Evlilik cinsellikten ibaret mii?

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
Mrb kızlar. Basit aslında başlıktada belirttiğim gibi, bi sevgiyle yaklaşması sevgi göstermesi yok höt höt bi insan. Zaten yoğun çalışıyo beraber vakit geçirmek filan da yok. Sanki artık eşime ısınamıyorum yaklaşmasını dokunmasını bile istemiyorum ki dokunsada hiçbişey hissetmiyorum.

Yani nası desem aslında sevgi bekliyorum güzel bi bakış bile yetecek gibi. Kendisi sadece cinselliğe gelince var. Bana hiçbişey göstermez ilgi sevgi. beğendiğini bile hissetirmez birde gece kazakla yatıyomuşum diye laf eder. O böyleyken içimden gelmiyor ki. Mesela seviştik tamam güzel hadi sen yoluna ben yoluma der gibi döner uyur. Hiç mi bi sarılıp öpmek olmaz cinsellikten ayrı yaa? Geçenlerde ben normal şekilde yanağından öptüm diye dalga geçip çocuğunu öper gibi one filan dedi sinir oldum neyse ağzımı bozmuycam şimdi tövvbe tövbe .

Benim bu beklentimide biliyor ama neymiş sevgi gösteremiyormuş o. Sanki ilanı aşk etmesini bekleyen var.. Mesela hiç normal halimi hatrımı da sormaz. telefonda işi düşmedikce aramaz, kapatırken bi görüşürüz bile demez.. aşırı değersizlik hissediyorum ya. Cinselliktede hiç mutlu değil kendisi. Kan verir gibi yatıyorum işte öyle

Bu sorun nası çözülür kızlar ya. Buna rağmen istekli olabilmem için 1,2 hafta ayrı kalmamız gerekiyo :KK70: onun dışında bende sıkıldım bu durumdan heyecan yok istek yok 🤷🏻‍♀️ 24 yaşındayım oda 29. Valla kızacaksınız ama ister istemez aklıma eski sevgililerim geliyor baya hareketli bi gençlik yaşadım gözümün içine dolu dolu bakanlar oldu. Hâlâ dışarıda ilgi gören biriyim bakan bidaha bakıyor baya baya. Hiç böyle biriyle evli olacağım aklıma gelmezdi. Merak ediyorum herkes mi böyle. Yapısı böyle diyip geçmiycem hiçte böyle değil yapısı filan. Yazsam roman olur eski hallerini. eski sevgililerini bile biliyorum . Tamamen kendini çok saldı hiç umrunda değil . Biraz hızlı yazdım karışık olduysa kusura bakmayın lütfen

Yakınmalariniz konusunda onaylarım elbette evlilik sadece cinsellikten ibaret degil.Zincirin halkası seklinde birbirini ceker ilgi,alaka, uyum cinsellik bunlar ahenktir evet.

Herkesin de evliliginde esiyle ilgili ayni kapiya cikacak ufak tefek yakınmalardir normal.

Sevgililikteki bakıslardi ilgi alakaydi evlilikte olmaz demem ama olmadiginda es degistiginde ya da evlilik rutine bindiginde de asagidaki cumleleri kurmak ne derece dogru?
Eskilerden biriyle kismet olupta evlenseydiniz belki suan kocanizi hatirlayacaktiniz ah keske diye .
Lütfen ister istemez aklıma eskilerim geliyor buna beni esimin halleri itiyora getirmeyin mevzuyu kendinizde. BAHANE olur cunku:)

Evliliginizi hareketlendirecek monotonluktan cıkaracak seyler önerebilirim..Bazen duragan olur ama sevgi ve saygı varsa dogru yola girer evlilik.

🌸

ister istemez aklıma eski sevgililerim geliyor baya hareketli bi gençlik yaşadım gözümün içine dolu dolu bakanlar oldu. Hâlâ dışarıda ilgi gören biriyim bakan bidaha bakıyor baya baya. Hiç böyle biriyle evli olacağım aklıma gelmezdi. Merak ediyorum herkes mi böyle. Yapısı böyle diyip geçmiycem hiçte böyle değil yapısı filan. Yazsam roman olur eski hallerini.

