru kararlar verip,verdiğin kararlar doğrultusunda eş seçmen ve fazla beklentiye girmemen.
Şimdi burda kızlar yazıyorlar,sevgilim şöyle kıskanç,bana şu konuda izin vermiyor,bana bağırdı,anneme küfretti.Bazıları da yorum yapıyor kıskançsa evlenince geçer,düzelir...yani bu yapıda bu düşüncede insanlar evlendiklerinde eşim beni dövdü,eşim beni şuraya göndermiyor....gibi kötü evlilik konuları açıyorlar.Yani bir insanı ne kadar tanıyamasan da az çok huyunu suyunu belli eder.Sen sana değer vermeyen birini seçersen,ailene laf sayan birini seçersen mutsuzluğa mahkumsundur.Ben herzaman derim,ne kendi aileni,ne eşinin ailesini evliliğine karıştırmayacaksın.Ve senin ailen dünyanın en kötü insanları da olsa eşine kötülemeyeceksin.
Birine gerçek anlamda güvendin mi bu korkuların da geçer.Ama o kadar güzel bir yaştasın ki,kendi mesleki hayatını kur ve gençliğinin tadını çıkar.