Ne alaka simdiVar mi benden daha premses
İşte bunu salaklık yapıp söylemiştim bir ilişkim de en başında sonra iş birden cinselliğe evrildi erkeklerin kafası böyle çalışıyor ne yazık kievlenmek istemiyorum diye acikca soylerseniz sorun cozulur .adam agiz yoklamis cevap vermemissiniz sonra o da emrivakiyle gelmis .
acik acik konusun beklentileriniz uyusmuyorsa yollarinizi ayirin
Dah onceden tanisikligimiz var dört aydır da beraberiz .Hemen evlenmek istemiyorum zaten bosanali iki yıl oldune kadar uzun süredir birliktesiniz ve neden evlenmek istemiyorsunuz. sadece görüşmek arada vakit geçirmek mi istiyorsunuz
Evet tavırlarından da o enerjiyi aldım zaten bir de dedi ki senin çocuğun var zaten hemen istemeyebilirsin ama x hemen ister yaşı geçiyor yatağımiza da gel pozisyon da söyle bari sana ne yaniBen sizi çok haklı buldum bir kere ağzınız yanmış yoğurdu da üfleyerek yemeniz çok normalhazır hissetmiyorsaniz kendinizi zorlamayın istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz ablasının tavrı da çok saçma çocuğa annem bakar ne siz ne isterseniz o olur ne münasebet daha şimdiden söz hakkı bulmuş kendinde kaldı ki durumunuzu bu şekilde sanki aciz bir şey mis gibi göstermesi de çok saçma evlenmek kadar boşanmak da normal bir durum karşısına almaya hazır ne çok da iyi bir laf söylemişsiniz kimse haddini bilmiyor bu dönemde
iyi de kacarak olmaz ki .evlilik dusunmuyorum ve cinsellik cok ayri olay .cinsellik yasamanizi falan ayri tutarak iliskinizdeki beklentilerinizi konusmaniz lazim .ben evlenmek istemiyorum bunu acikca belli edin tek sorununuz iletisimsizlik ve bu durum sizin otelemenizden kaynaklanmisİşte bunu salaklık yapıp söylemiştim bir ilişkim de en başında sonra iş birden cinselliğe evrildi erkeklerin kafası böyle çalışıyor ne yazık ki
Öylesine gorusmuyordum aslında sadece sevmek ve sevilmek istedim unuttuğum duygulardi ama evlilik uzak geliyor o tahammülde hissetmiyorum kendimi yani çok yıpratıcı bir evlilik yaşadım sorunlu bir aileyle uğraştım aynı şeyleri yaşamaya gücüm yokSiz ne istiyorsunuz ben anlamadim.
Öylesine mi gorusuyordunuz?
Yani hak veriyorum çok haklısınız ama erkekler evlenilecek ve cinsellik yaşanacak olarak ayirmislar kadınları kafalarında bilemiyorum söylesem şu an ne der? Ya bitirir ya da laylay yapalım o zama der herhaldeiyi de kacarak olmaz ki .evlilik dusunmuyorum ve cinsellik cok ayri olay .cinsellik yasamanizi falan ayri tutarak iliskinizdeki beklentilerinizi konusmaniz lazim .ben evlenmek istemiyorum bunu acikca belli edin tek sorununuz iletisimsizlik ve bu durum sizin otelemenizden kaynaklanmis
yani soylememek de iliskinizi iyi bir yere goturmucek ki .adam bu yaz evlenelim modundaysa zaten sonunuz ayrilik beklentilerinizden dolayi .zaten boyle cig cig ayrim yaparsa da olmasin bosverinYani hak veriyorum çok haklısınız ama erkekler evlenilecek ve cinsellik yaşanacak olarak ayirmislar kadınları kafalarında bilemiyorum söylesem şu an ne der? Ya bitirir ya da laylay yapalım o zama der herhalde
Adam sizinle sevişir ama evlenemez diye mi endişe ediyorsunuz ? Ama evlilik istemiyorsunuz sanırım pek.İşte bunu salaklık yapıp söylemiştim bir ilişkim de en başında sonra iş birden cinselliğe evrildi erkeklerin kafası böyle çalışıyor ne yazık ki
Görümce adayı şimdiden bu kadar müdahale ediyorsa herşeye burnunu sokuyor sa ilerde düşenemiyorum. İlişkinizin daha çok başındaymışsınız kendinizi hazır hissetmiyorsanız kesinlikle baskıya gelmeyin.Dah onceden tanisikligimiz var dört aydır da beraberiz .Hemen evlenmek istemiyorum zaten bosanali iki yıl oldu
Evet tavırlarından da o enerjiyi aldım zaten bir de dedi ki senin çocuğun var zaten hemen istemeyebilirsin ama x hemen ister yaşı geçiyor yatağımiza da gel pozisyon da söyle bari sana ne yani
Dah onceden tanisikligimiz var dört aydır da beraberiz .Hemen evlenmek istemiyorum zaten bosanali iki yıl oldu
Evet tavırlarından da o enerjiyi aldım zaten bir de dedi ki senin çocuğun var zaten hemen istemeyebilirsin ama x hemen ister yaşı geçiyor yatağımiza da gel pozisyon da söyle bari sana ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?