Evlilik aşamasında olan kızlar

mavikelebek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
95
8
86
Adana
kızlar ben 6 yıldır nişanlımla çıktım ve 1 yıldırda nişanlıyım ama o kadar değiştiki anlatamam

nişanlım artık beni anlamıyo kız tarafı olmama ragmen onun kesesini kendimden çok düşünüyorum ve bana dün gece dedi ki beni düşünme dedi benim kesemi de düşünme ne istiyorsan onu alalım yapalım dedi kızlar herkes mi bu sorunla karşılaşıyor yoksa sadece ben mi lütfen yardım edinnnnnn

ee ne güzel işte ne istiyosan alalım demiş kimse böyle demez bence bu zamanda hiç düşünme ne istiyosn al herşeyin eksiksiz olsun ama tam anlayamadım sorun nerde ??

ee ne güzel işte ne istiyosan alalım demiş kimse böyle demez bence bu zamanda hiç düşünme ne istiyosn al herşeyin eksiksiz olsun ama tam anlayamadım sorun nerde ??

sorun bana bunu imalı demesi canım almamı istedigi için değil yani ve önemli olan benim her istediğimi almam değil ben ona ne olursa olsun yanıdayım destegim vs demem rağmen kendi bir kere bile demedi ve kaldı ki benim bu iyiliğimi görmezden geliyor bu da beni çıldırtıyor arkadaşlar sorumyorum kaç kişi sırf masraf olmasın diye giyilmiş ikinci bir gelinlik ister ki ....

Bana sorarsan hata yapiyorsun. Bence gercektende ne gerekiyorsa onu al. Sirf masraf olmasin diye ikinci el gelinlik niye giyineceksinki? Haaa nisanlinin gercekten durumu kötü olur, yani maddi acidan ozaman yaparsin. Ama anladigim kadariyla öyle degil. Sen simdi onu düsünüyorsun ama o ilerde bunlari pek hatirlamayacak. Kadin nerden kisarsa, erkekte ordan kalan parayi hic düsünmeden baska yerlere harcar. Benim esim´de de öyle, babamda´da öyle. Kadin parayi harcamaz, erkek bu sefer o parayi annesine, abisine verir, veya sacma sapan hic gerekmiyen bisey alir kendine. Gün gelir dersin ama ben sirf senin icin ikinci el gelinlik giydim diye, oda sana derki: Ben almami dedim.
Bastan daha öyle alistirma derim ben. Gün gelir bisey istersin ozamanda tuhafina gider, cok sey istiyor olursun. Nasil baslarsa öyle gider demis büyüklerimiz.
Mutluluklar diliyorum, umarim hersey gönlünce olur

bin şükür kendinin de durumu iyi ailesinin de durumu iy kaldı ki kendi kız kardeşi başta olmak üzere kocasının durumu olmamasına ragmen herşeyi yaptırdı aldırdı ama melsef onu çok sevdigim için ona kıyamadığım için ben de sıkışmasın diyorum ama farkına vardım ki ben hep kendimden ödün veriyorum beyimiz ailesine yük olmadan kendi evlenmek istiyormuş o yüzden uygun olanları istiyormuş vs vs vs ya önemli olan bunlar değil dediğin gibi "ben sana almamı " dedim dicek şimdiden diyor beni düşünme ne istiyorsan yap diyor ama istekli şekilde değil benim mutlu olmam için değil sadece demek için diyor .... of .....of moralim gerçekten çok bozuk arkadaşlar

malesef erkekler bayanlar gibi ince düşünemiyor ve nedense bayanlar eşlerini daha çok düşünüyor..
aslında hata yapıyoruz, önce kendimizi düşünmemiz lazım.
Duygulu88'in dediğine katılıyorum, sen kısarsın ama bu sefer erkek gider başka yere verir o parayı.
Sen de kıstığınla kalırsın
Büyüklerimiz ne demiş, kocanın 2 kaşığı varsa birini sen kıracaksın...