Mrb kızlar. Basit aslında başlıktada belirttiğim gibi, bi sevgiyle yaklaşması sevgi göstermesi yok höt höt bi insan. Zaten yoğun çalışıyo beraber vakit geçirmek filan da yok. Sanki artık eşime ısınamıyorum yaklaşmasını dokunmasını bile istemiyorum ki dokunsada hiçbişey hissetmiyorum.

Yani nası desem aslında sevgi bekliyorum güzel bi bakış bile yetecek gibi. Kendisi sadece cinselliğe gelince var. Bana hiçbişey göstermez ilgi sevgi. beğendiğini bile hissetirmez birde gece kazakla yatıyomuşum diye laf eder. O böyleyken içimden gelmiyor ki. Mesela seviştik tamam güzel hadi sen yoluna ben yoluma der gibi döner uyur. Hiç mi bi sarılıp öpmek olmaz cinsellikten ayrı yaa? Geçenlerde ben normal şekilde yanağından öptüm diye dalga geçip çocuğunu öper gibi one filan dedi sinir oldum neyse ağzımı bozmuycam şimdi tövvbe tövbe .

Benim bu beklentimide biliyor ama neymiş sevgi gösteremiyormuş o. Sanki ilanı aşk etmesini bekleyen var.. Mesela hiç normal halimi hatrımı da sormaz. telefonda işi düşmedikce aramaz, kapatırken bi görüşürüz bile demez.. aşırı değersizlik hissediyorum ya. Cinselliktede hiç mutlu değil kendisi. Kan verir gibi yatıyorum işte öyle

Bu sorun nası çözülür kızlar ya. Buna rağmen istekli olabilmem için 1,2 hafta ayrı kalmamız gerekiyo :KK70: onun dışında bende sıkıldım bu durumdan heyecan yok istek yok 🤷🏻‍♀️ 24 yaşındayım oda 29. Valla kızacaksınız ama ister istemez aklıma eski sevgililerim geliyor baya hareketli bi gençlik yaşadım gözümün içine dolu dolu bakanlar oldu. Hâlâ dışarıda ilgi gören biriyim bakan bidaha bakıyor baya baya. Hiç böyle biriyle evli olacağım aklıma gelmezdi. Merak ediyorum herkes mi böyle. Yapısı böyle diyip geçmiycem hiçte böyle değil yapısı filan. Yazsam roman olur eski hallerini. eski sevgililerini bile biliyorum . Tamamen kendini çok saldı hiç umrunda değil . Biraz hızlı yazdım karışık olduysa kusura bakmayın lütfen
Yaşınız çok genç, ilgi beklemeniz gayet doğal, eğer size cinsel bir obje gibi yaklaşıyorsa ona istediğini vermeyin , ya adam gibi davransın ya da bişey beklemesin, genç yaşta bu zulümdür bir kadın için , bu arada çocuk var mı ve yeni evliyken nasıldı? Gerekirse çift terapisine gidin, evlilik tabiki de kuru bir cinsellik üzerine kurulu değildir, karşılıklı duygu paylaşımıdır...

Ben size hak verdim açıkçası. Tabi ki ilk zamanlardaki gibi tutkulu bir şeyler olmaz ama sizr sevdigini hissettirecek bir şeyler mutlaka yapmalıydı. Ne bileyim geçerken bir dokunur, işe giderken öper, aranızda gulusur cilveleşirsiniz. Yapı mı bilmiyorum ama böyle biriyle hayat biraz zor geçer

Tabiki sadce cinsellik değil evlilik ama.sizde cinsellikte yok zaten evlilik hiç yok

