Kızlar benim 2 senelik bir ilişkim var. İlk zamanlarda erkek arkadaşım açıkça evlilik istemediğini, hatta saçma ve gereksiz gördüğünü söylemekten geri kalmıyordu. Üstelik sebebini sorduğumda belli bir şey olmadığını, sadece öyle düşündüğünü söylerdi. Ancak zamanla değişti. Ben ne kadar bozulsam da belli etmedim ve en sonunda kendisi ciddi bir ilişki istediğini ve benle evlenmek istediğini söyledi. O güne kadar ailesinden beni köşe bucak saklıyordu. O günden sonra daha rahat olmaya başladı. Annesine anlattı bizi mesela. Daha sonra babası vefat etti. İşte o zaman pişmanlığını yaşadı, çünkü mutluluğunu sakladığı için üzüldü. Bu olaydan sonra ilişkimize daha ciddi yaklaşmaya başladı. Bu Ramazan Bayramı'ndan sonra da beni annesiyle tanıştıracak. O da benim annemle tanışacak inşallah... Kendisi öğretmen olduğu için mecburen farklı şehirlerdeyiz. Elbette bizim de bir takım sorunlarımız var. Mesela babasını kaybettikten sonra çok hassas biri oldu. Annesine ekstra özen göstermeye başladı. Hatta sırf annesi kendi memleketini istiyor diye tayinini oraya aldırıp beni de evlenince oraya götürmek istiyor. İşte bu da bizim derdimiz... Annesinden başka şey düşünmez oldu şimdide. Elbette annesidir, elbette düşünecek ama beni de düşünmesini isterdim. Sırf bu yüzden evlilik fikrinden soğumaya başladım. Onu seviyorum ama sanırım şimdi roller değişti. Evliliği isteyen kişi o, kafası karışık olan kişi ben oldum...