- 14 Ağustos 2012
- 2.127
- 601
- 363
- Konu Sahibi biyologizem
-
Merhabalar kızlar Eylülde düğünüm var şuanda üniversite 4.sınıftayım haziranda okulum bitiyor..7 yıllık bir birlikteliğim vardı ağuststa nişanlandık herşey çok hızlı gelişti yıllardır beklediğimiz şeye sonunda kavuşuyoruz derken içimi bir korku sardı öyle bir korku ki uykularım kaçıyor herkesin evlenince hiçbirşey aynı olmayacak hayal kırıklığı yaşayabilirsin söylemleri evlenince kpss ye çalışacağım kpss sınavım 2014 te evlenince çalışamayacaksın söylemleri ve de yaşın daha 23 çok küçüksün denmesii iyice karamsarlığa itti beni hele ki annem sen beni sevmiyorsun sevsen evlenmezsin diye şakalar yapması sanki ailemden tamamen ayrılıyormuşum hissi veriyor bana babam geçenlerde biz seni istediğimizde göremeyeceğiz sen bizi göremeyeceksin demesi çok üzdü beni aynı şehirde oturacağız sonuçta..Şuan kendimi öyle değişik hissediyorum ki bazen acaba istemiyormuydum diyorum ama tamamen aile bağlılığından kaynaklanan bi durum galiba evlilik dönemlerinde benim gibi hissedenler mutlaka olmuştur yardım ederseniz çok sevinirimm
Allahım günlerdir bu düşünceler benimde beynimi kemiriyo kızlar 2 gündürde hüngür hüngür ağlıyorum Bende babamla yaşıyorum annemle babam ayrıldılar ve babama aşırı düşkünümdür ve cnmın içi kalp hastasıben evlenince o tek kalıcak Nişanlımla 7 senedir çıkıyoruz önümüzdeki ay düğünümüz var yıllardır bugünü bekledik ama Sanki hüzünlü gibiyim Sürekli babamı yalnız bırakıcağım içinde kendimi suçlu hissediyorum Nişanlım dün ben ağlarken bu kadar üzülüyosan babanda bizimle yaşasın daha büyük bi ev bulalım diyecek kadar iyi kalpli biri Onu çok seviyorum ama böylesi düşünceler içindeyken acaba onu sevmiyomuyum bu yüzden mi mutsuzum diye bile düşündüm Çok kötü kalpliyim ben Bende 24 yaşındayım işyerimdeki herkes çok küçük olduğumu acele ettiğimi evliliğin hayal kırıklığı olduğunu söylüyolar Ayyy baban yalnızmı kalıcak şimdi diyolar Şimdi bile gözlerim doldu Napıcam ben kızlar Allahım yardım et bana
canım benim ya valla bende çok duygulandım yazdıklarına, sevmiyormuyum diye bende çok irdeliyorum ama bu sadece psikolojik bişey ailelerimize kıyamıyoruz ondan baban için Allahım en kısa zamanda şifa versin canım senin içinde çok zor tabi ama çok yakın biryerde tutarsınız evi hep yanında olursun yine hayatın kanunu bu canım elbet birgün olacak öyle düşünmelisin bende çok duygu kargaşası yaşıyorum ama burada konuşalım rahatlatalım birbirimizi
Bu güzel günde bütün dualarımız kabul olsun inşallah amin canım üzme sende kendini fazla hayırlısı bizin için böyleymiş çok şükür ki iyi insanlarla karşılaştık :)
bende senin yaşında evlendim ama ben yeni atanmıştım ,eşimle kurumda tanıştık
apar topar 6 ay içinde evlendik, hiç bir korkum olmadı tamamen akışına bıraktım herşeyi,
ailemden 12 saat uzağa doğuya gelin geldim, yanımda 1 tek akraba,1 tek arkadaşım yok ama hiç dert etmedim, çok mutluyum.
buraya gelirkende korkularım olmadı,herkes benim gibi tayinci, elbet 2 sene geçer dedim, burda bir sürü memur var, hepsi ailesinden uzakta.
en büyük şansım eşim, hergün şükrediyorum.
o bahsettiğim 2 çocuklu arkadaşta burda ve 87 puan aldı,hemde tek başına, kimse yardımcı olmadı.
bir taneside 1 çocuğu varken kpss'ye çalışmaya başlamış sonra hamile olduğunu öğrenmiş,
ikiz olduğu için aldırmaya kıyamamış, annesi gelmiş yanına, hamile halinle ders çalışmış ve şu an öğretmen.
