- Konu Sahibi mavikelebek01
-
kızlar ben 6 yıldır nişanlımla çıktım ve 1 yıldırda nişanlıyım ama o kadar değiştiki anlatamam
nişanlım artık beni anlamıyo kız tarafı olmama ragmen onun kesesini kendimden çok düşünüyorum ve bana dün gece dedi ki beni düşünme dedi benim kesemi de düşünme ne istiyorsan onu alalım yapalım dedi kızlar herkes mi bu sorunla karşılaşıyor yoksa sadece ben mi lütfen yardım edinnnnnn
ee ne güzel işte ne istiyosan alalım demiş kimse böyle demez bence bu zamanda hiç düşünme ne istiyosn al herşeyin eksiksiz olsun ama tam anlayamadım sorun nerde ??
Bana sorarsan hata yapiyorsun. Bence gercektende ne gerekiyorsa onu al. Sirf masraf olmasin diye ikinci el gelinlik niye giyineceksinki? Haaa nisanlinin gercekten durumu kötü olur, yani maddi acidan ozaman yaparsin. Ama anladigim kadariyla öyle degil. Sen simdi onu düsünüyorsun ama o ilerde bunlari pek hatirlamayacak. Kadin nerden kisarsa, erkekte ordan kalan parayi hic düsünmeden baska yerlere harcar. Benim esim´de de öyle, babamda´da öyle. Kadin parayi harcamaz, erkek bu sefer o parayi annesine, abisine verir, veya sacma sapan hic gerekmiyen bisey alir kendine. Gün gelir dersin ama ben sirf senin icin ikinci el gelinlik giydim diye, oda sana derki: Ben almami dedim.
Bastan daha öyle alistirma derim ben. Gün gelir bisey istersin ozamanda tuhafina gider, cok sey istiyor olursun. Nasil baslarsa öyle gider demis büyüklerimiz.
Mutluluklar diliyorum, umarim hersey gönlünce olur
Ay bu yazılar,konular bana da deneyim oluyor ne güzel.Hakkaten çevremde gördüğüm kadarıyla durumun varsa alacaksın ne istersen,düşünmeyeceksin,öyle olunca kıymetli oluyosun da,ayy ben onu istemem bunu istemem gerek yok diyince ohoo unutulup gidiliyo,hatırlanmıyo bile yaptığın fedakarlıklar.Boşver senin en mutlu günlerin şimdi madem durumu da var nişanlının,sen de git al istediklerini,içinde kalmasın.Kaç kere giyeceksin o gelinliği??
Ay bu yazılar,konular bana da deneyim oluyor ne güzel.Hakkaten çevremde gördüğüm kadarıyla durumun varsa alacaksın ne istersen,düşünmeyeceksin,öyle olunca kıymetli oluyosun da,ayy ben onu istemem bunu istemem gerek yok diyince ohoo unutulup gidiliyo,hatırlanmıyo bile yaptığın fedakarlıklar.Boşver senin en mutlu günlerin şimdi madem durumu da var nişanlının,sen de git al istediklerini,içinde kalmasın.Kaç kere giyeceksin o gelinliği??
adamın birinin 3 gelini dereye düşmüş.. 3ününde durumu tehlikeli.. ama adam habire birini kurtarmaya çalışıyormuş.. nitekim kurtarmışta.. sonra sormuşlar 3üde senin gelinin.. nie dierleri deilde illa bu gelinini kurtardın? adamda demişki: çünkü en çok ona masraf yaptım =)))
senin anlıycan tatlım fedakar olmakla kıymet bilinmio.. aksine istersen kıymete binersin :):82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?