Ay bu yazılar,konular bana da deneyim oluyor ne güzel.Hakkaten çevremde gördüğüm kadarıyla durumun varsa alacaksın ne istersen,düşünmeyeceksin,öyle olunca kıymetli oluyosun da,ayy ben onu istemem bunu istemem gerek yok diyince ohoo unutulup gidiliyo,hatırlanmıyo bile yaptığın fedakarlıklar.Boşver senin en mutlu günlerin şimdi madem durumu da var nişanlının,sen de git al istediklerini,içinde kalmasın.Kaç kere giyeceksin o gelinliği??

valla bencede bosver ne almak istiyorsan hepsini aldir yoksa gun gelir icinde kalir pisman olursun .. Mecbur almak zorunda hem sen ne istiyorsan madem bu masraflardan kacacakti evlenmeseydi

katiliyorum arkadasim dogru valla hem durumuda el veriyomus hic dusunme bile ..

canım nişanlılık devresinde çok olur böyle sorunlar. mümkün olduğu kadar stresinizi birbirinizden çıkarmamaya çalışın. bu dönemde ayrılan, kavga eden çok oluyor. tabii herkes herşeyin iyisini ister evi için. sen ne güzel düşünceli davranıyormuşsun. nişanlın da birşeylerde sıkıştığı için sana imalı konuşmuş olabilir. gerçekten seviyorsan bu şekilde devam et derim ben. gelinlik olayına gelince, bence senin yaptığın mantıklı. inan bana o gelinliğe verilen paraya sonrasında o kadar acıyorsun ki anlatamam. eğer giyilmiş gelinlik model olarak, işçilik olarak hoşuna gittiyse, içine sindiyse hiç bakma gerisine derim. ama yok içine sinmediyse de sırf masraftan kaçmak için alma tabii, çünkü onun telafisi olmuyor canım. sonrasında içine sinen bir gelinlik giyme ihtimalin yok.

ahhh ahha arkadaşlar bende eskiden yaptırırm ettiririm diyordum gün oluyor devran dönüyor ne istedigin alınıyor ne istedigin yapılıyor yeni evli bir arkadaşımla konuşuyorum aşk bitiyor böyle p.....nunuzun üstüne oturup kalıyoruz ve birşey "danggggg" ediyor ve evlilik buymuş diyoruz :)))) aşk sarhoşlugu bitiyor yerine mide bulantısı ve baş agrısı kalıyor hahahahahahahahhahah "MUŞ" dedi arkadaş ben onun yabancısıyım şekerler ................

kesinlikle! ayy bu kadar pahalısına gerek yok, aman almayalım, sonra alırız fln demek yok kızlarr
ben de çok yaparım bunu ama artık yapmayacağım, 1 kere evleniyorsun ve evine alınan eşyalar da herşeyin herzaman değiştirilecek şeyler değil, neyi beğeniyorsan alacaksın.
Tasarruf eden ya da etmeye çalışan kadının çabaları yarın öbür gün unutuluveriyor, kadın da kendini kastığıyla kalıyor...

kızlar sırf aldırmak için aldırmayalı tabiki olsun ama luzumsuzların hiç geredi yok biz onlardan sadece iyi niyetimize karşılık biraz saygı ve biraz takdir bekliyoruz sadece bu yani benim beklentim en azından kaldıki ben gelinliklere baktım ikinci el arkadaşlar artık kötü gelinlik yok öyle güzeller ki hani o muhteşem gelinliği 2000 verip diktiremem ama 500 tl verip giyebilirim diye düşünüyorum ve en önemlisiiii nişanlımı düşünüyorum ama ..................:) sanırım çok umrunda değil bu gerçegi nasıl görecek yada göstermeliyim bilemiyorum

Ben burdaki sorunu ve seni mutsuz eden şeyi anlamadım canım :26: Her kız herşeyi tam olsun istediği gibi olsun buna da nişanlısı bişey demesin laf etmesin ister, sen bunu bulmuşsun da altını eşeleyip problem arıyorsun. Bırak allah aşkına ne istiyosa canın yap. Nişanlın bişeye güveniyo demek ki ki sana istediğini al diyo.

evliliğimizin huzuru için dua:

Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu.

adamın birinin 3 gelini dereye düşmüş.. 3ününde durumu tehlikeli.. ama adam habire birini kurtarmaya çalışıyormuş.. nitekim kurtarmışta.. sonra sormuşlar 3üde senin gelinin.. nie dierleri deilde illa bu gelinini kurtardın? adamda demişki: çünkü en çok ona masraf yaptım =)))
senin anlıycan tatlım fedakar olmakla kıymet bilinmio.. aksine istersen kıymete binersin :):82:

Süperdiii kesinlikle katılıyorum bunu bende dikkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…