Koca yaptiginiz adam da o çocuğun annesinden çok farklı değil. Sen de bu adamı tekrar baba yaptin. Sevveee sevvveeee kabul edeceksin ! O çocuğun babasının evi. Çocuklu adamla EVLENMESEYDİN.Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var 3 senelık evlıyım benım ılk evlılıgım esımın 2 evlılıgı esımın ılk evlılıgınden 1 oğlu var 10 yaşında velayet annededeydı çocuk sadece tatılerde bıze gelıyordu ama çocuk tam bır dışarı çocuğu ılgısız cıddı egıtım alması lazım bızde 2 ay önce sehır degısıklıgı yaptık benımde 19 aylık bır kızım var esımın eskı karısı evlenmıs çocuk kaynanamdaydı neyse annesının bu 3 evlılıgı her babadan bır çocuk suan evlendıgınde de hamıle ılk çocuğuna anneanne bakıyor ıkıncısıne de kaynanam kendı yenı evlılıgınde rahat suan çocuğu zar zor kaynanamın ordakı okula yazdırdık anne denmez ılgısız alakasız sadece çocuk doğurup bırılerın üstüne atıyor evlenırken sorun yapmadım zaten tatıllerde gelıyor dıe kendı evladımdan da ayırmadım ama son geldıgınde çantamı karıştırıp bana aıt olan 1000 lırayı almış bıde bu yaşta çok ıyı yalan konuşan bırı tüm günü dışarda olsun yada tv ızleyım derdınde olan egıtımle alakası olmayan bırı benım yanındayken farketdım kı kardeş duygusunu ogretemıyorum baba desen ısle meşgul son yaptığı durum benı endıselendırdı paramı alması babası tabı baya kızdı sonra bız sehır degısıklıgı yaptık esımın ısı nedeniyle çocuğuda kaynanama bıraktık düşüncem okul zamanı alırlardı ama oyle olmadı kadın zaten konuştuğu kısıyle 1.5 sene nıkahsız yaşadı devletden her yardımı alıyordu çocuğa hamıle kalınca nıkah kıymak zorunda kaldı anlıcanız bırıne annaane bakıyor dıgerıne kaynanam ama konu suan esımın velayetı almak ıstemesı kaynanam bu sene okulu burda okur ben yaşlıyım dıger sene sızın yanınıza gelır dıyor esımde bu durumda kararlı ben ne kadar sorumluluk almak ıstemesemde olay mecbur duruma düştü bu çocuk geldıgınde benım yapmam gereken ne tam olarak kendı kızımı nasıl korucam ınanın bılmıyorum çocukta egıtım hıc yok yalan hırsızlık ıftıra bıle varken gelecegı dusunemıyorum bana yardımcı olurmusunuz
Çocuk zaten babaanneye verilmiş anne yetiştirmiş sayılmaz ki ! kocanız baba olsaydı da egitseydi madem ! Tek başına mı yaptı o çocuğu ? Anne ,anne olamamış da babası ?? Üstelik sizin de çocuğunuzun babası!Konuyu tam anlamadınız sanırım sorun egıtım almamış söz dınlemeyen bır çocuk kadın her evlılıgınden bır çocuk yapıp bırılerın basına atıyor çocuk laf dınleyen bır çocuk degıl bu durumda ne kadar tek basına bır çocuğun sorumluluğunu alabılırım baba ıste sureklı ben zaten basında kabul etdım ama çocuğun skıntılı olması problem ve benım çantama bıle el atıp parayı çalması pekı ben ıkı gün sonra sureklı bırseylerımı saklıcam bırılerının doğurup kenara sokağa atdıgı çocuk başkalarının canını yakıyor bız buna anne demıyoruz
Ortada kazanılması gereken bır çocuk var dıkkat ederseniz bende geldıgınde nasıl davranılırım yazdım son durumları benı şüpheye düşürdü dedım baba faktörü sadece baba olarak var kadın kocamı aldatmış belgelı sekılde bunlar kadınım ılk evlılıgınden de ılk çocuğu kendı kocasından degıl belgelı sekılde ayrıca baba alsın sorumluluğu ama sadece baba dışarda çalışan bırı geriye kalıyor hersey bana anlatabıldımmı tek basına sorumluluk oluyor sadeceAnne bakmıyor, baba da mi bakmasin? O çocuğa bakmayan baba sizden olana bakar mi peki? Bunlari bastan dusunecektiniz. Ortada kazanilmasi gereken bir cocuk var, umarim daha cok heba olmaz.
