içeriği değiştirmek zorunda kaldım sağda solda birisi görür diye ama çok teşekkür ederim dikkate değer bulup yorum yaptığınız için Allah razı olsunyaş farkınız bence fazla değil ki saydığınız özellikler saygı sevgi vs. daha önemli. Anlattıklarınız bana olumlu geldi. İnşallah mutlu olursunuz.
içeriği değiştirmek zorunda kaldım sağda solda birisi görür diye ama çok teşekkür ederim dikkate değer bulup yorum yaptığınız için Allah razı olsun, evet dışarıdan öyle görünüyor ben de çok tepkiliydim öncesinde ama içinde olunca işte... aşık olunca çok farklıYani 10 yaşa kadar normal bakıyorum ama biraz fazla sanki ya sizin yaşınıza göre.
kavga dediğim normal tartışma yanlış yazmışım içeriği değiştirmek zorunda kaldım sağda solda birisi görür diye ama çok teşekkür ederim dikkate değer bulup yorum yaptığınız için Allah razı olsunBir arkadaşım buna benzer yaş aralığında evlendi ama arkadaşım 30 üstündeydi.
Ayrıca ben kavgayı normal bulmuyorum. Tartışılır da, kavga niye edilsin ki? Ne gibi uyumsuzluk oldu da kavga edildi?
Evliliğin yaş ile alakası yok. Mantığa ve duygulara hitap eden, evlenmeye uygun gördüğünüz kişiyi bulduğunuzda doğru evlilik zamanı o zamandır.Merhaba,
26 yaş evlilik için uygun mu, erken mi geç mi? Arkadaşlarımdan evli olup çocuğu olan da var, bekar olan da sevgilisi olan da... Düşünceleriniz nedir?
İçeriği değiştirince yukarda 2 kişi kalmışız şizofren yorum yapıyormuş gibiiçeriği değiştirmek zorunda kaldım sağda solda birisi görür diye ama çok teşekkür ederim dikkate değer bulup yorum yaptığınız için Allah razı olsun, evet dışarıdan öyle görünüyor ben de çok tepkiliydim öncesinde ama içinde olunca işte... aşık olunca çok farklı
olsun benim için değerli herkesin söylediği Allah razı olsun tekrardanİçeriği değiştirince yukarda 2 kişi kalmışız şizofren yorum yapıyormuş gibiHayırlısı olsun sizin için
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinKendine bu sorumluluğu yükleyecek kadar güçlü görüyor musun ? Doğru adam mı her sabah o adamın yüzünü gördüğünde evet doğru bir
Evlilik yapmışım der misin ? Bunlar önemli karar senin
kesinlikle katılıyorum ama bir yandan kariyer de istiyorum çok zor geliyor evlilik, bazen aşırı yükseliyorum evliliğeYaş da önemli ama bence maddi gelir düzeyi daha önemli. Maaşınız iyiyse, karakteriniz olgunsa, ev işleri gibi konularda belli düzeyde bilginiz varsa 26 yaş iyidir
çok detay yazmıştımIcerigi neden degistirdiniz ki isim soyisim mi yazmistiniz?
Cok detay vermeden ayni konuyu yazsaydiniz tekrar. Yorumlardan anladigim kadariyla bir iliskiniz var su anki konuda bahsedilmemis bile. Sanki onume biri gelirse evlenim mi yasim 26 demissiniz gibi olmus. Bence tekrar duzenleyin konuyu.çok detay yazmıştım
Boylede hiç bir detay bırakmadınız insanlar nasıl yorum yapsın.çok detay yazmıştım