- 1 Şubat 2024
- 6
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi unforgivenii
-
İlgisi olan şeyler çıkar kesinlikle bakıyooooor ve insanı salak yerine koymak çok üzer ve sinirlendirir.Gerçekten öyle işim gereği hem çocuk hem kariyer sahibi olabilmem mümkün değil idi .Bu zamana kadar da hic bir şüphem yoktu ama diyorlar ya eskiler erkeği varlıkta kadını yoklukta gerçekten öyle imiş.Nasıl kanıtlayacağımı da bilmiyorum .Hiç bir şey yok whatsapp engellenenler de instagramda .Sadece keşfeti sıkıntılı yani bana sadece temizlik , kedi videoları çıkıyor .Ona sordum diyor ki arkadaşlarının takip ettiklerinden çıkıyor.Bu kadar salak yerine konulmak ağırıma gidiyor.
Merhabalar.Çok uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum.Burada aynı dertlere sahip olduğum ,aynı yollardan geçtiğim kadınların dertlerini takip ettim ve kendime dersler çıkardım ama evliliğimde bir noktatada tıkandım ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım olduğu için ilk defa yazıyorum .
7 senelik evliyim çocuğum yok.Iyi bir maaşım olan iyi bir kariyerim vardı .Eşim farklı bir ülkede iş bulduğu için ben de daha fazla ayrı kalmak istemediğim ve artık çocuk sahibi olmak istediğimiz için kariyerimi bırakarak (benim için bu kararı almak çok zordu)eşimle beraber gittim.(Yaşlar ikimizinde 34 )
Eşimin yoğun çalışma şartlarından ötürü cinselliğe dair hiç birşey kalmadı.Ayda bir veya iki kere oluyor.Takdir edersiniz ki çocuğu leylekler getirmiyor .
Ben kariyerimi bırakıp onu destekleklemiş, aile olabilmek için kariyerimi bırakmış iken , onun hiç gelişemeyeceği bir ortamda çalıştıgı insanları herşeyin önüne getirmesi beni çok yaraladı.
Ikimiz de aynı sektör çalışanıyız ve bulduğu bu işin hiç bir gelecegi yok bunu biliyorum.Hiç bir zaman telefonunu karıştırmadım .Hiç sosyal medya şifresini bilmem fakat
üç hafta üst üste ayakata duramayacak kadar sarhoş geldi eve birinde üstü kadın parfümü kokuyordu.Eşim ağır bir işte çalışıyor ve geç gelse iş arkadaşları ile olsa bile açıkçası temiz kıyafetleri ile olmuyor.Ben de bu gecelerin birinde telefonuna baktım. Bunu yazarken bile kendimden utanıyorum beni nasıl bu hale getirdi .Whataspp, instagramm hiçbirsey yok.Sadece instagram keşfeti afedersiniz bacak ve kadın dolu..
Bunlardan sonra bem Türkiyeye kendi kariyerime devam edebilmek için döndüm.o da kendi işlerini bitirip döneceğini söyledi.
Benim için çok ama çok soğudu .Mutlu evliliğin sırrı ne sahiden ?
Kesinlikle bi şeyler dönmüş dönüyor eşiniz tarafında. Alkoller, kadın parfümleri, sizin çekip gitmenizi bu kadar olağan karşılaması. Keşke bi de gizli fotolara ve silinmiş dosyalara baksaydınız.
Madem geleceği olmayan bi işti neden o kalkıp yurtdışına yerleşti siz de her şeyinizi geleceksiz bir şey için bıraktınız onu anlamadım da. Her şey de bi hayır vardır ya bu da belki eşinizin karakterini görmeniz için gerekliydi. Bence bir an önce iş bulup bu evlilikten nasıl çıkarsınız ona bakın.
şey çok arabesk belki ama "kimse sınanmadığı günahın masumu değildir" derler ya...Kesinlikle bi şeyler dönmüş dönüyor eşiniz tarafında. Alkoller, kadın parfümleri, sizin çekip gitmenizi bu kadar olağan karşılaması. Keşke bi de gizli fotolara ve silinmiş dosyalara baksaydınız.
Madem geleceği olmayan bi işti neden o kalkıp yurtdışına yerleşti siz de her şeyinizi geleceksiz bir şey için bıraktınız onu anlamadım da. Her şey de bi hayır vardır ya bu da belki eşinizin karakterini görmeniz için gerekliydi. Bence bir an önce iş bulup bu evlilikten nasıl çıkarsınız ona bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?