Konunuz bence bdv lik zira cinsellikle alakalı bir yardım istememişsiniz
Evlilik de bir bütündür
Bence karşınıza alıp önce ciddi bir konuşma yapın
Ama şaka falan değil ciddi ciddi destek alınabilir

o da olmazsa yolunuza bakarsınız

Neeee 24 yaş mı:KK57: ilgi sevgi istemek en doğal hakkınız tabiki, evlilik cinsellikten ibaret degıl ama %95i de cinsellik. O olmayınca hıcbır sey yolunda gıtmıyor,hep eksık hıssedıyorsun, normal hayatına bıle devam edemıyorsun en azından ben hıcbır sey olmamıs gıbı devam edemedım sureklı aklımı bu mesgul edıyordu. Ama kazakla da yatılmaz ya, suan evlı degılım ama evlıyken bıle kazakla gırmedım yataga, ısteksızlıgınız varsa o ayrı sey ama bılınclı olarak kendınızı salmanız da cok yanlıs, ınsan kendısı ıcın bıraz bakımlı olmalı, yatmadan guzel bır dus alın, hos kokular surup frapan bır gecelık gıyın, hem sız kendınızı ıyı hıssedersınız hem de esınız su halınızı farkeder sanıyorum

Ben size hak verdim açıkçası. Tabi ki ilk zamanlardaki gibi tutkulu bir şeyler olmaz ama sizr sevdigini hissettirecek bir şeyler mutlaka yapmalıydı. Ne bileyim geçerken bir dokunur, işe giderken öper, aranızda gulusur cilveleşirsiniz. Yapı mı bilmiyorum ama böyle biriyle hayat biraz zor geçer
Heh tam böyle yani. Bi dokunuş bile arıyor insan. Normal konuşurken ederken bile adam bön bön gibi ya ne bileyim tam anlatamıyorum da o sıcaklık yok yani gülüyorum mesela gülüşüme bile sinir oluyomuş gibi. Bakışlarında bi sevgi olur ınsanin dmi o bile yok. Hiçbişey demiyor belki ama o enerji geçiyor bana

Neeee 24 yaş mı:KK57: ilgi sevgi istemek en doğal hakkınız tabiki, evlilik cinsellikten ibaret degıl ama %95i de cinsellik. O olmayınca hıcbır sey yolunda gıtmıyor,hep eksık hıssedıyorsun, normal hayatına bıle devam edemıyorsun en azından ben hıcbır sey olmamıs gıbı devam edemedım sureklı aklımı bu mesgul edıyordu. Ama kazakla da yatılmaz ya, suan evlı degılım ama evlıyken bıle kazakla gırmedım yataga, ısteksızlıgınız varsa o ayrı sey ama bılınclı olarak kendınızı salmanız da cok yanlıs, ınsan kendısı ıcın bıraz bakımlı olmalı, yatmadan guzel bır dus alın, hos kokular surup frapan bır gecelık gıyın, hem sız kendınızı ıyı hıssedersınız hem de esınız su halınızı farkeder sanıyorum
Çok teşekkürler evet haklısınız bende baya saldım bundan sonra daha dikkat edicem. Aslında bende cinsellikte hep isteksizdim yani belki biraz ben toparlasam eşimde değişir buna eminim oda hep geçmişten bahsediyor daha evlenmeden önce bile daha istekliymişim artık öyle değilmiş vs. Dikkate alıcam önerilerinizi🤗

Konunuz bence bdv lik zira cinsellikle alakalı bir yardım istememişsiniz
Evlilik de bir bütündür
Bence karşınıza alıp önce ciddi bir konuşma yapın
Ama şaka falan değil ciddi ciddi destek alınabilir

o da olmazsa yolunuza bakarsınız
TEŞEKKÜRLER yorumunuz için aslında isteksizlik sorunum da var o yuzden buraya açtım

İkiniz de o kadar küçücüksünüz ki şaşkınlıkla okudum.

İnsanın aşkından yandığı dönemler. Hemen hepimizin yaşadıklarımız az çok belli yani.

Nasıl bu noktaya geldiniz, eşin karakteri mi bu, o hayatından memnun mu bilemedim de rica ediyorum kazağı yatakta değil de hayatının hiç bir alanında giyme lütfen. Kazak var mı hâla ayol?

