- Konu Sahibi flamingo2754
-
sizi sevdiğini biliyorsunuz.siz de onu seviyorsunuz.ama adam evlilikten laf açmıyorsa....??ne yaparsınız???
kaydirigubbakcemile3
hmm.. duuruma bagli yaa.. eger acmiyosa ya ben acarim konuyu baktm orali olmuyo tekmeyi basarim.. kaydirigubbakcemile3
alllaha şükür benim öle bi sorunum yok.
sohbet konusu olsun diye açtım başlığı.
kaydirigubbakcemile3
hmm.. duuruma bagli yaa.. eger acmiyosa ya ben acarim konuyu baktm orali olmuyo tekmeyi basarim.. kaydirigubbakcemile3
hımm öyle sorunun mu yok? yani gururluyum burada da gururluyum mu dıyorsun şakkıdı
ima et olmazsa konuyu açamıyorsan.
biraz ağır kaçtı sankimmm CADIARZU
ağır olmadı da biraz saçma oldu. gururla ne ilgisi var canım. hava mı attım.sanki ben evli barklı kadınım da evelenemeyenlerle dalga geççem :)
ağır olmadı da biraz saçma oldu. gururla ne ilgisi var canım. hava mı attım.sanki ben evli barklı kadınım da evelenemeyenlerle dalga geççem :)
kızlar bugün bi arkadaşım 1.5 yıllık sevgilisinden adam evlilikten lafı açılınca devamlı konuyu değiştirdiğinden ayrıldı. ben de onu teselli nasıl etsem diye düşünürken sizin de fikirlerinizi almak istedim.ama sanırım yeterince açıklayıcı soru sormadığımdan farklı şekillere kaydı. bu yanlış anlamaya burada nokta koyalım ve topiğin amacına uygun olarak fikirlerimizi paylaşalım.
evlilik fikrini sevgilinize nasıl sevdirirsiniz.
kaydirigubbakcemile3 özlem kopuksun kızım yaa ne dıyım lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?