Evlilik başvurusunda istenenler

Melek 06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
34
4
1
27
Ben evlenmek üzereyim evrak olarak resim fotoğraf fln isteniyor biliyorum ama tahlil olarak ne istiyorlar tam olarak ve ücretsiz nerde yaptırabiliriz bide su Akdeniz anemisi bulaşıcı hastalıklar kanda mi çıkıyor ona nasil bakılıyor illa kadin doğuma mi görünmem lazım teşekkürler şimdiden

Biz evlendikten sonra sma testini de zorunlu hale getirdiler, onu yaptırmadık henüz o sebeple ama onun dışında biz sadece sağlık ocağı ve sanıyorum verem savaşa gittik. Kadın doğuma gitmedik hiç.

Biz evlendikten sonra sma testini de zorunlu hale getirdiler, onu yaptırmadık henüz o sebeple ama onun dışında biz sadece sağlık ocağı ve sanıyorum verem savaşa gittik. Kadın doğuma gitmedik hiç.
Verem savaş nedir

Sağlık ocağına gidiyorsun evlilik için test diyorsun yapıyor hepsini paket. Bir de herhangi bir hastaneden akciğer grafisi istiyor doktor. Ya da bulunduğun yere yakın verem savaş dispanseri arat googledan oraya da gidebilirsin.

Peki hepsi kan tahlili ile mi çıkıyor

Koldan yapılan bişey kısacası bir akciğer hastalıklarına bakilan bişey sanırım

Kan tahlilleri yapılıyor devlet hastanesi veya asm ye gidip yaptırabilirsiniz
Akciğer grafiside bnm zamanında istenmişti. Şuan var mı bilmiyorum

E
Peki hepsi kan tahlili ile mi çıkıyor
Evet akciğer grafisi hariç hepsi kan tahlili sağlık ocağında yapılıyor. Bir tek akciğer grafisi raporunu ve 1 adet fotoğrafını alıp sağlık ocağına gidiyosun sonuçlar çıkınca aile hekimine. O sana rapor yazıyor evlenebilir diye

Kan tahlilleri yapılıyor devlet hastanesi veya asm ye gidip yaptırabilirsiniz
Akciğer grafiside bnm zamanında istenmişti. Şuan var mı bilmiyorum
Anladım ilk önce evlendirme dairesine gitmek gerekiyor onlar daha iyi yönlendirir ayrıca psikiyatri yede gidiliyor herhalde akıl sağlığı yerinde raporu icin

Anladım ilk önce evlendirme dairesine gitmek gerekiyor onlar daha iyi yönlendirir ayrıca psikiyatri yede gidiliyor herhalde akıl sağlığı yerinde raporu icin
Yahu yukarıda tane tane yazdık ya neden branş ekleyip duruyorsunuz yok öyle bir şey siz en iyisi gidin kurumlar yönlendirsin sizi

Yahu yukarıda tane tane yazdık ya neden branş ekleyip duruyorsunuz yok öyle bir şey siz en iyisi gidin kurumlar yönlendirsin sizi
Hanımefendi anladim salak deylim herhalde ama ilk evlendirme dairesine başvuru yapması lazım kafa gore neye göre kime göre test yaptircam öyle deyil mi onlar bana ilk yapılması gereken testler yazan kağıt vericekki ona göre yaptırim kimisi sma testi diyo kimisi karaciğer her kafa dan baska ses çıkıyor

Önce evet başvuru yapıp onlardan gereken şeylerin listesini alacaksınız. Sma testi, kan testleri, akciğer testi zorunlu. Sma ve kan zaten sağlık ocağında verilebiliyor. Akciğer için de hastaneye ya da verem savaş dispanserine gideceksiniz. Psikiyatri raporu istenen birini sanırım görmedim ama siz elinize listeyi alınca bakarsınız tekrar.

Sağolun adam akıllı güzel aydınlatan birini buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…