Sayın sardunya zakkum tebrik ederim sizi çok güzel konuşmuşsunuz..
Ama erkeklerin bu şekilde eğitilmesinde annelerininde rolü yok mu? Yani yapan yine kadın..
bu gün hemen her evde kocadan kaynaklanan problemler yaşanmakta...
fakat her evde kadın programlarında yaşanan olaylar yaşanmamakta...
belli bir kesim yaşamaktadır bu tür sorunları...
genele bakacak olursak hemen her evde ciddi problemler yaşanmakta bunun sayısı her geçen gün artmaktadır...
boşanmalar sorunun aysbergin görünen kısmıdır...bir çok kadın çeşitli nedenlerden dolayı boşanmayı seçememektedir.
ezikliği yaratan o kesim zaten!!!eğitimi alamayan dolayısıyla da gösteremeyen..
kadının sadece adının olduğu,sanının yerlerde süründüğü kesim..
aslında çok da uzağımızda da değil yani alt tabaka diye sınırlandırdığımız kesim de yaşanmıyor sadece,belirli maddiyatın üzerinde cemiyet hayatı dediğimiz kesimde de yaşanıyor bu ve buna benzer durumlar!!gene anne..gene anne eğitimi..
boşanma ile ilgili düşüncelerinizde hemfikiriz..
benim esas takıldığım nokta neden bir tek kadına eğitim verilmeli, kadın erkeğin psikolojisine hizmet etmeli de neden erkek kadının psikolojisine hizmet etmemeli...
erkek çocuklarıın da en az kız çocuklar kadar eğitime ihtiyacı var.
erkek çocukları kadına nasıl davranılacağı konusunda hiç bir eğitim almadıkları gibi aksine bir egoyla şişiriliyorlar.
hep dediğimiz nokta işte bu yazıda ortaya çıkıyor malesef.herşey ailede başlıyor,ailede bitiyor.
ailesini yetiştiremediği yada kendince yetiştirdiği bir erkekle evlenen bayan kendi ailesinden aldığı iyi ev kadını(!!)olma gazı ile malesef ezik tarafı oynayabiliyor.
ancak günümüzde artık kadınlarımızında bilinçlenmeye başladığını görüyor gibiyim,yada görmek istediğimden olsa gerek öyle hissediyorum.
ancak meydan bizim.biz kadınların..
benim esas takıldığım nokta neden bir tek kadına eğitim verilmeli, kadın erkeğin psikolojisine hizmet etmeli de neden erkek kadının psikolojisine hizmet etmemeli...
erkek çocuklarıın da en az kız çocuklar kadar eğitime ihtiyacı var.
erkek çocukları kadına nasıl davranılacağı konusunda hiç bir eğitim almadıkları gibi aksine bir egoyla şişiriliyorlar.[/B]
eğitimin kadını erkeği olmaz kesinlikle katılıyorum sardunyam.
fakat maalesef bahsettiğimiz gibi kadın toplumda ezik bir psikolojiyle yetiştiriliyor.
kadın annelik göreviyle toplumun mihenk taşı görevini üstlenmiştir ve rolü çok önemlidir.
kadın üzerindeki rollerin bilincine vardırılmalıdır,bilinçlendirilmelidir. aksi takdirde bu kısır bir döngüye girer.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben başka bir açıdan gireceğim konuya
biraz kişisele yakın olacak,,
anneniz çok sabırlı biri sabırla büyütüyor sizi özverilerde bulunuyor sonra sizi aman baban duymasın diye tetiştiriyor baban duymasın kızar baban duymasın kıyamet kopar bu arada eğitiminizi binbir zorlukta tamamlıyorsunuz akadaş edinmiyorsunuz ya eve tel ederse babam kızar diye............
:asigim:arkasından sakınha baban seni evlatlıktan reddeder.........kaç ozaman sakın baban izin vermez....ayrıca se gidersen benimde yuvam yıılırklava:...ssonra babanız size birini münasip görüyor..yasakkelimedur baba diyorsunuz sizi dinlemiyor bir bakmışsınız sözünüz oluyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:nişandüğün alalacele oluyorki sen vazgeçmeyesin diye..........şimdi bu ezik kadın evlensinde kocası ezmesinmi .........eziyor tabi sorunlar sorunlar................:1no2::1no2:birde sürekli okıza aman kızım çek bu adamı ayrılma sonra biz etrafa nederiz denip duruluyor........
sizce sorarım size burda suçlu evlendiği adammı....yoksa ailesimi.......yoksa kadınmı........
şimdi o kadın çok mutlu aştı kendini ama ağlıyor geceleri herşeye her sıkıntıya katlanırım evliliğimi devam ettiririm allahım ya aldatılırsam günün birinde onanasıl dayanacağım.............
şimdi size sorarım o anne ,baba çoçuklarını seviyormu
iş sadece erkekte bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?