3 çocukla yine tek başına, ama bir şekilde herkes aynı zorlukları çekiyor.
sen çoğu kişiye göre çok şanslısın unutma :)
Allahım günlerdir bu düşünceler benimde beynimi kemiriyo kızlar 2 gündürde hüngür hüngür ağlıyorum Bende babamla yaşıyorum annemle babam ayrıldılar ve babama aşırı düşkünümdür ve cnmın içi kalp hastasıben evlenince o tek kalıcak Nişanlımla 7 senedir çıkıyoruz önümüzdeki ay düğünümüz var yıllardır bugünü bekledik ama Sanki hüzünlü gibiyim Sürekli babamı yalnız bırakıcağım içinde kendimi suçlu hissediyorum Nişanlım dün ben ağlarken bu kadar üzülüyosan babanda bizimle yaşasın daha büyük bi ev bulalım diyecek kadar iyi kalpli biri Onu çok seviyorum ama böylesi düşünceler içindeyken acaba onu sevmiyomuyum bu yüzden mi mutsuzum diye bile düşündüm Çok kötü kalpliyim ben Bende 24 yaşındayım işyerimdeki herkes çok küçük olduğumu acele ettiğimi evliliğin hayal kırıklığı olduğunu söylüyolar Ayyy baban yalnızmı kalıcak şimdi diyolar Şimdi bile gözlerim doldu Napıcam ben kızlar Allahım yardım et bana
ama evlılık kadar guzel bısey yok bence...
sevıyorsan ve dogru adamsa...
hıc takma cnm bunları herkez yasıyor ama gecıyor..
mılletı dınlersen oooo...
mıllete fıtne fesat olsun ztn...
cok guzel bır yuvan olucak...
en heycanlı en guzel gunlerın..
allah bı yastıkta kocatsın ıns..
bole seven cıftler evlendımı ben cok mutlu oluyorum..
eros olmalıymısım ben :)
çok güzel anlatmışsın yaa
ya da ben bunları duymak istiyorum çevremizdeki herkes şu dönemde iyice bunaltıyor bizi
ben de benzer bi örnek vermiştim biyogizem e
12 saat ha diyince gidilip gelinmez ben de 10 saatlik mesafeye gelin gideceğim
hiç mi olmadı hani neden uzağım ailemden dediğin ya da çok özlediğn alışma aşaman nasıl oldu gerçi hiç dert etmedim demişsin
aynı dertten muzdarip olunca sormak istedim
Merhabalar kızlar Eylülde düğünüm var şuanda üniversite 4.sınıftayım haziranda okulum bitiyor..7 yıllık bir birlikteliğim vardı ağuststa nişanlandık herşey çok hızlı gelişti yıllardır beklediğimiz şeye sonunda kavuşuyoruz derken içimi bir korku sardı öyle bir korku ki uykularım kaçıyor herkesin evlenince hiçbirşey aynı olmayacak hayal kırıklığı yaşayabilirsin söylemleri evlenince kpss ye çalışacağım kpss sınavım 2014 te evlenince çalışamayacaksın söylemleri ve de yaşın daha 23 çok küçüksün denmesii iyice karamsarlığa itti beni hele ki annem sen beni sevmiyorsun sevsen evlenmezsin diye şakalar yapması sanki ailemden tamamen ayrılıyormuşum hissi veriyor bana babam geçenlerde biz seni istediğimizde göremeyeceğiz sen bizi göremeyeceksin demesi çok üzdü beni aynı şehirde oturacağız sonuçta..Şuan kendimi öyle değişik hissediyorum ki bazen acaba istemiyormuydum diyorum ama tamamen aile bağlılığından kaynaklanan bi durum galiba evlilik dönemlerinde benim gibi hissedenler mutlaka olmuştur yardım ederseniz çok sevinirimm
