Evlilik dışı hamilelik acil yardım lütfen

kullandığım ilaçlar nedeniyle karnım hep kocaman 3 yıldır. bulantım olmadı, kusmam olmadı, aşırı limon yedim anlamadım,spora gittim ağırlık çalıştım kanama oldu düşük tehlikesi atlatmışım anlamadım, doğum kontrol ilacı yüzünden regl zaten olamıyorum hiç bir şekilde farketmedim.bebek hareketliymiş onu bile hissetmedim. yaşayan ölü gibiyim hiç bir belirtiyi anlamayacak kadar zombileşmişim meğer. farketsem kürtaj olurdum bu şekilde bebek doğurmazdım. yazık içtiğim sigara bile mahvederken ilaçlar ne yapmıştır o bebeğe
Gidin muayene olun. Gerekli testleri verin. Bir anomali varsa zaten doğurmama hakkınız var.

Allah aşkına bu nasıl bir akıl tutulması? Sevgilinize hayret ettim özellikle adama aldattım seni hamileyim diyorsunuz üzülme nüfusuma alırım birlikte büyütürüz diyor. Böyle birşey olabilir mi? 35 yaşında anladığım kadarıyla maddi durumu pekte iyi olmayan ve neredeyse üniversite sınavına girecek çocuğu olan bir annesiniz. Bu yaşta bu durumda çok çok garip hareketler sergiliyorsunuz. Bebeğe üzüldüm.

bebeğe gereken testler vs bilenlerden yardım. beni anlayabilecek kişilerden manevi yardım. diğer hamilelğimde çocuktum hiç hatırlamıyorum hastane bile görmemiştim tecrübem 0. şimdi bu bebeğin sağlığı çok önemli ve ne yapmam gerek bilmiyorum
Kadın doğum uzmanından randevu alarak başlayın

18. Haftaya kadar gebelik hic belirti vermedi, tekme de mi atmadi bebek
regl olurken yumurtalıktan çekilmiş gibi bir his olurdu ve bağırsak zannettim. evde sürekli oturan birisiyim wc gitme dışında hareket 0. sporuda bırakınca eski halime döndüm diye anlamadım hiç deli gibi istiyorum ama ona iyi bir yaşam verememe korkusu, mevcuttaki çocuğumun hayatını çalma suçluluğu, diğer kısımları artık geçtim bu düşünceler delirtiyor. sağlığı en çok merak ettiğim 1 haftadır doktor doktor geziyorum

regl olurken yumurtalıktan çekilmiş gibi bir his olurdu ve bağırsak zannettim. evde sürekli oturan birisiyim wc gitme dışında hareket 0. sporuda bırakınca eski halime döndüm diye anlamadım hiç deli gibi istiyorum ama ona iyi bir yaşam verememe korkusu, mevcuttaki çocuğumun hayatını çalma suçluluğu, diğer kısımları artık geçtim bu düşünceler delirtiyor. sağlığı en çok merak ettiğim 1 haftadır doktor doktor geziyorum
Doktor doktor geziyorsunuz ve bebeğe yapılacak testler vs buraya mı soruyorsunuz

Allah aşkına bu nasıl bir akıl tutulması? Sevgilinize hayret ettim özellikle adama aldattım seni hamileyim diyorsunuz üzülme nüfusuma alırım birlikte büyütürüz diyor. Böyle birşey olabilir mi? 35 yaşında anladığım kadarıyla maddi durumu pekte iyi olmayan ve neredeyse üniversite sınavına girecek çocuğu olan bir annesiniz. Bu yaşta bu durumda çok çok garip hareketler sergiliyorsunuz. Bebeğe üzüldüm.
Maddi durumu sitenin yarısını katlar. Kendine ait evi varmış. Ben ölene kadar çalışsam ev alamam.

öyle yazınca adamı p-zevenk gibi anlatmışım yaa öyle değil tabi. tüm gece bağrış çağırış geçti ve yumuşayınca ben sahip çıkacağım ortada kalmayacak dedi. evet bu yaşta böyle bir hatayı nasıl yaptım anlamıyorum. gezmeyi tozmayı sevmem evden çıkma deseler yıllarca çıkmam eviyle çocuğuyla oldukça mutlu beyin yaşı gelişmeyen bir bireyim.

öyle yazınca adamı p-zevenk gibi anlatmışım yaa öyle değil tabi. tüm gece bağrış çağırış geçti ve yumuşayınca ben sahip çıkacağım ortada kalmayacak dedi. evet bu yaşta böyle bir hatayı nasıl yaptım anlamıyorum. gezmeyi tozmayı sevmem evden çıkma deseler yıllarca çıkmam eviyle çocuğuyla oldukça mutlu beyin yaşı gelişmeyen bir bireyim.
Ve siz de aldatma sonucu olan çocuğu kabul edecek adamin samimiyetini sorgulamadiniz.

Yazdığınız her mesaj da biraz daha ben trollüm diye bağırıyorsunuz

Ha bağırdı çağırdı sonrada sizi terk etmek yerine iyiki beni aldatmışsın der gibi çocuğa babalık yapmaya karar verdi. Gerçekten bu adama bu kadar mı inanıp güveniyorsunuz?

X