- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.063
-
- Konu Sahibi goldenbutterfly
Ahhh cnm.o anda yanimda oturmus cekirdek citliyordu.gicik oldum da yazdim.aslinda cok uzuluyorum bu duruma.arkadaslarla bazen konusulurya,ben boyke boynu bukuk kuheylan gibi dinliyorum onlari.iki gunde bir araliklarla oluyir diyenlere ozeniyorum.bizim ayda bir.ya cok guzel bir bayan oldugumu dusunuyorum.ama yok ya bu guzellik kavrami degilll..Umrumda degili neden yazdimmmmm..ahahahhhh....oanda ona baktim.cekirdek citliyoduuu..bi gicik oldumki sormaaa.aslinda cok usuluyorum.kadin oldugumuhissetmiyorum.
Bunun icin evlenceksen hic evlenme diyecem ama evlen sen evlen basini derde sokmadanKızlar konu başlığından da anlaşılıyor sorum, ama ben yine de açıklama yapmak istiyorum.
Etrafımdaki arkadaşlarımın bir çoğu evli ve hepsi konu başlığında yazdığım şeyi savunuyor.
Evlenmeden önce her an öpmeye koklamaya doyamayan sevgililerinin evlendikten sonra cicim ayları hariç cinselliğe olan tüm düşkünlüklerini yitirdiklerini söylüyorlar. Ve hatta bu karşılıklı olan bir durum imiş.
Takdir edersiniz ki, burada açılan bir çok konuda da cinsel soğukluktan yakınıyor bir çok kadın ve bu bana çok ilginç geliyor. Zaten cinsellik için evliliği bekleyen ve libidosu tavanlarda biriyim, evlendikten 2-3 ay sonra cinsel ilişki haftada-ayda 1'e düşecekse, bir görev haline gelecekse ne anladım ben bu işten.
Tabiki her gün,her an cinsel ilişki yaşanamaz belki ama neden ilk aylarda sık periyotlarda olan bu münasebet 3-4 yıldan sonra seyrekleşmeye başlıyor.
Cahilliğimi mazur görün, bu gerçekten yaşadıkça bıkılan, bir çok arkadaşımın savunduğu gibi evliliğin öldürdüğü bir şey mi?
Ben evlenince hep istermişim gibi geliyor ve eşim de benim gibi istemeye meyyal yapıda olsun isterim.Çok şey mi istiyorum acaba? Yoksa ben de evlenince duş almaya üşendiği için eşinin isteğini geri çeviren arkadaşlarım gibi mi olacağım?
2-3 sene de çok az değil mi bir ömür yanında, biz onu 10-15 yapalım
Evet bu da araştırılabilirDaha evli degilim ancak sanirim iş, geçim derdi, çocuk vs bir de cicim aylarında yaşanan sık birliktelik sanırım cinselliğe ilgiyi azaltıyor bir yerden sonra :)
Bence libidoyu arttıracak şeyler yeyip içmeli her gün
Bu uyum sevgililik döneminde de anlaşılamaz mı acaba. Örneğin ben sevgilimle ten uyumumuzun çok iyi olduğuna inanıyorumcinsel uyumsuzluk bir evlilikte büyük stres yaratabiliyorken kim neyi seviyor, ne kadar seviyor bilmeden bir ömrü birlikte geçirmeye söz vermek iyi cesaret doğrusu.
O zaman evlenince cümbüş bizi bekliyorYani bunu kim söylemiş çok merak ettim.
Adam eğer cinsellik yaşamamış seni beklemişse ki sende öyleysen seyreyle cümbüşü
Öyle oldu sanırım. Böyle benim gibi olanları görünce içim rahatladıBen de bu tiplere çok şaşırıyorum. Henüz evli değilim ama gelecekteki halimizin o bahsettiğiniz arkadaslariniz gibi olacagini sanmiyorum zira el ele tutusmak bile mest ederken insanı, o isten bikacagimizi dusunemiyorum.Bence o kişisine göre degisir. Size libidosuz ve esiyle uyumsuz olanlar denk gelmis sanirim
Evet işte bu durum gerçekten çok zor. Ve hatta bence uzman kontrolunce tedavi edilmesi gereken bir konu. Sizin gibi hisseden o kadar çok kadın var ki malesefUmrumda degili neden yazdimmmmm..ahahahhhh....oanda ona baktim.cekirdek citliyoduuu..bi gicik oldumki sormaaa.aslinda cok usuluyorum.kadin oldugumuhissetmiyorum.
bitter çukulatanın nasıl bir işlevi ola ki?bitter çukulata
gerçi bana oda işlemiyoya artık
Di mi.. Sanki avrupa, amerika gibi yerlerde bu cinsel soğuma olmuyor gibi gözüküyor. En azından bize öyle aksettiriyorlar.Maalesef Türkiye'de böyle bir sorun var geçnlerde orta yaştada böyle bir durum var ..Bakmayın milletin ağzından düşürmediğine .