canım yazdıkların beni anlatıyor gerçekten ve birçok kişinin yazdığı şeyler de öyle, aynı duyguları taşımak bile insanı birazda olsa rahatlatıyor doğrusu:)
bende 23 yaşındayım eylülde düğünümüz var yeni mezun oldum 2014 kpssye hazırlanıcam senn gibi evliyken bende ve henüz bi iş sahip olamadan evlilik yoluna girdim etraftan olumsuz yorumlar geliyor tabi bazen kulağını kapatmak zor gerçekten..ister istemez bir yanım mutsuz aileme haksızlık yapıyormuş gibiyim benim annemde sürekli biraz çalışıp yardımcı olsaydın keşke biraz daha geç evlenseydin diyor ama tabi sonra kıyamıyor sende artık yuvanı bil kızım diyor ayrı bir konu :) aaa bende evlatlıktan cıkmıyorum annişim benim elim hep sende olucak her daim gücümün yettiği kadar diyorum:)
bizim içinde onlar içinde zor bir konu gerçekten insan başına gelince anlıyor ama öylede böylede bir gün olucaktı..
Nasip dedikleri bu olsa gerek 'Allah evlenecek kızın aklını başından alırmış' derler ya gerçekten öyle hissediyorum şu an, evliliğe uzak bakardım birde benim annemle babam ayrı olunca ister istemez bende mutsuz olucam fikri yapışıyorama sonra kendimi olumlu düşüncelerle doldurmaya çalışıyorum bu gerçekten çok önemli bir şey olumlu düşünmek gerek tam da bu zamanda.. işte böyle böyle gelgitlerle de bir bakmışız bir sabah bizde evli bir kadın olarak uyanacağız ve hayatın iyi kötü getirdiklerini yaşayacağız.. hayatı iyi ve kötüsüyle kabullenmeliyiz..
ama kim ne derse desin sevdiğiniz güvendiğiniz gerçek bir şeyler paylaştığınız insanı bulduğunuza inandığınız zaman da yaşayacağınız güzel günlere kavuşmanın huzuru kaplıyor içinizi yaa Allaha dua ederek güzel günlere kavuşmayı diliyor insan
ne diyelim Allah sevdiceğine kavuşma yolunda ilerleyen herkese sabırlaar olumlu hisler versin inşallah
ailenizden ayrılma endısesınden kaynaklanıyor olabılır bırde kötu orneklerı gorunce ınsanın korkması normal de ailenız neden bukadar görüşemices falan die sankı dunyanın öbur ucuna gıdıyormussun gıbı bı tavra gırmıs anlamadımm..ailenizin tutumu yanlıs geldı bana..onlar ıcın senın mutlu olman daha onemlı olmalı dıe dusunuyorum...
canım benim de hiç bitmek tükenmek bilmiyor bu endişelerim ama burada konuştuktan sonra biraz azaldı geçenlerde annemle de dertleştik biraz öyle rahatladım kii evlenince yoluna girecek inşallah herşey
Ah canım ya benimde bir kız kardeşim var aynı duyguları bende hissediyorum inan ki ama aynı şehirde oturacağız özlediğim her dk yanlarında olacağım işin üzücü tarafı benm nişanlım polis doğu görevine gideceğiz 1 buçuk yıl sonra orasını hiç düşünmek istemiyorum bu aralar tabi
bende bazen aileme ihanet ediyor yanlış yapıormuşum sanki henüz onları bırakıp gitmememliyim gibi hissediyorum: bazen oturp düşününce diyorum ki sen gidersen ailen çok zor duruma düşecek vs.ç yani tamamen duygusal olarak çöküntü yaşşıyorum kafayı çok yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?