Bir sirkette yoneticisiniz 23 yasinda oyle mi aile sirketi mi? Laf soylemeniz bir ise yaramaz kumar oynayan her turlu farkiniz oldugu bir adama bosanmanizdan baska cikar yol yok. Annenize soylememenizin nedenide bosanmak istememeniz annenizin uzulmesi degil.Ben zaten çalışıyorum böyle yazınca siz beni laf söyleeyemeeyen kendine güveni olmayuan biri sanıdınız ama ben i şirkette yöneticiyim yani öyle eşine karşı pısırık evde getirdiğini bekleyne bir kaıdn değilim ben
23 yaşındayım 8 ay önce evlendim ve hiç mutlu değilim eşim sürekli eve yorgun geliyor elince sürekli telefon var yada uyuyor bazı zamanla roturup bişeyler paylaşabiliyoruz. Eşim çok iyi bir insan urdan tarifte edemiyorum ama birbirimizle çoka yrıyız o sürekli evde oturmka ben sürekli gezmek istiyorum gibi.. Geçen gün kumar oynaıdgını öğrendim 90.000 tl kaybetmiş o kadar ağlıyor ki kızamıyorum ama çok kızgınım kendimdenvazgeçtim sokağa çıkmak istemiyorum pijamamı çıakrtmak istemiyorum sürekli ağlıyorum annemi özlüyorum. Yol yakınken bu diyardan gitmeli miyim bu deveyi gütmeli miiym ? Boşanmak istemiyorum boşanmış biri olmak istemyiorum eşimi de seviyorum ama çok mutsuzum...
Bıktım her konuda bu sözleri okumaktan.Şunu unutma ki eşi çok iyi biri.
Yaw yapma anam babam din kardesiyiz bxvxvxxvkalbiniz kirli ben burda eşimle yaşadığım problemi alatıyorum sordugun sorulara bak kalbi kötü kimseyle diyalog kurmuyorum
Senin kalbin pek temiz evlendiğin adamdan belli. Hak ediyorsun ne yaşıyorsan bence.kalbiniz kirli ben burda eşimle yaşadığım problemi alatıyorum sordugun sorulara bak kalbi kötü kimseyle diyalog kurmuyorum
Doverken arada soruyo mesela mola ister misin? Su getireyim mj ? Vxvxg oyle iyiBıktım her konuda bu sözleri okumaktan.
Beni dövüyor ama çok iyi biri.Kumarbaz ama çok iyi biri.Aldatıyor yine çok iyi biri.
Maşallah böylesi hiç kacırılırmı?Asla boşanmasın aman hayatı kurtulur falan mazallah.Doverken arada soruyo mesela mola ister misin? Su getireyim mj ? Vxvxg oyle iyi
Koz horlama da gecmiyo cok zorİlk kez oynamıs olamaz yalnız onu bi bilinde..
Ve kumar alkol uyusturucu gbi bagımlılıklardan cok daha zor kurtulunabilen bişey. Bi uzmanla görüşmenizde fayda var cok iyi biri falan diyerek kendinizi ikna etmeye calısmayın. Adam horlamıyor kumar oynuyor
Yanii zordur elbet ama bilinçli yapılan bisey değil tedavi olabilme ihtimalide var diye onu seettmKoz horlama da gecmiyo cok zor
Çok düşünüyorum çok kötü biri asla değil ama ben yanlış yaptım bi anda gaza gelip evlenmekle sanırım o kadar çıkmazdayım ki hiç böyle bir hayat hayal etmemişitm..
insan niye 23 yaşında evlenir ya?23 yaşındayım 8 ay önce evlendim ve hiç mutlu değilim eşim sürekli eve yorgun geliyor elince sürekli telefon var yada uyuyor bazı zamanla roturup bişeyler paylaşabiliyoruz. Eşim çok iyi bir insan urdan tarifte edemiyorum ama birbirimizle çoka yrıyız o sürekli evde oturmka ben sürekli gezmek istiyorum gibi.. Geçen gün kumar oynaıdgını öğrendim 90.000 tl kaybetmiş o kadar ağlıyor ki kızamıyorum ama çok kızgınım kendimdenvazgeçtim sokağa çıkmak istemiyorum pijamamı çıakrtmak istemiyorum sürekli ağlıyorum annemi özlüyorum. Yol yakınken bu diyardan gitmeli miyim bu deveyi gütmeli miiym ? Boşanmak istemiyorum boşanmış biri olmak istemyiorum eşimi de seviyorum ama çok mutsuzum...
ben de çalışıyorum evde değilim ki zaten sşiz çok yanlış anlamışsınızNasil hayal etmiştin?
Sen evde, Adam köpek gibi calişip birde işten sonra seni pişpişliyacakti galiba hayellerinde.
Sen neden calişmiyorsun? Neden bir kursa gitmiyorsun?
23 yaşinda gencecik insan neden 7/24 evde oturuyorsun?
bu yazdığınıızı okurken çok üzüldüm gerçekten yazdılarınızın karşı tarafta nasıl bir his uyandıracağını düşünmeden yazıyorsunuz çok yazık hiç kimse mutuszlugu haketmezSenin kalbin pek temiz evlendiğin adamdan belli. Hak ediyorsun ne yaşıyorsan bence.
Bu kadar empati sahibi biri olsanız siz o yorumu yazarken düşünürdünüz.bu yazdığınıızı okurken çok üzüldüm gerçekten yazdılarınızın karşı tarafta nasıl bir his uyandıracağını düşünmeden yazıyorsunuz çok yazık hiç kimse mutuszlugu haketmez
Sakın çocuk yapma en önemlisi bu bence kumar korkunc birşey çünkü23 yaşındayım 8 ay önce evlendim ve hiç mutlu değilim eşim sürekli eve yorgun geliyor elince sürekli telefon var yada uyuyor bazı zamanla roturup bişeyler paylaşabiliyoruz. Eşim çok iyi bir insan urdan tarifte edemiyorum ama birbirimizle çoka yrıyız o sürekli evde oturmka ben sürekli gezmek istiyorum gibi.. Geçen gün kumar oynaıdgını öğrendim 90.000 tl kaybetmiş o kadar ağlıyor ki kızamıyorum ama çok kızgınım kendimdenvazgeçtim sokağa çıkmak istemiyorum pijamamı çıakrtmak istemiyorum sürekli ağlıyorum annemi özlüyorum. Yol yakınken bu diyardan gitmeli miyim bu deveyi gütmeli miiym ? Boşanmak istemiyorum boşanmış biri olmak istemyiorum eşimi de seviyorum ama çok mutsuzum...