İnsanın aşkından yandığı dönemler. Hemen hepimizin yaşadıklarımız az çok belli yani.

Nasıl bu noktaya geldiniz, eşin karakteri mi bu, o hayatından memnun mu bilemedim de rica ediyorum kazağı yatakta değil de hayatının hiç bir alanında giyme lütfen. Kazak var mı hâla ayol?
kışın ne giyiyorsunuz 😳

Neden böyle dediniz ki🤔 çok çalıştığı için mi. Maddi olarak sıkıntıda olduğumuz için mecbur maalesef
Kendiniz diyorsunuz cinselliğin olmadığını cinsellik disinda sizle ilgisinin olmadığını aramdigini sormadigini hatta yanaktan opmenize bile laf ettiğini
Dönüp arkasını yatıp uyuduğunu

Neden kazak giymenin yaşı mı var ki? Yada belli kriterleri taşıyanlar kazak giyemiyor mu?

TEŞEKKÜRLER yorumunuz için aslında isteksizlik sorunum da var o yuzden buraya açtım
Çünkü canlılar aynı türden oldukları canlılara karşı çekim hissederler
Kendilerine sevgisiz davranan affedersiniz odunlara karşı değil
Böyle olsa adı stockholm sendromu olurdu ya da farklı fantezileri var derdim

neden teşekkürleri büyük yazdınız anlayamadım
Böyle bir insana karşı isteksiz olmak normal değil mi?

Çok teşekkürler evet haklısınız bende baya saldım bundan sonra daha dikkat edicem. Aslında bende cinsellikte hep isteksizdim yani belki biraz ben toparlasam eşimde değişir buna eminim oda hep geçmişten bahsediyor daha evlenmeden önce bile daha istekliymişim artık öyle değilmiş vs. Dikkate alıcam önerilerinizi🤗
Adım atılsın istiyorsanız adım atacaksınız ki attıgınız halde gerı donus olmuyorsa baska sıkıntılar vardır. Ama zaten esınız yatakta kan verır gıbı yatıyorsunuz ıyıce saldın da demıs yanı demek ki atak bekliyor. Ne olursa olsun kendınıze bakın bır baskası ıcın, esınız ıcın degıl sadece kendınız ıcın

Ay haklısın ablacım:)) oda benim isteksiz oluşumdan hiç memnun değil. Evlenmeden önceki hallerimizi bile özlüyormuş. Bu derdimi söylüyorum oyle deyince. ben sevgimi gösteremiyorum diyor ama bekarken böyle değildi.. eski sevgilileriyle olan muhabbetleri görmüştüm taa bekarken. hiç böyle değildi yanii.

diyorum ya bi bakış dokunuş yeter sevgiyi hissetmem için.. o sevgiyi görmeyince nasıl istek duyayim cinsel açıdan

Çünkü canlılar aynı türden oldukları canlılara karşı çekim hissederler
Kendilerine sevgisiz davranan affedersiniz odunlara karşı değil
Böyle olsa adı stockholm sendromu olurdu ya da farklı fantezileri var derdim

neden teşekkürleri büyük yazdınız anlayamadım
Böyle bir insana karşı isteksiz olmak normal değil mi?
Biraz aceleyle yazdım o yüzden büyük oldu 🤗 yok zaten katılıyorum bende ayni düşüncedeyim kendisine de hep belirtiyorum da anlayan yok

kışın ne giyiyorsunuz 😳

Neden kazak giymenin yaşı mı var ki? Yada belli kriterleri taşıyanlar kazak giyemiyor mu?
Ne bileyim cıvıl cıvıl uzun kollu tişörtler var, illa üşünüyorsa yani.
Ben aşırı derecede üşürüm bu yaşta kendime kazak yakıştırmam ki ben orta yaşa yakınım.
Tabii tercih meselesi bana ilginç geldi, yanlış düşünüyor olabilirim elbette.

X