Öyle şey dan diye denir mi hiç. Demeyin tabiki. Böyle şeylerin sonunu getiremeyecekseniz dilinize pelesenk etmeyin. Eşiniz tamam dese hazır mısınız bu cevabı duymaya? Şuanlık siz bi sağlı sollu hamle yapın bakalım ne olacakAy gizli gizli buralarda gezer okurdum böyle tavsiyelerii denemek bugune nasipmişsonucu bildiricem kızlar benim odun aslan olur gecelikle görürse ya ama bi ikilem yaşıyorum acaba gerçekten sevmiyor da çocuklar vs var diye mecburiyet mi herşey? Akşam gecelik giyip, bana sevgin yoksa boşanalım mecbur değilsin filan demezsem iyi. Malum bunye alışkın değil
Tamam merakla bekliyoruzAy gizli gizli buralarda gezer okurdum böyle tavsiyelerii denemek bugune nasipmişsonucu bildiricem kızlar benim odun aslan olur gecelikle görürse ya ama bi ikilem yaşıyorum acaba gerçekten sevmiyor da çocuklar vs var diye mecburiyet mi herşey? Akşam gecelik giyip, bana sevgin yoksa boşanalım mecbur değilsin filan demezsem iyi. Malum bunye alışkın değil
Bence şuan ter atıyordur konu sahibiYine mi kazak giydin yoksases yok
Kaç gün oldu bu kadar terle buhar olup uçmasınlarBence şuan ter atıyordur konu sahibi
Seri köz getire bağlamışlardır belkiKaç gün oldu bu kadar terle buhar olup uçmasınlar
Hahahaha yansın buralarSeri köz getire bağlamışlardır belki
Amin amin, allah dağına kar versin inşallahHahahaha yansın buralartanrım bana 1 tane bir de yetmez 5 tane ver ver ver ver verrrr hahhahhaha
Gelse de dese nedense merak ettim bana neyse artıkAmin amin, allah dağına kar versin inşallah
Bunda bizim de hatamız var mı acaba, evlendikten sonra da çekip gidebileceğimiz hissini veremiyor muyuz, tabi bu hissi vermek için önce kendimiz buna inanmalı varlığının farkında olmalıyız. Hala gelinlikle girdin kefenle çıkarsın algısını bilinç altımızdan atamadık, hayatımıza da yansıtamıyoruz gibi geliyor bana.Bence erkeklerim kodları böyle kadını elde edene kadar cicim cicim sonrası yok romantiklik bir süre sonra rafa kalkıyor bence
Erkekler belli süre sonra kendini rahatlamış hissediyor rahat olmak istiyorlar kendi modlarına dönüyor bir çaba gayesinde olmuyorlar elleri altında görüyorlar onları bırakacak hissi versen ne olur 1 gün iyi diğer gün aynılarBunda bizim de hatamız var mı acaba, evlendikten sonra da çekip gidebileceğimiz hissini veremiyor muyuz, tabi bu hissi vermek için önce kendimiz buna inanmalı varlığının farkında olmalıyız. Hala gelinlikle girdin kefenle çıkarsın algısını bilinç altımızdan atamadık, hayatımıza da yansıtamıyoruz gibi geliyor bana.
Katılıyorum bu yoruma. Kendilerini daha üstün görüp, kadını küçük görüyorlar.Erkekler belli süre sonra kendini rahatlamış hissediyor rahat olmak istiyorlar kendi modlarına dönüyor bir çaba gayesinde olmuyorlar elleri altında görüyorlar onları bırakacak hissi versen ne olur 1 gün iyi diğer gün aynılar