Yapacak bir sey yok, o cocuga mecbur en guzel sekilde bakacaksiniz. Ne soylerseniz soyleyin boş. Annesi bakmiyorsa babasi alip bakacak, tartismaya kapali.Ortada kazanılması gereken bır çocuk var dıkkat ederseniz bende geldıgınde nasıl davranılırım yazdım son durumları benı şüpheye düşürdü dedım baba faktörü sadece baba olarak var kadın kocamı aldatmış belgelı sekılde bunlar kadınım ılk evlılıgınden de ılk çocuğu kendı kocasından degıl belgelı sekılde ayrıca baba alsın sorumluluğu ama sadece baba dışarda çalışan bırı geriye kalıyor hersey bana anlatabıldımmı tek basına sorumluluk oluyor sadece
Annenın bu 3 evlılıgı ılk evlılıgınden çocuğu kocasınından degıl ıkıncı evlılıgınden kocam aldatılmış belgelı bu evlılıgıde aldattığı adamla dost hayatı yaşadıktan sonra mecbur olan durum bır bak bakalım bırı yanlış ıkı yanlış budamı gol degıl kadın sadece erkek uzerıne kurulu hayatı doğur kenara at anne ol belgeler var hanım efendı kım suçlu bu durumdaÜffgh annesine laf edip durmuşsunuz da eşiniz olacak baba sıfatındaki insan iy baksaydı çocuğuna madem.
Sanki tek olan çocuğuna iyi bakmış gibi koşa koşa evlenip tekrar baba olmasaydı mesela?
Kadına laf atıp duruyorsunuz ama bakarsak aynı kişiyi baba olarak seçmişsiniz siz de yani.
Ama babaya tek laf yok.
Aslında bir yerde haklısınız çocuk hem anadan hem babadan gülmemiş ama siz anne tarafını baz alıyorsunuz sadece.
Bırakın alsın velayeti ama kendisi baksın bir anasına bir şimdiki eşine-size- baktırmasın çocuğu.
Ben bakma tarafındayım zaten ona lafım yok hanım efendı geldıgı zaman evladım neyse benım ıcın o benı kızdıran annenın davranışları sadece bunuda dıle getırdım suçlu oldumYapacak bir sey yok, o cocuga mecbur en guzel sekilde bakacaksiniz. Ne soylerseniz soyleyin boş. Annesi bakmiyorsa babasi alip bakacak, tartismaya kapali.
O çocuğun annesini bu kadar eleştiriyorsunuz da, bu çocuk babasız mı doğdu , ağaçta mı büyüdü. Babası var. Sokağa atıyor dediğiniz babasının bakması , babasıdır ilgilenecek bakacak tabi ki. Daha küçük bir çocuk , zaten ergenlik zamanı. Siz sanıyor musunuz sizin kızınızın ergenliği dikensiz gül bahçesi olacak. Ergenlik bu, asilik laf dinlememek hele ailesi boşanmış bir çocuk da beklenen şeyler. Siz başında kabul ettim demişsiniz ama siz çok akıllı uslu laf dinleyen , süt dökmüş kedi ve sizin hayatında arada sırada olmasını kabul etmişsiniz.Konuyu tam anlamadınız sanırım sorun egıtım almamış söz dınlemeyen bır çocuk kadın her evlılıgınden bır çocuk yapıp bırılerın basına atıyor çocuk laf dınleyen bır çocuk degıl bu durumda ne kadar tek basına bır çocuğun sorumluluğunu alabılırım baba ıste sureklı ben zaten basında kabul etdım ama çocuğun skıntılı olması problem ve benım çantama bıle el atıp parayı çalması pekı ben ıkı gün sonra sureklı bırseylerımı saklıcam bırılerının doğurup kenara sokağa atdıgı çocuk başkalarının canını yakıyor bız buna anne demıyoruz
E sanane? Evlenmeseydin böyle bir kadının eski artığıyla o zaman? Bir de koşa koşa çocuk yapmasaydın! Hep ana mı bakacak sanıyodun sen?Annenın bu 3 evlılıgı ılk evlılıgınden çocuğu kocasınından degıl ıkıncı evlılıgınden kocam aldatılmış belgelı bu evlılıgıde aldattığı adamla dost hayatı yaşadıktan sonra mecbur olan durum bır bak bakalım bırı yanlış ıkı yanlış budamı gol degıl kadın sadece erkek uzerıne kurulu hayatı doğur kenara at anne ol belgeler var hanım efendı kım suçlu bu durumda
Anneyi degistiremezsiniz, cocugu da sokağa atacak haliniz yok, ne kadar sinir olursanız olun yani, babasi ve dolayisiyla siz bakacaksiniz, sorun ne?Ben bakma tarafındayım zaten ona lafım yok hanım efendı geldıgı zaman evladım neyse benım ıcın o benı kızdıran annenın davranışları sadece bunuda dıle getırdım suçlu oldum