Ben evlenmek üzereyim evrak olarak resim fotoğraf fln isteniyor biliyorum ama tahlil olarak ne istiyorlar tam olarak ve ücretsiz nerde yaptırabiliriz bide su Akdeniz anemisi bulaşıcı hastalıklar kanda mi çıkıyor ona nasil bakılıyor illa kadin doğuma mi görünmem lazım teşekkürler şimdiden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilik başvurusunda istenenler
- Konu Sahibi Melek 06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.881
- 3
- 89.194
- 528
Verem savaş nedirBiz evlendikten sonra sma testini de zorunlu hale getirdiler, onu yaptırmadık henüz o sebeple ama onun dışında biz sadece sağlık ocağı ve sanıyorum verem savaşa gittik. Kadın doğuma gitmedik hiç.
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
Sağlık ocağına gidiyorsun evlilik için test diyorsun yapıyor hepsini paket. Bir de herhangi bir hastaneden akciğer grafisi istiyor doktor. Ya da bulunduğun yere yakın verem savaş dispanseri arat googledan oraya da gidebilirsin.Ben evlenmek üzereyim evrak olarak resim fotoğraf fln isteniyor biliyorum ama tahlil olarak ne istiyorlar tam olarak ve ücretsiz nerde yaptırabiliriz bide su Akdeniz anemisi bulaşıcı hastalıklar kanda mi çıkıyor ona nasil bakılıyor illa kadin doğuma mi görünmem lazım teşekkürler şimdiden
Peki hepsi kan tahlili ile mi çıkıyorSağlık ocağına gidiyorsun evlilik için test diyorsun yapıyor hepsini paket. Bir de herhangi bir hastaneden akciğer grafisi istiyor doktor. Ya da bulunduğun yere yakın verem savaş dispanseri arat googledan oraya da gidebilirsin.
Koldan yapılan bişey kısacası bir akciğer hastalıklarına bakilan bişey sanırımSağlık ocağına gidiyorsun evlilik için test diyorsun yapıyor hepsini paket. Bir de herhangi bir hastaneden akciğer grafisi istiyor doktor. Ya da bulunduğun yere yakın verem savaş dispanseri arat googledan oraya da gidebilirsin.
- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Kan tahlilleri yapılıyor devlet hastanesi veya asm ye gidip yaptırabilirsinizBen evlenmek üzereyim evrak olarak resim fotoğraf fln isteniyor biliyorum ama tahlil olarak ne istiyorlar tam olarak ve ücretsiz nerde yaptırabiliriz bide su Akdeniz anemisi bulaşıcı hastalıklar kanda mi çıkıyor ona nasil bakılıyor illa kadin doğuma mi görünmem lazım teşekkürler şimdiden
Akciğer grafiside bnm zamanında istenmişti. Şuan var mı bilmiyorum
- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
EvetPeki hepsi kan tahlili ile mi çıkıyor
Kadın doğuma gidilmiyor
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
E
Evet akciğer grafisi hariç hepsi kan tahlili sağlık ocağında yapılıyor. Bir tek akciğer grafisi raporunu ve 1 adet fotoğrafını alıp sağlık ocağına gidiyosun sonuçlar çıkınca aile hekimine. O sana rapor yazıyor evlenebilir diyePeki hepsi kan tahlili ile mi çıkıyor
- 12 Temmuz 2022
- 24.881
- 3
- 89.194
- 528
Verem savaş dispanserleri vardır ya onlar, akciğer için. Yakında hastane yoktu o yüzden oradan aldık diye hatırlıyorum hastane de iş görür.Verem savaş nedir
Anladım ilk önce evlendirme dairesine gitmek gerekiyor onlar daha iyi yönlendirir ayrıca psikiyatri yede gidiliyor herhalde akıl sağlığı yerinde raporu icinKan tahlilleri yapılıyor devlet hastanesi veya asm ye gidip yaptırabilirsiniz
Akciğer grafiside bnm zamanında istenmişti. Şuan var mı bilmiyorum
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
Yahu yukarıda tane tane yazdık ya neden branş ekleyip duruyorsunuz yok öyle bir şey siz en iyisi gidin kurumlar yönlendirsin siziAnladım ilk önce evlendirme dairesine gitmek gerekiyor onlar daha iyi yönlendirir ayrıca psikiyatri yede gidiliyor herhalde akıl sağlığı yerinde raporu icin
Hanımefendi anladim salak deylim herhalde ama ilk evlendirme dairesine başvuru yapması lazım kafa gore neye göre kime göre test yaptircam öyle deyil mi onlar bana ilk yapılması gereken testler yazan kağıt vericekki ona göre yaptırim kimisi sma testi diyo kimisi karaciğer her kafa dan baska ses çıkıyorYahu yukarıda tane tane yazdık ya neden branş ekleyip duruyorsunuz yok öyle bir şey siz en iyisi gidin kurumlar yönlendirsin sizi
- 12 Temmuz 2022
- 24.881
- 3
- 89.194
- 528
Önce evet başvuru yapıp onlardan gereken şeylerin listesini alacaksınız. Sma testi, kan testleri, akciğer testi zorunlu. Sma ve kan zaten sağlık ocağında verilebiliyor. Akciğer için de hastaneye ya da verem savaş dispanserine gideceksiniz. Psikiyatri raporu istenen birini sanırım görmedim ama siz elinize listeyi alınca bakarsınız tekrar.Hanımefendi anladim salak deylim herhalde ama ilk evlendirme dairesine başvuru yapması lazım kafa gore neye göre kime göre test yaptircam öyle deyil mi onlar bana ilk yapılması gereken testler yazan kağıt vericekki ona göre yaptırim kimisi sma testi diyo kimisi karaciğer her kafa dan baska ses çıkıyor
Sağolun adam akıllı güzel aydınlatan birini buldumÖnce evet başvuru yapıp onlardan gereken şeylerin listesini alacaksınız. Sma testi, kan testleri, akciğer testi zorunlu. Sma ve kan zaten sağlık ocağında verilebiliyor. Akciğer için de hastaneye ya da verem savaş dispanserine gideceksiniz. Psikiyatri raporu istenen birini sanırım görmedim ama siz elinize listeyi alınca bakarsınız tekrar.