Kusura bakmayın ama çok kabasınız.Bunun icin evlenceksen hic evlenme diyecem ama evlen sen evlen basini derde sokmadan
Kbakma ama sende cok meraklisinDi mi.. Sanki avrupa, amerika gibi yerlerde bu cinsel soğuma olmuyor gibi gözüküyor. En azından bize öyle aksettiriyorlar.
Kusura bakmayın ama çok kabasınız.
Etki tepkiyi, arz talebi doğurur. Genelde karşılıklı olarak bazen dusuyor bazen de yükseliyor. Yani söyle düşünün : depo dolunca yeniden dolması için boşalması, sonra yeniden dolması için biraz beklenilmesi gerekiyor. Gibi gibiHep aksa baraj kurur. Kurumasını istemeyiz değil mi
Sevgili Patafix, benzetmelerine bayıldım.Ayrıca nicelik değil nitelik önemli. Her gün yaşansa, arada yaşamak gibi lezzet vermez. Tok açın halinden çok anlamaz tabi. Siz şimdi kimbilir ne tip bi coşku besliyorsunuzdur :)
9 senelik evliyim bizimkide çok aktif olarak halen devam.arada yorgun olduğumuz zamanlar oluyo tabi;)
Sizin gibi örnekler çoğalsınvalla bizi öldürmedi tatlım
zaten bekarken yapmak uygun olsaydı niye evleniyoz ki
Bekar ve tecrübesiz olduğum için sanırım,bana şu an bile çok istediğim bir şeyse yaşadıktan sonra daha çok isterim gibi geldiği için bu düşüncelerimin sebebi. Evlenmeden anlamam da imkansız sanırım.Ben de ilk zamanlar ki gibi kalmadığından yanayım.
Zaten böyle olması da normal olan.
Nişanlıyken insanın bu duruma daha aç olması, evlilikte yaşadıkça aynı seviye de kalmaması normal bence.
Evlendiğimizin ilk zamanları gün de 3 kere olurken, 5 sene evlilikte bu işin haftalara düşmesi benim için normal ,bana göre tabi. Bir de erkekleri robot gibi görmemekte lazım.
Eşim eğer izindeyse, tatildeyse, daha farklı sayılarda olabiliyor.
Ama çok çalışıyorsa, yoruluyorsa, o zaman cinsel hayatınızı da etkiliyor bu durum.
Erkekleri de her daim bu işe hazır gibiymiş görmemekte lazım.
Ay ben bıkmam gibi geliyor, Allah bıktırmasın diyeyim.Allah Allah... geçende de cinsellik olmazsa evlilik biter mi? ne böyle bir başlık vardı. Yani işte olaya nerden baktığınla alkalı heralde? Eğer çiftler arasında ten uyumu varsa hiççç bişey olmaz. Başlarda nicelik fazla nitelik az, sonra nitelik fazla ama nicelik bir tık daha az olabilir. Zaten çok fazla yaplan şey özelliğini de yitirir. Burda bir bayan "bıktımmm" diye başlık açmıştı demek ki bıkıladabiliniyor :) şaka bir yana evlenince hele de çalışan bir bayan olursan kafan o kadar çk şeyle meşgul olacak ki. Çok anormal bir seyreklik yoksa ve olduğunda da 4 5 keresine bedel oluyosa sayısını çk da önemsemezsin cnm.
Konu sahibinin yaşını bilmiyorum ama kendini eşine saklamış hiçbir birlikteliği olmayan her genç kız bu kadar hevesli gibi görünebilir ,Buna hakkı da var değil mi?Kbakma ama sende cok meraklisin
sanırım fazla kapalı yazdım.
evlenmeden önce sevişin ki neye evet dediğinizi bilin demek istemiştim.