Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim dusmanimin başına bile senin gibi gelin vermesin. Ne açgözlü bı tavırdır bu. Çok şey yazabilirim ama degmezsin. Anlamazsinda zaten.

Bu arada sizi daha da haklı kılayım. Sabah kahvaltımı akşam yemeğimi eşim hazırlar. Ben keyfim olursa genellikle yemek yaparım.
Bu yazdığınız konunuzla o kadar alakasız ki.. Sanki size her şey alınmış her şey yapılmış siz ve ilişkiniz mükemmelsiniz ama biz sizi çekmiyoruz gibi yazmışsınız. Sizin keyfinizi yesinler:) Madem sidik yarıştırıyoruz ben de yazayım. Nişanlım sık sık evime gelir, temizlik bulaşık ütü hepsine yardım eder. Yemek yapmayı beceremez ben yaparım ama o masayı toplar, bulaşıkları yıkar. Eve benden önce varırsa bensiz sıkılır evi süpürür toz alır. Çamaşırları makineyi atar çıkanları asar. Beraberken ve ben ev işi yaparken bana da bir görev ver ben de onu yapayım hem beraber vakit geçsin hem sen tek başına yorulma der. Kaç kez camlarımı silip perdelerimi astı. Daha yarışalım mı? Ben yorulunca bana elleriyle kahve yapar balkonda içer sohbet ederiz. Hastaydım kusmuğumu sildi saçlarımı yıkadı. Daha anlatalım mı? Gerek yok çünkü bunlar konuyla alakası olmayan ve zaten olması gerekenler. İsterseniz sabaha kadar yarışalım ama ben kazanamam, nişanlandık ama bana beş bilezik veya iki kere dolanan zincir gelmedi. Tüh. Kendime hayat arkadaşı aradığım için umrumda olmadı, mal değilim değerimi altınla belirlemedim. Hem yorumlar benim için değerli deyip hem mantıksız şeyler yazıyorsunuz

Ay evlerden ırak olsun. Şu anne babaları bi salın artık. Adamlar yedirmiş içirmiş okutmuş büyütmüş meslek sahibi etmiş daha ne yapsın?? Ben olsam sizinle evli kalmak istemem. Umarım eşiniz bir an önce doğru yolu bulur. Tek üzüldüğüm eşiniz ve ailesi, siz değilsiniz.

Size hiç hak veremedim. Eşinizi rahat bırakın adam siz öyle istiyorsunuz diye ailesinden kopmak zorunda değil. Ayrıca şöyle de bir durum var siz 55 yaşındaki kadını çalışmamış koca parası yemiş diye yaftalıyorsunuz. Sanki bundan 30 sene önce kadınların çalışması yaygın bir durummuş herkes meslek edinebiliyormuş gibi ama siz kendiniz de çalışmıyorsunuz. Sebebi de 2020 yılında birçok imkana rağmen ingilizce bilmemek.

Sekerim sizin gibilerin sorunu şu..siz kp ile degil ogluyla evleniyorsunuz bunun once ayriminda olun..ondan kp malina ortak cikmayin ve kv nin yasami hakkinda fikir beyan etmeyin. 35 yillik kocamin malini catir cutur yerim ..gelinde hirsinda bdv de konu acsin

Ah kıyamam söz mü dinliyorsunuz siz?
İşinize gelince öyle diyorlar böyle diyorlar, işinize gelmeyince aramayın beni,kriz geçiriyorum
İyiymiş
Yalan ya adam kesin boşar bu kadını yakında oda emin o yüzden o altınları yerim die düşünüyor bozdururmu hiç ben en son eve mobilya alcam diye bileziğimi bozdurmuştum

Senin kayinvaliden şekerlik alsa o şekerligi kafasinda paralarsin. Gercek misiniz degil misiniz bilmem ama sizin gibiler var. Eşinize şaştım kaldim. Besle buyut danayı tanimasin anayi demişler. Yazik onca uykusuz kalinan gecelere bir anne olarak

Evet eşimi mumla ararim kesin... o yüzdem ona karşı olan dozumu ayarlamayı düşünüyorum.
Siz bu paragözlülükle doz falan ayarlayamazsiniz ki, boşuna uğraşmayın.

Eşiniz de tam size göre yalnız orada haklısınız.

Bunları yazmasaydın keşke üzülecek şimdi daha bunların hiç birini yaşamadan boşayacak kocası onu inşallah bütün istediklerini 2.zengin kocasında bulur bizede yazar buraya çatır çatır yiyorum kocamın parasını 5 salonlu eviniz var çatlayın kızlar die

Hiç inandırıcı değil yazdiklariniz, yaşadığınız hayatı değil de yaşamak istediğinizi yazmışsınız sanki...

Evet eşimi mumla ararim kesin... o yüzdem ona karşı olan dozumu ayarlamayı düşünüyorum.
Valla esiniz birazcik akilliysa cozer gercekleri. Siz herseyi boyle planli programli mi yaparsiniz? Kocaniza karsi bile dozumu ayarlamaliyim diyorsunuz. Cunku biliyorsunuz kendiniz olsaniz kaybedersiniz ama bilin ki gercekler er gec ortaya cikar.

Allah gözünüzü doyursun. Hayretler içerisinde okudum. 2 aylık oğlum var sizin gibi bir gelinim olmaması için bol bol dua edeceğim. Allah ıslah etsin gerçekten

Siz çok salaksınız kızlar bu dünya üzerinde hepiniz bir gün aldatılacak ve ağlayacaksınız ben bu dünya üzerinde aldatılmayan kadın görmedim bir şekilde... size verilmeyen sağlamayan imkanlar bir başkasına hep sağlanır oldu bunu unutmayın sizde böyle ezik yaşantı şekliyle kalacaksınız ğzgünüm

Dayanamayıp tekrar yorum yazmak istedim. Daha yeni evlendiği karısının aç gözlülüğüne hak vererek 33 yıllık anasını aramamaya “piki karıcım” diyen adamdan koca olmaz, evlat zaten olamaz da... bir zaman sonra başka bir kadının peşine takılıp giderse evi o zaman yıkın ama kendi başınıza... size hiç değinmiyorum bile!

Eşinin ailesi para göndermiyor diye sinir krizi geçirmek eziklik değil de bunu yanlış bulmak mi eziklik?

Ah kendini akıllı sanan bir paragözle karı karşıyayiz, ne desek boş.

Size para icin iyi kriz geçirmeler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…